We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Sunday, October 17, 2010

August 30, 2010
СаЛуСа, 30 август 2010 г.

От известно време ние ви помагаме да улесните пътя си като мислите по модела на новата парадигма. Това не само ще ви издигне до ново ниво, но така ще помогнете за проявяване на новото. Успехът вече се вижда около вас, тъй като хората възприемат живота по нов начин. Осъзнаването, че той може да бъде много по-добър, отколкото сте свикнали, създава необходимост от промени, които ще ви донесат това, което желаете. Това е включено в основата на онова, което познавате като NESARA и много от тези предимства ще ви бъдат предадени. Вие сте поставени в сериозни затруднения поради финансовата криза и въпреки че са направени опити за преодоляването ѝ, старата система не може да бъде възстановена. Въпреки огромният план за спасяване, той се провали и новата система е готова да замени старата. Сигурно сте чували за плановете за завръщане към система, базирана на благородни метали, която ще създаде стабилност и ще позволи дълговете да бъдат поне намалени, ако не и напълно заличени. Също така най-вероятно сте чували, че вашата данъчна система функционира по незаконен и нечестен начин и на това също ще бъде обърнато внимание.

Веднъж след като необходимите условия са създадени, вие виждате големите промени навсякъде около вас. Ние не можем да направим това директно сами, но имаме много съюзници, които знаят добре какво се изисква от тях. Щом се справим с проблемите, които ви заобикалят ежедневно, сред вас ще се разпространи голямо чувство на надежда. Ще стане ясно, че нашите обещания наистина имат за цел да ви издигнат и да ви върнат това, което ви е било неправилно отказвано. Всички наши действия са насочени към връщането ви до този етап във вашата еволюция, който вече трябваше да сте достигнали. Онези, които са отговорни за задържането на развитието ви, ще бъдат отстранени и вярата в лидерите ви ще бъде възстановена. Тъмните сили достигнаха края на царуването си и никакви увъртания, тайни операции или опити за изнудване или заплашване на хората няма да възстановят властта им. Силата винаги е била в ръцете ви и скоро ще видите сбъдването на визиите си за един нов свят. Всичко е планирано внимателно и когато пристъпим към действия, те ще са бързи и радикални.

Промените, които ще гарантират обещаното ви бъдеще, ще са изпълнение на всичко, което е било планирано и са наблюдавани от Сен Жермен и множество небесни Същества. Този план е създаван в продължение на хилядолетия в очакване на края на дните. Предвидено е било, че ниските вибрации на Земята ще привлекат тъмните сили и до какви последици ще доведе това. Затова бяха подготвени планове за отстраняването им веднага след като Светлината стане доминираща енергия и властта им бъде намалена. Този момент настъпи и поради бързо повишаващите се нива на човешкото съзнание, сега има по-висока вибрация, която събужда хората за истината. Сен Жермен е Основателят на световен тръстов фонд, който е създаден преди много време. Той ще бъде в състояние да подкрепи една нова финансова система и да даде възможност за справедливо разпределение на богатството. Посланието на Сен Жермен е, че трябва да позволите на Любовта и Светлината да бъдат ваши водачи, като поемете по пътя към свободата и да знаете, че небесните създания са с вас през цялото време.

Галактическата Федерация е запозната добре с работата на Учителите. Ние следваме пътищата им на Земята и ги подкрепяме, когато е необходимо. Нашата работа се извършва до голяма степен без да обявяваме кои сме, но древните ви летописи разказват за някои от нашите посещения и присъствието ни. Тъмните сили може да са ви поробили, но това не ни е попречило да подкрепяме Работниците на Светлината. Все пак ние сме вашето бъдеще и имаме разрешение да помагаме на тези, които се пробуждат. Нещата със сигурност не се развиват по начина на тъмните сили. Земята е напоена с кръвта и жизнената сила на милиони жители и негативните вибрации са навлезли на Земята, където са и останали. Тези енергии бавно се трансмутират и накрая ще бъдат напълно отстранени. Майката Земя ще контролира собственото си прочистване, а ние ще помогнем. Нашата цел е да контролираме последиците от промените, така че да има минимално количество щети и загуба на живот. Но въпреки това ние не можем да предотвратим или да се намесим в промените, които трябва да бъдат извършени, за да се възстанови Земята.

Веднъж след като можем да говорим с вас като Човешка Раса, ще има естествено акцент върху последните дни и това, което предстои да се случи. Желателно е колкото може повече хора да разберат посланието, тъй като все още има време за пробуждане сред тези, които до голяма степен не са наясно със съдбата си. Както и да погледнете на нещата, ще бъде желателно да вземете решение дали възнамерявате да поемете по пътя на Издигането. Без такова решение вие автоматично ще се окажете преместени във вибрация, съответстваща на вашата собствена. Очевидно, ако навлизащите енергии не успеят да събудят една душа за нейната истинска същност, тогава тя не е готова да направи необходимите промени, за да се издигне. Никой не може просто да дойде за пътуването, тъй като Издигането е процес, който изисква от вас да сте издигнали вибрациите си до съответното ниво. Нито пък всичко е загубено, ако не можете да постигнете това, тъй като животът продължава да се движи на цикли и винаги ще ви бъдат предоставени нови възможности да се издигнете.

Придобиването на богатство е може би целта на мнозина, защото се счита, че животът е за оцеляване на по-силния. Но макар и богатството да може да преодолее бедността или глада, то няма непременно да нахрани душата. В действителност, въпреки че богатството често води до успех, то може също така да доведе до беди, когато не е управлявано разумно. Щастието не може да бъде купено и най-простите удоволствия в живота не са задължително удовлетворяващи. Най-щастливите хора са онези, които постигат удовлетворение като работят за резултатите си и създават рамките за един балансиран живот. Крайно бедните хора минават през трудни времена и за тях не би било утеха да знаят, че те са се съгласили предварително с това, както става с всички житейски планове. Има какво да научите, независимо на какво ниво живеете и в тези важни времена това може да бъде много драматично. Разберете, че вие преживявате последния си живот на Земята, както вече знаете. Но е вярно, че всичко ще се промени много бързо непосредствено преди Издигането и вие ще вкусите от обещания прекрасен живот, който ви очаква в бъдеще.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как вие и Майката Земя започвате да правите голям напредък. Краят се вижда и на нас ще ни е толкова приятно да се присъединим към вас и да гарантираме, че сте готови за голямото извисяване.
Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com