We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Sunday, October 10, 2010

August 23, 2010
СаЛуСа, 23 август 2010 г.


Мили Мои, позволете ни да кажем, че преди да се спуснете в по-ниските вибрации, вие сте били напълно наясно с произхода си като Божии Искри. Това е било толкова отдавна, че не може да се говори за линеен период, тъй като първоначално вие не сте били във физическо тяло, каквото имате сега. Но интелигентните форми на живот са били на Земята от милиони години, през които Земята се е превърнала в планета затвор, където душите са били изпращани поради различни причини. В резултат на това сте станали една смесица от души – от своеволните, които използват тъмните енергии, до онези, които са донесли Светлината със себе си. Това, което е последвало в продължение на хилядолетия, е постоянната борба между тъмнината и Светлината за контрол върху Земята. И двете страни са имали периоди, в които са били доминираща сила и постепенно Светлината се очертава като победител. Но все пак преди това тъмните сили почти постигнаха плана си за пълен световен контрол и поробване на Човечеството.

Всъщност Светлината се движи по мистериозни начини, които тъмните сили не са разкрили. Те не могат да отговорят кога тя се появява и не могат да се справят с мощната ѝ енергия. В най-добрия случай те се опитват да предизвикат страх и да понижат вибрациите, но всичко това им дава само временен отдих. Светлината може да трансмутира тъмнината, но не и обратното. Затова всяка душа, която разбира мощното оръжие, което носи, няма защо да се страхува от тъмните сили. Когато се добави и Закона за Привличането, Светлината побеждава без усилие и привлича огромно количество Светлина от всички части на Вселената. Светлината е Любов и ако можете да запазите мястото си като канал за нея, вие ще помогнете за заземяването ѝ на Земята. Въпросът се свежда до това, доколко можете да трансмутирате тъмната енергия, като по този начин намалявате необходимостта от извършване на голямо прочистване от Майката Земя. Вие сте благословени със свободна воля и поради тази причина това, което правите, има голяма връзка с начина, по който ще се осъществи края на дните. Но това в никакъв случай няма да промени победата за Светлината.

Когато накрая научите истинската си история, вие ще разберете как тъмните сили са били изключително непочтени. Те са използвали всичко по силите си, за да ви попречат да осъзнаете вродената си сила и вашия Източник. Те са се опитали да ви накарат да вярвате, че не сте нищо повече от физическо тяло и че разчитате на тях за оцеляването си. Сега, когато толкова много от вас откриха своята духовна същност и осъзнаха, че са безсмъртни, те бягат изплашени. Вие сте тези, които имате превъзходство над тях и много скоро основите на силата им напълно ще се сринат. Тяхната сила не е в численото превъзходство, тъй като в действителност Илюминатите са много малко, но те са натрупали изключително голямо богатство за ваша сметка. Във физическия свят парите могат да купят практически всичко – от екзотични оръжия до лоялността на отделни индивиди, те са правили това почти неоспорвано. Както вече сега знаете, финансовото състояние на света е несигурно и разпадащо се и ще отнесе със себе си основите на тяхната сила. Веднъж след като бъдат сериозно отслабени, благодарение на нашите Съюзници, ние ще направим нашия ход и ще гарантираме, че те не могат да се възстановят.

Следващите стъпки ще бъдат извършени много бързо, което ще ви хареса след търпеливото чакане на това, което може да наречете „излитане”. Ние трябва да разоръжим звяра, така че повече да не е в състояние да се намесва в Издигането ви. Както посочваме често, това е най-важната част от вашия приключващ опит в дуалността. Наистина нищо не може да бъде по-категорично или по-позитивно, тъй като е било божествено постановено. Затова не се безпокойте за изхода и каквото и да трябва да понесете, то ще бъде краткотрайно. Ако се случи да сте в центъра на някое действие, знайте, че още предварително сте били наясно, че ще бъдете там. Когато това води до трудности, моля, приемете ги за урок, който трябва да бъде научен, тъй като кармата се отработва чак до последните дни на този цикъл. Ако можете да погледнете на нещата по този начин, последиците няма да ви ударят толкова силно, както може да е ставало преди.

Не са ли тези времена толкова предизвикателни, че е ясно, че хората са подложени на изпитание, за да видят дали могат да се научат да бъдат състрадателни? В момента е необходима толкова много помощ за бедните региони по света. Спомнете си за максимата „да се отнасяш към другите, както към себе си” и ако се чувствате Едно с всичко живо, вие ще действате. Всъщност хората като цяло са склонни да подкрепят другите в екстремни обстоятелства и всеки акт на доброта създава още една точка Светлина на Земята. Ученическите години на Земята почти приключиха и тъй като придобихте сила и се пробудихте за задачите си, последните дни ще се ускорят. Ние сме напълно наясно през цялото време какво се случва и работим по много начини, за да намалим влиянието на настъпващите събития, за да направим пътя ви колкото е възможно по-гладък.
Когато ви казваме, че вие сте създали собствената си реалност, ние имаме предвид периода, когато сте били в по-ниските вибрации. В настоящия цикъл дъното е достигнато в началото на миналия век. Войната стана по-механизирана и вие разработихте начини за по-бързо убиване на много души. През Втората Световна Война вие разпространихте това до онези, които не бяха директно замесени и жертвите достигнаха невъобразими нива. Оттогава насам вие усъвършенствахте оръжията, които могат да унищожават цели области с почти пълна загуба на живот и целият свят е в опасност. За щастие на нас ни е позволено да сложим край на всякакви амбиции на тъмните сили да започнат Трета Световна Война. Тя би имала потенциал да унищожи напълно Земята и това няма да бъде разрешено при никакви обстоятелства.

Въпреки всичко вие не бяхте в състояние да спрете случилото се в древността, далеч преди вашата писана история. Тези времена бяха, когато се провеждаха Галактическите войни и колонизацията на тъмните сили се разпространи до Земята. Оттогава идваха и си отиваха различни цивилизации и оставиха своя отпечатък върху Човечеството. Земята се превърна в планета, която беше буквално затвор и само благодарение на идването на Светлината вие се издигнахте и освободихте. Такъв прогрес не би било позволено да бъде загубен или спрян в толкова важен момент от вашата еволюция. И ето ви тук сега на път да преживеете голяма промяна, която ще прочисти Земята от тъмните енергии, в готовност за Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че можете да разберете каква огромна стъпка напред предстои да направите. Всички ние ще пътуваме по един и същи път и той ще блести от Светлината на Любовта от милиони души, които завършват пътуването си.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com