We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, October 29, 2010

September 17, 2010


СаЛуСа, 17 септември 2010 г.

Както сигурно си представяте, организират се много събития, които ще ви донесат свобода и те ще спазват последователност, която ще е разбираема и бързо ще отвори пътя към Издигането. Поглеждайки назад, ще откриете, че прогнозите ни за това кога да се очакват развития, са били доста точни. Често вие на знаете какво да търсите и едва по-късно можете да видите как определени събития са свързани помежду си. Вие добре разбирате, че когато търсите резултатите, събитията изглежда се развиват бавно, но все пак са необходими много парчета, за да се завърши пъзела. В момента ние се приближаваме до заслужената победа, която ще доведе до първата от многото големи промени. Както винаги, ние сме готови и сме репетирали за този момент чрез най-щателно планиране. Известни са ни личните затруднения, поради които много от вас страдат, но моля ви, разберете, че това няма да продължи още дълго. Можем да ви уверим, че ние имаме отговорите на вашите световни проблеми. Не само това, но също така имаме технологиите и персонала за справяне с тях.

Бихме искали да трансформираме бързо способността на вашето общества да задоволява нуждите ви, така че след относително кратко време никой да не остава без храна или вода. Има приоритети, с които ще се заемем веднага, за да издигнем нуждаещите се хора от по-бедните държави. Големите държави имат отговорност към другите и до момента, когато помощта им е необходима, те ще бъдат под ново ръководство. На старата бригада едва ли може да се повери бъдещето на всички вас и те ще бъдат държани извън позициите на властта. Законът и редът също ще бъдат преразгледани, за да се гарантира, че действат по справедлив и честен начин. Ние познаваме по имена всички онези хора, които са били нечестно хвърлени в затвора и те ще бъдат незабавно освободени. Тези, които са виновни за престъпления, ще бъдат третирани по-хуманно и с напреднали техники, които ще отстранят подобни тенденции. Благодарение на това вие ще разберете, че ние сме вложили много мисъл и планиране за извисяването на Човека. Всички ще вземат участие в новото богатство, което ще бъде създадено и с един замах ще бъдат отстранени много от проблемите, които ви заобикалят.

Искаме да разберете колко много е направено за вас като част от общото извисяване. Когато промените напреднат, зависимостта ви от старите форми на енергия ще бъде отстранена. Повече няма да бъдете ограничавани и да живеете само с това, което можете да си позволите, а свободната енергия ще задоволява всичките ви потребности, за да ви дава комфорт и топлина, когато имате нужда. Говорим за създаването на една нова цивилизация, която ще бъде готова да направи квантов скок в бъдещето. Вие наистина сте привилегировани да сте на Земята в този момент и да сте част от тези преживявания. Много души с удоволствие ще сменят позициите си с вас, за да видят края на дуалността и да преживеят радостите, които предстоят.

Има много знания, които трябва да ви се предадат и ние ще увеличим способността ви да ги приемете много по-бързо. Накрая вие ще имате перфектна памет, но това ще се случи при извисяването ви към по-високите измерения. Възможностите за увеличаване на паметта ви в момента са свързани със степента, до която издигате нивата на вашето съзнание. Ще откриете, че осъзнатостта ви нараства, а способностите ви на медиуми ще станат съвсем обичайни. Телепатията накрая ще бъде усвоена и вече няма да има нужда да се изказвате с думи. Всъщност това е нашата позиция в момента и заедно с това идва и способността да се четат мисли. Това обаче не се използва като средство да се натрапвате и на всяка душа е позволено да реши кой може да има достъп до нейните мисли.

Нашето идване ще срещне съпротива, но тя ще се корени преди всичко в страха от непознатото. Въпреки това ние ще правим всичко възможно, за да разсеем тези страхове и се чувстваме сигурни, че можем да уверим хората, че идваме с мир и за ваше добро. Ние също така ще преодолеем всяко съмнение, че имаме някакъв скрит мотив, а намеренията и действията ни ще бъдат напълно открити. Голяма част от работата ни на Земята ще се координира с представителите на вашето ново правителство и както сме споменавали преди, медиите ще бъдат използвани за следене на нашите дейности. Не след дълго ще стане ясно, че ние идваме да възстановим вашата Земя и да ви върнем към положението на суверенни граждани.

Поради бързината, с която се придвижваме напред, трябва да ви помолим за търпение що се отнася до вашите индивидуални проблеми, тъй като ние работим първоначално с план за облекчаване на условията, които са по-широко разпространени. Ние не сме ви обещали повече, отколкото можем да дадем и размерът на задачата ни най-малко не ни обезсърчава. Докато се занимаваме с потребностите ви на Земята, в космоса ще се провежда масивна операция. Тя ще включва прочистването на вашата атмосфера от замърсявания и отстраняването на това, което бихте нарекли космически боклук, останал от различните експерименти, които са се извършвали. Също така отгоре можем да следим внимателно промените на Земята и ще ви дадем съвет, когато има заплаха за вас.

Една от най-забележимите промени ще бъде свободата на вашите журналисти и телевизионни новинарски станции и когато ви се предоставя информация, тя ще бъде достоверна. Досега вашите медии бяха толкова контролирани, че сте били подхранвани точно с това, в което Илюминатите са искали да повярвате, а новините са били умишлено фалшифицирани за собствените им цели. Истината беше рядка стока в продължение на много години и вашите политици трябва да обвиняват само себе си за вашата липса на доверие в тях. С идването на новите правителства всичко това ще се промени и скоро ще се убедите, че е пристигнала нова и надеждна категория политици. Те ще служат изцяло на хората и честността ще замени корупционните практики, които са се загнездили дълбоко. Общо казано падането на вашата цивилизация се случва поради ниските вибрации на Земята, които привличат души с подобни вибрации. И обратното, когато вибрациите се издигнат, това ще отвори пътя за по-висши същества, които да дойдат при вас.

Човек може да създава свои собствени закони, но Вселенските Закони са върховни и неизменни. Те се основават на любов, справедливост и споделяне, така че всяка цивилизация уважава суверенитета на другите. Галактическата Федерация е пример за това, което имаме предвид и всички цивилизации, членуващи в нея, работят в хармония една с друга. В близко бъдеще вашата цивилизация ще достигне такива нива и Издигането е важна стъпка по пътя. Ние ви водим към Любовта и Светлината, които ще променят живота ви завинаги.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian

Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com