We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, October 29, 2010

September 29, 2010

СаЛуСа, 29 септември 2010 г.

Вашите вярвания са структурирани по такъв начин, че формират базата, според която отговаряте на различните ситуации, пред които се изправяте по няколко пъти на ден. Когато навлезете в живота, вие се инкарнирате с целия опит, който сте натрупали в продължение на стотици животи. Като растете вие се формирате по начин, който е правилен за родителите ви, докато достигнете възраст, когато можете да мислите самостоятелно. Подобно развитие често е причина за търкания в семействата, тъй като родителите чувстват за свой дълг да налагат вярванията си върху своите деца. Но както често се случва, младите хора обикновено се отдръпват от възпитанието си, за да живеят живота си както те изберат. В резултат на това всяко поколение създава нова парадигма за мястото си в живота. В крайна сметка има обединяване на идеи и общо взето така се постига прогрес. В случая прогрес не означава задължително промени към по-добро, но ако погледнете назад, ще забележите, че има отслабване на контрола и табутата, които често са задушавали прогреса.

Когато приемете, че еволюцията ви е наблюдавана и контролирана от висши Същества, вие ще разберете, че промените сe въвеждат чрез нови идеи. Те често се създават от по-младите поколения и това е внимателно планирано. Днес вие живеете в общество, което пропада от много дълго време и докато това става, тези, които имат разширено съзнание, са в състояние да лансират визията за новата епоха. Това отговаря на все по-нарастващите нива на съзнание и се проявява това, което е необходимо за създаването на пътя ви към Издигането. Както сме споменавали толкова често, не може да има възкресяване на старите порядки, тъй като те са изпълнили целта си и не носят новата енергия, която е необходима за вашето издигане. Затова често онова, което изглежда като нежелан конфликт, е резултат от трансмутацията на старото в подготовка за новото.

Не е нужно да се тревожите, независимо колко тежки са някои от промените, тъй като това, което е необходимо за осъществяването им, вече съществува. Например, новата Земя вече съществува в по-високото измерение и докато се спуска да се срещне с вас, вашите вибрации се издигат, за да я посрещнат. Не сме ли ви информирали, че нищо от старото не може да остане, освен ако не е доказало достатъчно, че може да е част от новата парадигма. Това е мястото, където всички вие можете да изиграете своята роля във въвеждането на новото в живота си. Започва се с визуализация и накрая това привлича новите енергии и става материализиране, и ето защо постоянно ви споменаваме за необходимостта да съсредоточавате вниманието си върху бъдещето. Колкото повече от вас правят това, толкова по-бързо ще можете да се придвижите напред. Бъдете сигурни, че дори и да не можете да видите, че промените се случват, те всъщност се ускоряват.
Ние от Галактическата Федерация сме много щастливи от това, което виждаме да става на Земята, тъй като вие се освобождавате от контрола, наложен ви през последното хилядолетие, който умишлено е задържал напредъка ви. Вие се пробуждате за своята истинска същност и сте осъзнали потенциала си да извършите промените, които ще ви върнат свободата. Преминаването от тъмнината към Светлината не може да стане изведнъж, но вие сте заземили Светлината на Земята и мрежата ѝ сега действа. Бихме искали да можете да видите това като нас и тогава няма да имате каквито и да е съмнения относно бъдещето си. Нашето идване ще ви донесе голямо облекчение и вие ще видите сами настъпването на промените, за които сме говорили толкова често. Ние не сме стояли без работа, тъй като във всеки един момент сме работили, за да поддържаме баланса на Земята. По този начин ние можем да управляваме и контролираме промените, така че те да могат да се осъществят без да причиняват твърде много разрушения в живота ви.

Нашата мисия никога не е била да живеем вашия живот вместо вас и част от опита ви е да извлечете полза от усилията си. Вие се учите от грешките си и сте в състояние постепенно да се издигнете. В момента сте достигнали много висока точка и сърцата ни се стоплят като виждаме колко Любов и Светлина се генерират. Всичко това важи за вашето бъдеще, тъй като вие заслужено оставяте дуалността назад. Това е също полезно за Майката Земя, чиито задачи са до известна степен по-малко бурни, отколкото можеха да бъдат. Всички знаци са благоприятни за ход от наша страна, който да постави началото на открития ни контакт с вас. Но не се отчайвате, ако той не се осъществи веднага, тъй като определянето на точния момент за това е много важно. Сред вас се надига добро чувство и то идва от спокойния подход на тези, които са намерили своя вътрешен мир. Вие влияете един на друг много повече, отколкото осъзнавате и ние ви призоваваме за запазите спокойствие, каквото и да се случва около вас.

Вие имате един любим израз, който е много подходящ за всички вас в момента и той е „да се оставите на течението”. Когато можете да направите това, животът ще стане спокойно пътуване и вие ще избегнете напрежението, което би могло да изпитате в противен случай. Както винаги, вие избирате своя път и той може да бъде точно такъв, какъвто искате, чрез визуализация и фокусиране върху това, което искате. Може да чувствате, че вашият принос няма да промени нещата, но това далеч не е вярно. Като правите това вие всъщност привличате повече енергия към себе си, което означава, че когато много от вас се съберат заедно, вашата потенциална енергия ще се увеличи експоненциално. Сега, когато сте в последната обиколка, е толкова важно да не изпускате финалния стълб от поглед. Не се съмняваме, че ще успеете и искаме да продължавате напред със същата увереност.

Периодът, в който се намирате в момента, е такъв, в който трябва да се опитате да се освободите от по-ниските енергии до степен, че да не се увличате по негативните аспекти на новините. Да, непременно бъдете наясно какво се случва и бързо отминете, и това ще ви помогне да не позволите на никаква част от енергията ви да бъде отдадена. Сега няма причина да се страхувате от последиците от дейностите на Земята, тъй като са ни дадени повече правомощия да се намесим, когато резултатите могат да станат сериозни. Майката Земя е неспокойна и трябва да продължи напред с промените, които са жизнено важни за нейното Издигане, но не е нужно те да са унищожителни. Всичко е планирано по такъв начин, че да минимизира по-късните последици и точно тук идваме ние. Вие може да не разбирате за нашето присъствие, тъй като голяма част от работата ни се извършва без никакъв видим знак, че ние сме замесени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви поздравявам, че запазвате вярата си в нас и скоро това доверие ще бъде възнаградено. Заловете се с ежедневните си задачи, знаейки, че много от нашата любов ви съпровожда по време на вашето пътуване.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://gfswedish.blogspot.com/- PORTUGUÊS – NOVO

http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8
日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/

Greeck http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW

http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com