We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 5, 2010

13 October 2010SaLuSa, October 13, 2010

Внезапно се случват неща, които ясно показват как Светлината разкрива истината на целия свят. Тя идва от всякакви източници, а смели хора пренебрегват последиците и казват истината. Не беше толкова отдавна, когато страхът би надделял и би се усетило нежелание при мисълта за последиците. Не се съмнявайте, че тъмните сили няма да спрат пред нищо, за да предотвратят разкриването на истината. Но всички тези опити сега са безсмислени, тъй като движещата сила на по-високите енергии е твърде мощна. Затова можете да очаквате прилив на информация, тъй като все повече и повече хора са подготвени да разкрият това, което знаят. Истината е много по-невероятна, отколкото повечето от вас осъзнават и наистина може да бъде също така доста шокираща. Старата парадигма изчезва и новата просто ще се промъкне на нейно място. Мнозина вече знаят в каква посока отива всичко и има още много какво да правите преди да можете да говорите наистина за Издигане. Но всичко, което се случва води към това събитие, в един процес на еволюция, който все повече напредва. Царствата на Светлината очакват вашето пристигане и това ще бъде най-радостното и щастливо събитие.

През следващите седмици и месеци ще стане ясно, че промените са за доброто на човечеството, дори ако понякога са хаотични. Тези от вас, които вече са просветени, ще имате успокояващо влияние, тъй като ще реагирате позитивно. Съмняващите се ще се нуждаят от доказателство преди да излязат от своя скован начин на мислене и Светлината ще сломи съпротивата им. Много е трудно да обърнете гръб на Светлината, тъй като тя носи мир, който се усеща силно и за повечето души е наслада да я внесат в живота си. Това е като да включите осветлението в тъмна стая и осветяването е внезапно проявление. Светлината е също така ваша защита, поради което е препоръчително често да уплътнявате аурата си, така че тя да обвива напълно физическото ви тяло. Вие никога не сте имали такава чудесна възможност, каквато имате сега, да преживеете извисяване.

Материалната страна на живота ще стане по-малко важна, защото потребностите ви ще бъдат задоволени и ще прекарвате времето си, наслаждавайки се на новооткритото си свободно време. Ще имате достатъчно време да се занимавате с вашите хобита и развлечения, и работата, каквато я познавате сега, в крайна сметка ще стане ненужна. Времето също така ще ви даде възможност за самоусъвършенстване и духовно развитие.

Разколът, който съществува сега, ще изчезне и истината ще формира бъдещите вярвания в общото приемане на новото разбиране. Много факти ще бъдат излагани пред вас и доказателствата ще придружават истината, така че няма да има съмнения в нейната достоверност. Това означава, че религиозните групи ще определят ученията си според тези стандарти. Обединението ще бъде неизбежно и желано. В момента тези групи се страхуват от истината, но тя няма да разруши разбиранията им, а вместо това ще ги разшири, така че да могат да напреднат. В противен случай тези групи ще се разпаднат, тъй като не могат да очакват да станат част от новата вълна на истината, ако стоят на едно място. Ще бъде предоставена много помощ, за да се гарантира, че ще се осъществи напредък.

Цялото време, което е останало и води към Издигането, ще бъде използвано, за да се накарат колкото се може повече души да преминат към по-високите измерения. Все още ще бъде ваш избор какво да приемете, но никой няма да може да твърди, че му е била отказана същата възможност като на другите. Ако някои души не са готови да продължат напред, те очевидно ще продължат да изпитват това, което е нормално за сегашното измерение. Те, обаче, може да не правят избор съзнателно, а като се чувстват удобно и против промените в сегашните условия, това да е глас да останат, където са. Ние често коментираме такива души и ви молим да им позволите да продължат напред, както те желаят. Дайте им техните моменти на щастие без да ги притискате да се променят, тъй като те не трябва да се чувстват виновни или различни заради това. Може да нямате жив спомен да сте били самите вие в тяхното положение, но бъдете сигурни, че несъмнено сте имали подобни преживявания.

Вие наистина се разгорещявате, тъй като нещата достигат точката на кипене и нещо трябва бързо да се промени. Ние настояваме съюзниците ни да приключат усилията си в тази връзка, тъй като предпочитаме хода да бъде направен от тяхна страна. Но крайният срок наближава бързо и ние ще бъдем длъжни да окажем натиск, ако е необходимо. Искаме разкриването да настъпи бързо, тъй като програмите за изобилие също наближават своето проявление. Ние, обаче, сме изключително доволни от продължаващото повишаване в нивата на съзнанието и това показва как всички усилия на Служителите на Светлината си струват. Имайте предвид, че планът за вашето просветление е започнал преди много време. Необходими са били все повече напреднали души, често директно от други планети, за да се създадат подходящите условия. Нивата на тъмнината на моменти бяха толкова силни и наситени, че задачата далеч не изглеждаше лесна.

Най-трудната работа е свършена и сега командва Светлината. Тя е стабилно установена на Земята и ще продължава да нараства бързо. Закоравелите сърца започват да се размекват и в резултат на това се пробуждат повече души. Потенциалът да се открият съществува във всяко едно от тях и веднъж след като обявят намерението си да следват Светлината, ще им бъде предоставена помощ. Няма абсолютни никакъв недостиг на души, които са готови да напуснат красотата и радостта на живота в по-високите царства, за да служат на Земята. Вие никога не сте били оставяни да водите своите битки сами и други души са ви придружавали през много животи. Понякога те са ваши спътници, които някога са били ваше семейство или приятели и които просто са си отишли преди вас. Любовта между душите поддържа връзка между тях, която се пренася напред в много животи. Така че, моля, не се притеснявайте за бъдещето на тези, които са ви близки, вие винаги ще се срещнете отново. Всъщност в по-високите измерения ние можем да кажем честно, че те са само на една мисъл разстояние.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние сме толкова окуражени от вашата решителност да излезете победители и да осъществите промените. Точно това е, което искаме да видим, тъй като то ускорява целия процес и обединяването ни наближава. Поддържайте фокуса си както винаги върху това, което виждате като ваш път към бъдещето и разпространете своята Светлина и Любов колкото е възможно повече надлъж и нашир.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://gfswedish.blogspot.com/- PORTUGUÊS – NOVO

http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8
日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/

Greeck http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW

http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com