We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 19, 2010

29 October 2010


СаЛуСа, 29 октомври 2010 г.

Тъй като все повече хора научават за времето, в което се намираме, някои от тях са развълнувани от перспективата да се срещнат със своите доброжелателни Космически Приятели, докато други изпитват известна степен на безпокойство без действително да разбират защо. До голяма степен това е страх от неизвестното, но мнозина имат дълбоки подсъзнателни спомени от времената, когато са били свидетели на Галактически Войни. Вашата слънчева система пострада значително и милиони души изгубиха живота си, когато Малдек беше унищожен. Искаме да получите посланието ни, че беше божествено постановено, че подобно събитие няма да бъде позволено да се случи отново. Този цикъл ще позволи на цялата слънчева система и Малдек да бъдат възстановени отново, тъй като наистина всичко трябва да бъде реставрирано. Не е ли парадокс, че така както полезните промени изглежда са на ръба да се случат, така и хаосът и разпадът на старата система се увеличават. Скъпи приятели, позволете на старото да изчезне, тъй като то е изпълнило добре целта си и е време да се придвижите напред към по-високите измерения. Никой не го привличат масовите промени, но всичко трябва да бъде направено пак ново. Нищо никога не е постоянно унищожено или загубено, освен че променя вида или формата си.

Издигането е събитие с такава важност, че вие можете да се считате много привилегировани да участвате в последните дни. Това важи за всички души, независимо как те са планирали да излязат от този цикъл. Фактът, че сте прекарали много животи в дуалността, е издигнал нивата на съзнанието ви много по-бързо от всяко друго средство. Имайте предвид, че във всеки живот, който сте имали на Земята, вие сте приемали много различни роли, което е сериозна работа и всеки път вие сте действали по плана, който сте донесли със себе си. Всеки от тях е бил създаден внимателно, за да ви даде възможности да преживеете точно това, което ви е било необходимо, за да се улесни развитието ви. Вашият успех или неуспех е определял дали сте готови или не, за да направите голям скок напред и да се издигнете. Гледайки другите хора в днешно време, не ги съдете по техния външен вид или професия. Обществата са планирани по такъв начин, че тези, които са избрали да се инкарнират в тях, осигуряват уменията или знанията, необходими за правилното им функциониране. Затова можете правилно да предположите, че в продължение на много животи вие сте давали от разнообразните си умения, било то като човек с висок ранг или като такъв, изпълняващ слугински задачи.

Последните дни са кулминацията на много дълъг период, през който много цивилизации са идвали и са си отивали, като всяка от тях е оставяла своя знак, който другите да следват. Така че можете да видите, че е съвсем естествено за всеки да достигне върха и да изчезне накрая. Научават се уроци, които дават възможност на следващата цивилизация да успее там, където предишната се е провалила. Предизвикателството на вашата цивилизация беше да се издигне над изкушението да господства чрез технологичния напредък и тя се провали в това. Въпреки това ви беше попречено да унищожите Земята, тъй като Бог реши, че унищожаването на друга планета в слънчевата ви система няма да бъде позволено. Успехът е по-скоро индивидуално постижение и се изразява в броя на душите, които сега са готови и желаят да се издигнат. Това, което е забележително и похвално, е начинът, по който вие преодолявате тъмнината, за да откриете своята истинска вътрешна същност. Не е чудно, че сте възприемани като могъщи Същества, готови да получат своето Христово съзнание.

Това, което предстои, е едно прекрасно пътуване, което ще ви издигне в по-високите измерения и знайте, че не бихте могли да влезете в тях, ако не сте издигнали съответно собствените си вибрации. Справедливостта и правдата в живота е трудно да се намерят на Земята, тъй като вие не сте непременно приемани за суверенни Същества, но когато се издигнете, вие автоматично ще привлечете към себе си всичко, което е балансирано и в хармония според Вселенските Закони. Наградата си заслужава всяко усилие, което е необходимо да положите, за да успеете и нищо, което притежавате в момента, няма да има стойност или е необходимо да пътува с вас. Всичко, което искате, е ваше, стига да го искате и накрая вие ще упражните силата на мисълта си да създавате точно това, което искате. Вие можете да пътувате чрез силата на мисълта и позволете ни да кажем, че ако ви харесва да имате собствен кораб – това също може да бъде създадено от вас. Както при Галактическата Федерация, има моменти, когато са необходими физически кораби за пътувания в по-ниските измерения и само в по-високите измерения е възможно създаването с помощта на мисълта.

Всяка душа има творчески сили и най-обичайният пример на Земята е по отношение на лечението. Повечето души биха могли да го правят, ако вярваха, а понякога това се случва без да го осъзнават. Когато сте наричани Сътворци, това не е тривиален коментар, тъй като във вашето собствено измерение вие сте създавали колективно своя свят. Следователно, Мили Мои, по пътя ви към последните дни вие сте отговорни за това, което преживявате сега. Ето защо също така имате повече от една опция, която ще ви отведе към Издигането. Забележете, че накрая всички, които са готови да се издигнат, ще го направят, независимо по кой път поемат и това може да бъде толкова лесно или толкова трудно, колкото сами го направите. Ние ви насърчаваме да поемете отговорност за себе си и да създадете един спокоен път. Другите може да ви помогнат, но това до голяма степен е личен въпрос за всеки един от вас. Ако се съмнявате в себе си, моля, спомнете си, че мощните входящи енергии издигат нивата на съзнанието ви и с времето ще разберете значително повече, отколкото сега.

Случват се толкова много неща, които имат въздействие върху начина, по който ще станат промените. Но бъдете уверени, че ние ще постигнем целите си навреме и никога не сме били по-близо до разкриването от сега. Натискът върху тъмните сили се засилва много бързо и ги принуждава да разкрият картите си, въпреки желанието им да се намесят в нашия план. Ние винаги ще имаме предимство пред тях , тъй като следим отблизо действията и намеренията им. Вече предотвратихме ескалация на вълненията в Близкия Изток, както и големи инциденти, планирани, за да увеличат страха от тероризма. Ние също така спряхме плановете им да създадат причини за налагане на военно положение и да засилят степента си на контрол над хората. Ние гледахме тъмните сили да са заети със собствените си проблеми и засилихме позициите на нашите съюзници.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и когато можем да ви посещаваме открито на Земята, ще срещнете много членове на Галактическата Федерация. Първоначалните срещи ще бъдат с онези, които имат най-силни връзки с вас. Имайте предвид, че всички вие сте Космически Същества по произход и вашите семейства чакат своя шанс да ви бъдат представени отново.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.


http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian

Originals and translations of Galactic Messages available on
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com