We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 3, 2010

October 25, 2010
СаЛуСа, 25 Октомври 2010

Все повече от вас осъзнават колко бързо минава времето. Това е сигурен знак, че то наистина тече бързо, а също и вашата степен на осъзнатост расте. Това също отваря умовете ви за едно разбиране за това, което се случва около вас и няма никакво съмнение, че много от вас усещат нуждата от промяна. Вместо всичко да стане „на пух и прах” се вижда, че нещата трябва да се променят към по-добро и няма връщане назад към начините на тези, които биха ви наложили своите негативни ценности. С началото на края на дуалността е очевидно, че тя ще бъде заменена с условия, които подхождат на новия Човек изплуващ от Тъмните векове. С помощта на Звездните деца, които притежават мъдрост и знание далеч надхвърлящо земната им възраст – няма да липсват съвети и насочване изпълнени с обич. Въпросът е кога ще е най-подходящо за тях да излязат на предна линия, защото ако е твърде рано е много вероятно да бъдат пренебрегнати. Въпреки всичко тяхното присъствие води до проявяване на способностите им, за да приложат тяхното разбиране по много благоприятни начини. Те са част от Служителите на Светлината, които разширяват съзнанието на хората до пълния им потенциал. Това покрива всичко от лечение до духовна работа, които ще помогнат на другите, които следват своя път към Издигането.

Ние от наша страна използваме нашия кораб, за да носим разкриване, което е достатъчно близо до вас, за да бъде определено като не от Земята. Не, че ние имаме нужда да ви доказваме, че съществуваме, но трябва да окуражим хората да разкъсат воала, който е бил поддържан от тези, които тяхна изгода отричат съществуването ни. Скоро ще бъде достигната точка, в която разкриването не ще може да бъде осуетено и обявяването му ще даде старта на много промени. Това ще доведе до нашето отворено пристигане на Земята по споразумение с новото Правителство, което с нетърпение ще ни очаква. Тогава ще започнем нашата работа по организирането на много проекти, които ще доведат до изчистването на планетата ви. Желанието ни е да сме към приключването им до края на следващата година. И все пак, както често отбелязваме, времевият фактор не е от голямо значение за технологиите, които ще използваме. Ние имаме неограничени ресурси и умения, които могат да бъдат приложени за предстоящите задачи. Всъщност до някаква степен ние дори няма нужда да бъдем на Земята и можем да работим доста успешно и от атмосферата ви. Факт е, мили мои, че ние сме свършили доста работа по изчистването на атмосферата ви, а именно да изчистим последиците от атомните опити.

На тези, които не се чувстват готови да ни последват ще им бъде позволено да упражнят свободния си избор и да напуснат Земята, за да продължат опита си другаде. Да се присъедините към вашето Звездно семейство е естествен етап от еволюцията ви и с времето до това ще достигне всяка душа. Ние бяхме част от търпеливо и тихо представяне на нашето съществуване стотици години и това доведе до успешното посяване на това знание във вашия ум. Вие сте го носили в себе си през успешните прераждания, скрито в подсъзнанието ви. И все пак един път доведено до повърхността, то ви е помогнало да ни приемете без да предизвиква реакция на страх. Тъмните сили са тези, които се опитаха да ви внушат постоянен страх и те знаят, че един път истината да излезе наяве и ще бъдат видени като такива каквито са наистина. Те са тези, които се страхуват от нашето идване, защото ние ще представим истината по такъв начин, който не може да бъде отхвърлен. Помнете, че всяка мисъл и действие съществуват завинаги и могат да бъдат извикани, за да докажат истината на всяко възражение против нашите искания.

Вие сте хората, които ще имат най-голяма полза от научаването на истината за миналото ви и начина, по който нарочно сте били подведени. Това е започнало преди милиони години когато силата е била ограничена до тези, които имат план за собственото си възвеличаване, но последният век и по-точно годините на новото хилядолетие бяха апогея на успеха им. Въпреки това никога нямаше да им бъде позволено да имат пълен успех, защото последните дни са определени от Бог да водят до масово Издигане. Това, на което сте свидетели сега с отстъпването на Илюминатите, е доказателство за влизането му в действие. Да, те все още са наоколо и създават проблеми, но способностите им бяха силно повлияни след загубата на силата им. Те все още ще се опитват да налагат страха и да продължават световните войни, които хранят егото и портфейлите им. Бъдете сигурни мирът настъпва и оръжията на войната ще замлъкнат, ако не бъдат изтеглени когато им бъде заповядано. Достатъчно кръв бе пролята и негативни енергии закотвени в земята, затова всичко това сега се изчиства. Много малко разбраха, че такива енергии създават дисбаланс върху и в Земята и след това се чудеха защо Майката Земя реагира на техните действия с конвулсии. Бъдете готови да изживеете известна степен на разцепление на пластовете и без да е прекалено позволете кратки наводнения на местата, които обикновено са засегнати от земетръсна дейност. Това няма за цел по никакъв начин да предизвика паника, но осъзнайте какви биха били нуждите ви в такава ситуация.

Ние, от Галактическата федерация ще продължаваме да работим зад кулисите, за да ограничим всяка вреда върху вас или домовете ви. През това време останете там където усещате, че правилно да бъдете, а ако сте в зона на активност знайте, че подсъзнателно вие сте били наясно и сте приели вашето преживяване преди да дойдете в тази инкарнация. Помнете, че където и да се намирате, има причина за това да сте там дори и това да ви се струва като не толкова добър избор. Понякога вашето присъствие има полза за другите, защото вие имате да предложите нещо, което те нямат. В момента става обединяване на душите, които разпознават Единството на живота. Такива души са много важни, за да покажат на другите как Светлината може да ги събуди до пълния им потенциал. В сърцето си все от вас може да изрази любовта си по такъв начин и това ще бъде още една крачка по-близо до откриването на Христовото съзнание вътре във вас. Това е най-висшата форма на индентификация с вашия истински Аз и в намирането на Безусловната Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и е ясно, че много от вас са били вдъхновени да ни предложат помощта си. Бъдете уверени, че ние приветстваме разнообразните ви умения и ви казваме, че това е причината да се преродите в точно този период. Когато всички карти са свалени на масата, някои от вас ще дойдат на борда на кораба ни за кратка среща. Това е и момента за сериозната работа и отработването на напрежението върху Майката Земя е време да започне, защото програмата за изчистване става спешна. Не се страхувайте – ние постоянно наблюдаваме всичко, което се случва и няма да станете свидетели на масов хаос или големи катастрофи. Ние работим с любящо уважение към всички вас, през цялото време.
Благодаря ви.

СаЛуСа

Чрез Майк Куинси

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://gfswedish.blogspot.com/- PORTUGUÊS – NOVO

http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8
日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/

Greeck http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW

http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com