We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 3, 2010

October 6, 2010
СаЛуСа, 06 октомври 2010 г.

Вашите очаквания за настъпване на големите промени все повече се увеличават и това приближава проявлението им. Тези, които по някаква причина им се противопоставят, са също по-активни в опитите си да попречат на този прогрес. От вас зависи, Мили Мои, да игнорирате тези източници и по никакъв начин да не им давате енергията си чрез своя страх. Ако вярата ви е силна, вие ще знаете, че няма от какво да се страхувате, тъй като Светлината е вашата сила и защита. Истината няма да се нуждае от доказателства и ще издържи, когато всичко друго се разпадне. Тъй като вибрациите продължават да се повишават, истината ще изпъкне, така че всички да разберат. Времето на измамите и лъжите приключва и Светлината ще поеме върховната власт.
Имайте предвид, че някои от големите събития могат да бъдат предшествани от повече хаос и смут. Има много стари неща, които са се прилепили и трябва да бъдат отстранени. Това не винаги е възможно да се направи без значително неудобство за вас. Но всички тези явления ще са краткотрайни поради нашето участие. Можете да помислите върху факта, че в резултат на това, физическите промени на Земята далеч не са толкова апокалиптични, колкото предвиждаха някои. Нашите способности са такива, че вече сме ви попречили да унищожите Земята и сме намалили общата вулканична активност. Нещо повече, ние я поддържаме стабилна и в баланс, тъй като нейните колебания стават твърде силни. Нашите инструкции са да гарантираме, че цикълът ще приключи както е постановено. Издигането е твърде важно, за да бъде осуетено от група негативни Същества, имащи за цел постигането на световен контрол за собствена власт.

И така, ние от Галактическата Федерация сме готови, както казвате вие, да излезем на открито и сме съгласували план, който да направи всички доволни. През цялото време ние предприемаме един внимателен подход, тъй като е от съществено значение да бъдем възприети заради това, което представляваме. Ние сме наясно, че намесата ни ще се основава на сътрудничество и ще спазваме вашия протокол. Ние ще ви водим, защото операциите, които засягат Земята, изискват напреднало разбиране и знание, които в момента не можете да проумеете. Но ние ще споделим тази информация и ще поканим някои от вас да вземат активно участие в събитията. Искаме вие бързо да се издигнете до нашите нива на знание, тъй като притежавате ум, който е способен да разбере напредналите технологии. До известна степен контактът със Сивите в САЩ проправи пътя за това време, тъй като вече ви е дадена преднина пред някои държави. Нашите знания, обаче, ще бъдат давани свободно и безкористно, тъй като това, което имаме да споделяме, е за всички.

Наближават велики времена и тъй като идва края на тази година, вие имате пълното право най-после да очаквате някакво действие. През цялото време нашите съюзници подготвяха сцената за очакваното изявление и изглежда то почти е готово да бъде направено. Ние сме толкова развълнувани и облекчени, колкото вас заради близостта на този момент. Той се приближаваше дълго време и ние се връщаме хиляди години назад, през които наблюдавахме вашата еволюция и се грижехме за Майката Земя. Това беше работа, извършена с любов за човечеството и служба в името на Създателя. По очевидни причини в момента вие сте във фокуса на нашето внимание, но ние сме на разположение на всяка цивилизация във Вселената. Нашият живот е изключително интересен и възнаграждаващ и ние сме преживели толкова много изненади докато проучваме далечните райони на Космоса.

Бъдещето ви е толкова светло и само колко различно ще бъде то от това, с което сте свикнали. То е до известна степен като по-високите астрални измерения на Земята и освобождаване от цялата досадна робия да бъдеш човек в третото измерение. Вие всъщност не сте изпитвали такова ниво на свобода, щастие и радост, с изключение на някои кратки моменти в живота ви. Можете ли да си представите облекчението от премахването на притесненията си за вашето оцеляване, осигуряване на прехрана и подслон? Какво би било да сте напълно здрави и без никакви форми на инвалидност? Е, Мили Мои, това е само една част от онова, което трябва да очаквате в по-високите измерения. Парите няма да са ваш проблем, тъй като те не са необходими, когато всичките ви потребности са задоволени. Не можем да изразим добре с думи това, което ви предстои да преживеете, но се сещаме за думата рай. Помнете тези неща, ако пътят стане труден, тъй като накрая ще се окаже, че всичко си струва.

Има толкова много неща, които да очаквате, затова не хабете енергията си за обикновени въпроси от ежедневния живот. Знайте, че тъмните сили ще направят последния си отчаян опит, но оставете това да отмине. Истината ще проникне със сигурност и измамата ще бъде разпозната, тъй като вие сте с повишено ниво на съзнанието и сте по-бдителни към такива опити да бъдете заблудени. Добрият, лошият и злият са в един кюп засега, но скоро ще започне голямо прочистване на всичко, което не може да остане в Светлината. Вибрациите се ускоряват и могат да носят със себе си само души, които са с подобни вибрации. Ако знаете или смятате, че сте от Светлина, вие наистина не трябва да се притеснявате за нищо от по-ниските вибрации. С времето те ще се трансмутират или разпаднат, тъй като ще бъде достигнат момент, когато те не могат да останат повече.

Ние сме наясно, че наоколо се носят различни твърдения за нас и всичко, за което ще ви помолим, е да се ръководите от интуицията си. Нито нашето мнение, нито нечие друго по този въпрос е толкова важно като това, което ви се дава от вашия Висш Аз. Всеки от вас има специфични нужди и рядко двама от вас са точно на едно и също ниво на разбиранията. Но, моля, приемете нашите послания относно Издигането, тъй като това е Вселенско събитие, което е определено и необратимо и ще се случи. Многото пътеки, които водят към него, са без значение; всички ще достигнат една и съща точка на издигането заедно.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и имам пълна вяра във вас, че ще предприемете правилното действие като се включите в промените. Бъдете мили и внимателни, ако срещнете съпротива по пътя си, тъй като някои души не могат да разберат какво се случва. Това е съвсем различно от онези души, които вече са направили своя избор да останат в по-ниските вибрации. Те ще са склонни да игнорират това, което се случва около тях и трябва да им бъде позволено да определят своето собствено бъдеще. Всички вие, независимо от намерението ви, сте силно обичани от нас, тъй като ние виждаме вашата Вътрешна Божествена Светлина.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://gfswedish.blogspot.com/- PORTUGUÊS – NOVO

http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8
日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/

Greeck http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW

http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com