We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, May 29, 2010

СаЛуСа, 05 май 2010 г.
Събитията на Земята безспорно се ускоряват и независимо колко голяма е конфронтацията между тъмнината и Светлината, никога не забравяйте факта, че Светлината вече е победител в тази битка. Напълно сме сигурни в това, можете да очаквате да намерите доказателства и сте на път да ги получите. Мерките, които ще поставят тъмните сили под контрол, са вече към края си и значително ще намалят тяхното влияние. Те знаят, че времето им изтича и нападат във всички посоки. Както може да кажете, ние следим пулса им и те не могат да скрият намеренията си от нас. Ние не можем винаги да спираме всички техни действия, но при определени обстоятелства можем да им попречим до постигнат целта си.


Междувременно нашите планове са в готовност и могат да бъдат лесно пренаредени, за да отговорят на нуждите в настоящата ситуация. Ние напредваме с нашата програма и сме си поставили краен срок, до който трябва да действаме. С оглед на вероятния отговор на тъмните сили, ние не сме склонни да дадем твърди прогнози. И все пак, когато говорим, че събитията се придвижват все по-близо до откритото им започване, ние имаме предвид един относително кратък период от време. 2010 г. ще бъде година, която ще бъде запомнена със започването на прехода от контрола на тъмните сили към енергиите на Светлината, носени от нашите съюзници. Светлината се увеличава експоненциално и тя е силата зад прочистващите действия, които вече са започнали.


Развълнувани сме от перспективата най-после да излезем открито и следим всички неща, които ни задържат. Ние, обаче, не сме твърде загрижени, тъй като ясно виждаме благоприятния изход. Веднъж след като определени условия бъдат изпълнени, които ще отнемат последната сила на конспирациите, ние бързо ще заемем нашите позиции и вие ще видите много от нас във вашето небе. Вашите нива на съзнание показват, че пробуждането на Човечеството напредва и това ускорява много промените, които са необходими, за да се разчисти пътя за всички нас. Отдавна вече трябваше да сте наясно с вашето наследство и това знание ще ви бъде предадено възможно най-рано. Толкова голяма част от вашите разбирания, които са диктували начина, по който живеете и се държите помежду си, са недостатъчни и всичко това ще трябва да се промени в готовност за Издигането.


Вашите вярвания са силни и понякога повлияни от национални и религиозни интереси. Ние ще ви донесем истината по всички въпроси и особено за най-новата ви история, която е била написана от онези, които биха скрили реалната истина. Бъдете отворени за нови версии за Човешката еволюция и ние ще я проследим хиляди години назад в древното ви минало. Ще разберете, че членовете на Галактическата Федерация не са непознати на ранната ви еволюция, а в действителност са имали пръст в нея. Между нас има по-голяма връзка, отколкото можете да си представите и ние сме играли роля в създаването на вашата генетика, имащо за резултат това, което сте днес. Когато видите различните видове Същества в нашата Федерация, ще се възхитите колко много от тях имат близка прилика с начина, по който изглеждате сега.


Мили Мои, вие се подготвяте внимателно да се присъедините към нас в бъдещето и ние ще застанем заедно като Едно. Дотогава вие ще сте станали Същества с ниво на супер съзнание и доста различни от това, което сте сега. В известен смисъл това няма да бъде толкова странно, тъй като се завръщате до нивата, които някога са ви били много познати. Вие ще бъдете отново велики Същества с огромна сила да творите и много от вас ще служат в нашата флота за нуждите на другите. Вие ще сте едни от нас и пълноправни Космически Същества с всички качества, които виждате в нас.


Виждаме, че мнозинството от вас са готови да отговорят позитивно на нашето присъствие и още много други ще ни приемат поради различните проблеми, които затрупват вас и вашата Земя. Вие несъмнено бихте имали полза от помощта ни сега, но за момента ще трябва да се борите с тях сами. И все пак, както винаги ние се стремим на поддържаме баланс за вас, така че нещата да не излизат извън контрол. Всяка страна е под въздействието на промените, които премоделират старата система и е крайно необходим нов подход, ако трябва напълно да се преодолеят старите порядки. Нови идеи за технологични иновации, които преди са били задържани, постепенно намират своя път в публичното пространство. Те са много необходими в този момент, за да се компенсират щетите, нанесени върху много индустрии и не на последно място, за да се преодолеят трудностите, които преживяват хората.


Вие няма да потънете безследно, а ще се издигнете и ще отговорите на потребностите на момента. Хората са се доказали като много издръжливи и способни да импровизират, когато е необходимо. Като успеете да видите себе си след сегашния период, вие ще сте в състояние да преодолеете проблемите, докато с наша помощ се случат пълните промени. Идеите за много полезни изобретения ви бяха дадени от нас и ще помогнат да се запълни празнината, оставена в продължение на много години съвсем малък истински прогрес. Онези, които бяха разработени като цяло не винаги бяха полезни за вас, а бяха използвани тайно за военно превъзходство. Те са дадени, за да са от полза за всички вас и с наша помощ накрая ще стане така. Човекът ще научи много дълбоки духовни уроци от тези преживявания и ще се сближи с другарите си.


Както сте склонни да казвате, запазете самообладание и не позволявайте на събитията да отслабят решителността ви да останете съсредоточени върху края на дните. Той се задава и ще изпълни всичко, за което някога сте мечтали, което ще ви издигне до едно по-високо ниво на съществуване. Вашата страна на бляновете е реалност, която вие създавате, проявлението ѝ идва все по-близо и вие се издигате към него. Тъй като вибрациите ви се издигат, нарастващите болки трябва да бъдат издържани, тъй като те ще причинят върхове и спадове в начина, по който се чувствате. Въпреки това, веднъж след като сте интегрирали новите енергии, вие ще започнете да се чувствате на върха на света. Задръжте това чувство след като го изпитате и ще преминете през последните дни без никакви проблеми. Ще познаете този момент, тъй като ще се чувствате щастливи и радостни, и способни да отблъснете негативността, която ви заобикаля.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация очаква с нетърпение да се срещне с вас в най-близко бъдеще. Те ще ви донесат средствата за постигане на траен мир на Земята. Те също така ще подходят към всички вас с голяма любов и ще видят ярката Светлина на вашата душа.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.


преводач: Camelia
Email: camelia_zaharieva@hotmail.com

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/

СаЛуСа, 03 май 2010 г.
Не може да не сте забелязали, че напоследък натискът върху властите да разкрият истината се засили. Тъй като все повече от вас правят свои собствени проучвания, въпросите зачестяват и не могат да бъдат пренебрегнати. Смели хора днес се изправят да говорят за откритията си и това се добавя към вече съществуващото знание. И все пак трябва да се внимава, тъй като тъмните сили имат много подставени лица, които ще разпространяват дезинформация, за да доведат до объркване. Силата на вашата интуиция би трябвало да ви позволи да разберете кога имате насреща си такива хора и вие можете да отхвърлите опитите им да ви подведат. Ние не сме сами в битката да ви донесем истината и знаем, че много от вас са открили голям брой източници, които насочват правдиво към Светлината. Всъщност е твърде късно за последните конспирации да спрат предстоящата вълна, която ще помете боклуците и лъжите, които са довели до вашите проблеми. В продължение на много години вие сте уважавали онези, които сте назначили да се грижат за вас. За щастие, оттогава насам вие сте схванали плана им да ви поробят и да го направят чрез създаване на хаос и отнемане на суверенните ви права.


Веднъж след като можем да дойдем открито, много неща ще бъдат добавени към разбиранията ви и всички опити в последния момент за отклоняване на вниманието ви от истината ще бъдат напълно безсмислени. Вярвайте ни, Мили Мои, нашите съюзници напредват бързо в създаването на възможност за настъпване на разкриването и вие няма да трябва да го чакате дълго. Няма абсолютно никакъв начин нещо да може да му попречи и вие бихте направили добре да изчакате благоприятния момент, когато то ще настъпи. Силите на Светлината са твърде могъщи, за да бъдат задържани и вашата помощ да останете фокусирани ще бъде много полезна. Всички ваши проблеми в крайна сметка ще бъдат преодолени благодарение на промените, които са планирани и вие ще видите, че си заслужава. Подсъзнателно всеки един от вас знае, че този цикъл ще приключи с победа за Светлината. Това означава, че вътрешно вие сте приели обещанието за края на дуалността. Планът на Създателя е, че това трябва да е така и кой би посмял да предложи друго. Всичко рано или късно си проправя път обратно към Светлината и сега е вашето време да промените пътя с такъв, който ви дава удовлетворение. Името му е Издигане и енергиите, които се излъчват към Земята, ще ви дадат чудесната възможност да предприемете един квантов скок напред.


Има много неестествени инциденти, които са причинени умишлено, за да създадат раздор и безредици. И все пак, това е време за здрави нерви и да устоите да направите нещо, което би довело до възмездие. Запазете спокойствие и бъдете твърдо решени да излезете от тези времена на изпитания с мирен отговор, независимо какво ще се случи. Скоро Светлината ще изплува като истинска сила, която ще промени сегашната ви съдба, въпреки че нещата изглежда да стават все по-хаотични. Бъдете сигурни, че ние не стоим със скръстени ръце, когато вие сте под заплаха и ще сведем до минимум последиците от нея, доколкото е възможно. Колкото и да бихме искали, ние не можем просто да се намесваме всеки път, когато сте изправени пред трудности. Понякога трябва да се позволи на събитията да се развият съвсем естествено.


Несъмнено ще има известен страх, след като ви бъдем представени, тъй като в продължение на дълъг период от време ние сме били изобразявани като някакви мародери от Космоса. Ако имахме какъвто и да е план да превземем вашата Земя, очевидно сме можели да направим това много лесно по всяко време, когато пожелаем. Онези от вас, които са запознати с нашите послания, знаят, че това не е така и че нашата позитивна енергия се предава с всяка дума, докато четете. Нека вашата интуиция ви бъде водач и сме сигурни, че ще приемете истината, която думите ни носят.


Разбираемо е, че около вас има атмосфера на депресия, тъй като голяма част от това, на което сте разчитали, се разпада. Въпреки това предстоят да започнат полезни промени, така че ви насърчаваме да разпространявате информацията, когато имате възможност. Старата парадигма вече не носи енергии, които са подходящи за новия цикъл, който ще ви издигне до по-високите измерения. Следователно трябва да има значителни промени и ние чакаме в готовност да приложим плана, който ще ви отведе напред. Като свидетели на упадъка и рухването на старите системи, вие виждате колко неадекватни са били те и как са били използвани срещу вашия интерес. Разкритията в тази връзка едва са започнали, но шокиращата истина ще излезе наяве. Ще бъдете удивени като разберете, че сте се отказали толкова лесно от свободата си, но методите на тъмните сили са били много коварни. Те са манипулирали както хората, така и Конституцията, за да подпомогнат амбицията си да придобият световна сила. Влиянието им се разпространява постепенно като рак по света, но наскоро пипалата им са били прерязани и въздействието им отслабва.


Хората са били възпитавани да правят това, което им се казва, вярвайки, че техните лидери ги представляват искрено. Сега вие разбирате, че силата е с вас, ако решите да я използвате. Силата на хората е реална и не се нуждае от демонстрация на агресия, тъй като това просто утежнява една ситуация. На всяка цена демонстрирайте мирно, за да предадете посланието си и ще видите, че то ще отекне из залите на властта. Досега сте били държани в неизвестност за това, което се е случвало в действителност, но това се променя много бързо благодарение на присъствието на много скъпи души, които са дошли на Земята, за да донесат Светлина. Например, вие установявате, че те ви насърчават да говорите истината и когато достатъчно от вас правят това, една красива енергия ще пътува из целия свят и ще издига хората. Вие сте могъщи отвъд сегашните ви разбирания, затова вярвайте в това, което правите и както често ви молим, продължавайте да се фокусирате върху бъдещето, което желаете.


Ние не ви казваме без причина, че сте суверенни същества. Вие не сте предопределени да бъдете подчинени на никого и когато преминете в по-високите вибрации, ще откриете, че всички са третирани като равни. Като същества от Светлина вие ще живеете в хармония помежду си и по-важното е, че ще поставяте другите на първо място. Затова това създава една перфектна среда, където всичките ви нужди са задоволени и никой не страда от какъвто и да е вид липса. Ще преживеете за първи път това прекрасно съществуване преди Издигането, тъй като вече работите за новата парадигма, която ще донесе всички промени, водещи до големи ползи. Вие сте любящи и щастливи души, на които е дадена възможност и ние ще гарантираме, че тя ще дойде с нашия Първи Контакт. Ще бъдете информирани за това, което ви предстои и това ще ви даде стабилност и дълготраен мир.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и от името на Галактическата Федерация ви изпращам нашата любов и благословия за бързото ви завръщане към Светлината.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.преводач: Camelia
Email: camelia_zaharieva@hotmail.com

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/

СаЛуСа, 23 април 2010 г.

Тези желания скоро ще бъдат изпълнени, тъй като не след дълго ще се обединим в приятелство.

Налице са много световни събития, които ангажират ума ви и ако следите новините, със сигурност ще признаете, че има много смут. Това е поради по-високите енергии, които карат хората да изоставят своето старо мислене и да търсят нов начин на живот. Много от тях имат малка представа за това, което търсят, но е достатъчно да се каже, че са наясно, че трябва нов подход. Старите порядки вече не могат да осигурят обещание за нищо, което да създаде една нова парадигма, която да задоволява нуждите на хората. Лидерите идват и си отиват, обещанията се нарушават, а тъмните сили са в състояние да предотвратят всякакви промени, освен ако те не са първо одобрени от тях. В продължение на много години техните пипала са достигали и прониквали в места с голяма власт и политиката им на страх е държала всяка опозиция настрана. Подкупването и изнудването са тяхна отличителна черта и са имали успех в течение на много години. Но те са си правили сметката без да вземат предвид пробуждането, което се случва и Светлината настъпва трайно на Земята. Внезапно масовото съзнание се издига и хората си връщат обратно своята сила.
Сега вие стоите на кормилото и направлявате своя кораб към Издигането, а фокусът ви е твърдо върху вашата цел. Нищо не може да спре ускорението му напред и докато прави това, той събира още души, които се пробуждат за Светлината. Изгрява един нов ден, който ще зареди всичко и проблемите от миналото ще бъдат ликвидирани. Енергиите вече ви придвижват към завършека и дългоочакваните ползи, които ще ви издигнат, са готови да бъдат приложени. Имайте предвид, че е положена много работа за гарантирането, че този период е за добро и ви даде многото облаги, които са ви били отказвани. Макар да е вярно, че вие създавате своята собствена реалност, въпреки това имаше надежда, че досега вие щяхте да сте я променили чрез собствените си усилия. Това не стана и вие бяхте залети от тъмнината, която погълна света ви. С общи усилия, когато работихме заедно, за много кратък период от време ние донесохме Светлината на Земята и създадохме мощна система от мрежи. Нейната сила нарасна само за няколко години и действа чрез мощни маяци от Светлина в нодалните точки.
Вие, Мили Мои, сте постигнали това, което в миналото се считаше за невъзможно и успешно се защитихте срещу тъмните сили. Може да сте имали същата съдба като легендарните цивилизации на Атлантида и Лемурия, но вие сте се надигнали точно навреме, за да избегнете друга голяма катастрофа. Макар че все още ще има инциденти, които причиняват щети и загуба на човешки живот, няма да бъде позволено това да ви погълне. Във всеки случай прочистването е необходимо, но ще бъде проведено по планиран начин, като се вземе предвид вашето благополучие. Веднъж след като обединим силите си, ще бъдете информирани за действията, които ръководим и какво точно ще се случи. Вашата безопасност ще бъде от първостепенно значение за нас и ние разполагаме с няколко варианта, ако е необходимо да ви преместим.
Вие търпеливо чакате съобщението, което ще признае публично нашето присъствие и ние настояваме за това, тъй като желаем да започнем мисията, която сме дошли да извършим. Този момент наближава и ние имаме много приятели, които имат голямо влияние и могат да доведат до това. Онези, които все още се опитват да го предотвратят, няма да успеят и това наистина е съвсем безсмислено, защото ние имаме зад себе си най-висшия авторитет. Знаем, че е това е нещо като игра, която всички вие играете в дуалността, но все пак има стойност като средство да придобиете опит в работата си с тъмните сили. Опитът ви подложи на тежък тест и сега вие сте тук и се пробуждате за истината за това кои сте в действителност.
Завесата постепенно пада, за да сложи край на дълъг период тъмнина, който подложи на тежко изпитание способността ви да го преодолеете. Вие ще се потрудите още малко, но накрая суверенитетът ви ще бъде възстановен и с гордост ще присъедините своята Светлина с настъпването на Издигането и ще се придвижите към по-високите измерения. Звучи просто и безспорно не е трудно и ние продължаваме да ви съветваме да се фокусирате върху Светлината. Живейте според новото си разбиране за това кои сте и дайте от себе си каквото можете. Другите ще последват примера ви и вие ще им помогнете също да се извисят. Работниците на Светлината са известни с тяхното мирно изражение и службата на другите и много хора вече са достигнали това ниво. Вие сте пионерите на Новия Свят и вашето присъствие проправя пътя за нашето пристигане.
Може да се чудите какво сме правили през всички години откакто се приближихме до вас. Отговорът е, че ние никога не сме си отивали и Галактическата Флота е разположена постоянно около Земята, като най-големите ни кораби са във външния кръг. Има да се върши много работа по мониторинга на вашата Земя и гарантирането на нейната стабилност, тъй като тя преживява „разклащания” от време на време. Също така са регистрирани трусове и се правят корекции, за да се намали вероятността от тежки земетресения. Ние също внимателно прилагаме нашите технологии, за да поддържаме замърсяването на по-ниско ниво и сме особено ангажирани с последиците върху вашата атмосфера. По този начин ние винаги сме наясно в какво състояние е Земята и можем да предвидим всякакви промени. Въпреки това е оказана намеса поради способността на тъмните сили да контролират вашето време. За тях това е оръжие, но ние сме наясно с плановете им и действаме съобразно с това. Може да попитате защо не спираме всичко това напълно и трябва да ви кажем, че не ни е разрешено да се намесваме във вашата карма и в свободата ви да създавате сами. Ако вземете грешни решения, ваша работа е да се справите с последиците и това е Законът на Причината и Следствието.
Естествено в царствата на Създателя има много закони, които поддържат хармонията и баланса и чрез научаването им вие ставате отговорни граждани на Галактиката. Едва в последно време, например, вие започнахте да разбирате Закона на Намерението и това ви помага по отношение на Издигането. Както често се стараем да ви казваме, фокусирането на вниманието ви е това, което привлича резултатите. Като цяло вие се разсейвате много лесно, но има и толкова много неща, които стават около вас и това е още по-голяма причина да поддържате фокуса си върху това, което искате.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и забелязвам колко копнеете да бъдете наши приятели. Тези желания скоро ще бъдат изпълнени, тъй като не след дълго ще се обединим в приятелство.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.преводач: Camelia
Email: camelia_zaharieva@hotmail.com

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/

СаЛуСа, 21 април 2010 г.
От известно време вие разбирате, че процесите на Земята не служат на вашето новооткрито разбиране, а със сигурност не и на по-високите нива на духовност, които се проявяват сега. Това очевидно е битка за надмощие, докато тъмните сили използват всички възможни трикове, за да отлагат неизбежното. Работниците на Светлината отговарят непоколебимо с действия, които трансмутират по-ниските енергии, гарантирайки, че те не засягат собствените им високи стандарти. Колкото по-тежко е предизвикателството, толкова по-силен е отговорът, съпроводен от Любов и Светлина. Светлината е градивният елемент на Вселената и силата ѝ е в нейната чистота и висока вибрация. Останете в енергията на Любов и не можете да бъдете нападнати от опитите на тъмните сили да предотвратят издигането ви. При условие, че можете да сдържите емоционалните си реакции, няма причина защо да не можете да отклоните всички подобни атаки срещу вас. Обратното, колкото по-високо се издигате, толкова повече сте в състояние да задържите позицията си, тъй като вашата Светлина ви осигурява защита.


Има основателни причини да бъдете загрижени за това, което се случва на Земята, но ако сте наясно с причините, стоящи зад промените, те не биха представлявали проблем. Може още да не сте в състояние да видите изхода, прочистването ще бъде неприятно за известно време, но скоро нещата ще се успокоят, тъй като много бързо ще видите новото да замества старото. Всичко е готово за една поредица от промени, които ще преодолеят многото бедствия, които ви удариха напоследък. В близко бъдеще ще има въвеждане на множество нови идеи, които са били предварително внимателно обмисляни. Те ще запълнят пропуските в напредъка ви, който трябваше да бъде доста по-голям в сравнение със сега. Никога повече онези, които са с различна програма от вашата, няма да могат да се намесват в това, което ви се полага и което ви е било отказвано заради алчност и желание за власт. Тъмните сили знаят, че е време за тях да нарекат деня ден, да позволят на Светлината да се завърне на Земята и да пуснат в ход последните действия към Издигането.
Все щеше да има край на времето, който ще доведе до спиране на дейностите на Земята и това време е настъпило. Циклите на живота са предопределени и не е в полза на Човека да реши да ги задържа. Последните дни на вашия настоящ цикъл са близо и ще ви отведат далеч от по-ниските енергии, и ще стъпите върху пътеката към Издигането. Нищо по-малко от заповед от Създателя няма да промени изхода и на вас ви се гарантира, че извисяването ви ще се проведе. Желанията на всяка душа ще повлияят върху начина, по който ще се разиграят последните дни, тъй като вие все още творите и вашите комбинирани енергии определят начина, по който те ще настъпят накрая. Бъдете внимателни да насочвате фокуса си върху всичко, което е от Светлина и не позволявайте на бдителността си да спадне. Вие не искате да подпомагате онези, които ви се противопоставят и да насочите в грешна посока енергиите си в тяхна полза.


Всеки ден ви отвежда по-близо до началото на края на тъмните дейности. Те ще бъдат изобличени, а силата им отнета и поставени там, където повече няма да могат да пречат на вашите или нашите усилия да възстановим Земята. Ние просто изчакваме индикация, че всичко е на мястото си за финалното действие, за да започне да се търкаля топката. Може би по-подходящо би било да се каже снежна топка, тъй като след като веднъж започне да се търкаля, бързо ще набере необратима сила. Съпротивата на това, което е планирано, скоро ще бъде отхвърлена и то не защото ние налагаме нашата мисия, а защото това вече е било съгласувано. Това, което предлагаме, е в интерес на всички и ще ви освободи от потисничеството, причинено от дуалността. На Земята се появява нов Човек, духовно надарен със забележително разбиране за това, което е необходимо сега, за да ви придвижи напред. Някои от тези хора са ранните деца Индиго или Звездни семена, които са пораснали и са готови да служат на всички вас. Те носят голяма мъдрост и разбиране и знаят ясно защо са на Земята в този паметен момент.


Този конкретен период беше планиран отдавна и Небето е изпратило своите Светлинни сили да ви помагат. Много Висши Същества са близо до вас и дават от енергиите си, за да повишат количеството Светлина на Земята. Неуспех не е очакван или дори възможен, тъй като Вселената се придвижва към нова вибрация, а вие и вашата Земя сте неразделна част от това. Големината на тази промяна е съвсем невъзможно да се изрази и тя засяга всичко живо, всяко Слънце, планета, луни и сателити. Въпреки че сте малка част от това, което се случва, вие сте особено важни за цялото. Като индивиди вие сте най-обичаните и защото имате нужда от помощ, за да се издигнете, милиони души от цялата Вселена участват във вашето Издигане. Понякога може да се чувствате пренебрегвани, но ни повярвайте, когато казваме, че вие сте в сърцата ни и почитани заради това, което сте предприели и постигнали, за да се издигнете отново.


Има моменти, когато се чудим колко упорити можете да бъдете и вашата решителност да успеете измина дълъг път, за да постигнете настоящите си успехи. Изглежда, че колкото повече тъмните сили ви се налагат, толкова повече вие се съпротивлявате и те не постигат лесно своето. Сега, когато те губят силата си, вие ставате по-смели и им се противопоставяте дори публично. Ние със сигурност сме зад вас и правим всичко, което можем, за да подпомогнем вашия успех. Разбира се ще стане много по-лесно да въведем Светлината в ежедневието ви, когато бъде съобщено за присъствието ни и опозицията бъде отстранена. Ние ще насърчаваме хората да се събират заедно и да споделят знанията си, така че истината да може да бъде установена възможно най-бързо. Страхът трябва да бъде преодолян и нашето послание е, че ние идваме с мир и любов за Човечеството. Нашите действия ще говорят по-силно от думите и ние очакваме с нетърпение да ви помогнем през последните години от цикъла на дуалността.


Несъмнено за вас ще бъде голямо облекчение, когато можем да ви се покажем открито и ще видите, че ние приличаме толкова много на вас по външен вид, че не може да има съмнение, че сме Едно. Разбира се, ние можем да обезпечим истинността на това твърдение и да ви запознаем с предишни контакти с вас. Те са се случвали в продължение на стотици години, въпреки че само в по-близкия период от време сме се показвали толкова често. Ще бъде много приятно за нас да се срещнем с вас и да знаем, че сме желани и дори само нашето присъствие ще ви убеди в честните ни намерения към вас. Ние обичаме истински всички вас и ви виждаме такива, каквито сте наистина, като Същества от Светлина, уловени в тъмната мрежа, изтъкана от тъмните сили. Но вие се освобождавате от тяхната хватка и можете да изразите себе си като чудесните Същества от Светлина, които преди векове са започнали пътуването си в мрака на по-ниските вибрации.


Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси


преводач: Camelia
Email: camelia_zaharieva@hotmail.com

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://fgmikequinsey.blogspot.com - PORTUGUÊS
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 ChineseNEW

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on http://peacelovelove.blogspot.com/

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com