We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, September 27, 2010

SaLuSa, 13 augustus 2010

СаЛуСа, 13 август 2010 г.

Ние често споменаваме Издигането, тъй като това е най-важният въпрос, който ще трябва да решите. Казвали сме, че веднъж щом решите да се издигнете, вие създавате път в тази посока. Това, което искаме да подчертаем, е, че много пътища водят към Издигането, така че не е нужно да се безпокоите дали другите следват път, различен от вашия. Ще откриете, че всички те водят до момент във времето, когато се случват големи промени, включващи Майката Земя. Къде ще отидете оттам нататък, зависи от това, дали вибрациите ви са такива, че да можете да бъдете издигнати. Ако те не са на ниво, на което това е възможно, тогава очевидно вие ще продължите на същото ниво като преди. Това означава, че не сте били готови за Издигането и действително по-високите вибрации не биха ви паснали и биха ви накарали да се чувствате некомфортно. За щастие вие няма как да не преминете към по-високо ниво, когато сте готови и това е Вселенски Закон.

Някои хора имат толкова непреклонен начин на мислене, че макар да виждат истината около тях, им е много трудно да продължат. Те са се обвързали с оковите на своите вярвания и ще бъдат сред онези, които ще продължат с опита си в това съществуващо измерение. Страхът играе своята роля и те не могат да забележат, че са в състояние на отричане, но личните им съмнения неизменно са свързани с техните убеждения. Както правим по отношение на всички души, ние поставяме истината пред тях и от тях зависи какво ще направят с нея. Когато сте намерили истинския път, не съществува вътрешен конфликт, тъй като вие сте в мир с всичко живо. Вашето разбиране също така позволява приемането на всички души, защото вие ги виждате като еднакво важна част от цялото. Вие сте една огромна група от души и всички допринасят за колективното съзнание. Благодарение на усилията на Работниците на Светлината, тази група постоянно се разширява и помага за извеждането на другите от тъмнината, която ги е погълнала.

Нивата на съзнанието достигнаха точка, при която по-нататъшното издигане ще се случва с още по-голяма скорост. Почти всеки месец има някакви конфигурации, които водят в тази посока. Това е изключително добра новина, тъй като колкото по-високо можете да издигнете съзнанието си, толкова повече това ще ви помогне да проявите новата парадигма. Не можете да живеете във вакуум и след като старото бъде отстранено, новото очаква да заеме мястото му. Божественият план за освобождаването ви от дуалността е установен добре и всички са в готовност за първите условия, които ще позволят осъществяването му. Съюзниците ни имат стабилен напредък и са създали силен фронт срещу всякакви опити за предотвратяване хода на решителните промени. Въпросът не е дали ще го направят, те ТРЯБВА да задоволят потребностите на хората. Също така трябва да се извърши прочистване, което да даде възможност на Земята да се възстанови и всичко това са средства, които оказват помощ по пътя към Издигането.


Ние от Галактическата Федерация отдавна сме се научили да обуздаваме желанията си да пришпорваме нещата, тъй като сме движени от силната си любов към другите души, които страдат. С най-голямо удоволствие бихме се появили на Земята сега и сложили край на всички предприемани действия, които не са във ваш интерес. Но, както несъмнено вече знаете, ние се подчиняваме на висшите принципи на Вселенския Закон, които не ни позволяват да направим това. Това, което е прекрасно да се види, е вашият собствен отговор, тъй като все повече от вас достигат по-високо ниво на осъзнаване. Вие започвате да използвате енергиите си и да предприемате собствени действия, и вярвайте ни, това има положителен ефект.

Вече се знае толкова много за нас и за другите Космически Същества като цяло. Темата все повече се дискутира в публичното пространство и вече не е позорно да се вярва в нашето съществуване. Доказването на съществуването ни вече не е въпрос на спекулации и само най-скептичните сред вас биха могли да го отрекат. Това ни позволява да сме по-смели в присъствието си в небето, а също и на Земята. Толкова много неща се знаят за нас, че обявяването на Разкриването ще бъде почти само формалност. Но това, което то ще направи, е да позволи на скритата истина за дългогодишните ни отношения с вас да излезе наяве. Вие също така ще научите за многото действия, които сме предприемали за ваше добро, за да попречим на тъмните сили да унищожат вас и Майката Земя. След унищожаването на Малдек във вашата Слънчева Система, Бог постанови, че подобно действие никога няма да бъде позволено отново, а ние сме натоварени да гарантираме, че това се спазва. Ако такъв акт бъде допуснат, той би върнал сериозно назад вашата еволюция и би оказал въздействие върху други цивилизации. Това не може да се толерира, тъй като още преди векове е планирано този конкретен цикъл да завърши с Издигане.
Сега се намирате в разгара на хаоса, което е сигурен знак, че старото се разпада. За някои от вас това е много болезнено преживяване, но разберете, че всички вие се намирате там, където трябва да сте в края на дните. Кошмарът е достатъчно истински, но вие имате способността да го промените чрез силата на мисълта. Вие създавате начина, по който ще протекат последните дни, като това може да бъде радостно и вълнуващо или плашещо и депресиращо в зависимост от това как гледате на случващото се. Работниците на Светлината знаят, че е най-добре да останете спокойни и центрирани през цялото време и да не позволите на страха да ви обземе. Животът е вечен и каквото и да се случи за вас ще се грижат Същества с висока вибрация, които имат силата да ви донесат Любов и Светлина. Ние се причисляваме към тях и нашите действия никога няма да ви причинят вреда. Дори, когато трябва да се справяме с тъмните сили, ние го правим от позицията на обичащи всички души. На каквото и ниво да са те, тяхната Светлина не може да бъде угасена и ние ги благославяме за това, че са част от великия експеримент, в който всички вие се съгласихте да участвате. Ние не сме тук, за да съдим някого и знаем, че всяка душа един ден ще се завърне напълно към Светлината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се надявам, че можете да останете фокусирани върху светлото бъдеще, което ще ви изведе от дуалността. Да бъдете в по-високите измерения ще е приказно в сравнение с това, което преживявате сега. Не може да става абсолютно никакво сравнение и затова думите са толкова недостатъчни. Да бъдете в енергия, която е всеобхватна и толкова мирна и радостна, е ваше право. Твърде дълго сте били задържани от онези, които са загубили способността си да обичат себе си, да не говорим за другите. Те са души, които дотолкова са се отделили от Бог, че са изгубили състраданието и любовта си към другите души. Именно Светлината и Любовта в крайна сметка ще ги издигнат и по свой собствен начин те се нуждаят от това повече, отколкото тези, които вече са наясно с Божествената си същност.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.

Translation: Camelia

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
www.galacticchannelings.com
SaLuSa, 11 augustus 2010

СаЛуСа, 11 август 2010 г.


Все повече от вас отварят душевните си центрове и започвате да усещате или преживявате бъдещи събития. Това е напълно нормално, тъй като съзнанието ви се издига и вие можете да надникнете в бъдещето отвъд текущия период, водещ към Издигането. Това се случва по същата причина, поради която е възможно пътуването във времето, а именно – защото всичко съществува в Сега. Макар и да служи като потвърждение за това, което ви е било дадено, това може също така да бъде объркващо, тъй като не можете да поставите времева рамка. С течение на времето тези преживявания ще зачестяват, заедно с развитието на свръх сензорни възприятия и телепатични способности. Всичко това е част от вашето завръщане към състоянието на Същество от висшите измерения и поради тази причина вие ще се справите с тези промени без никакви затруднения.

Не ви ли е било казвано многократно, че сте много по-велики Същества, отколкото вярвате? Не сте били наясно с това, просто защото преди векове вие се спуснахте към по-ниските измерения, където вашата пълна сила не можеше да се прояви. Също така имаше време, когато се извърши намеса във вашата ДНК, така че вие бяхте превърнати на практика в нечовешки Същества. Вие изкачихте пътя си обратно до сегашните нива и скоро ще направите квантов скок напред, позволяващ ви да възстановите изгубените си способности. Това ще завърши с пълната ви трансформация в Галактически Същества и този момент не е далеч. Подсъзнателно вие знаете, че това е истина и няма да изглежда никак странно накрая да се превърнете в Същества със суперсъзнание.

Именно уникалността на Издигането ви предоставя възможността да се извисите толкова бързо. Ще мине известно време преди да дойде друг случай с подобна важност. Затова има Работници на Светлината както на Земята, така и извън нея, които са тук, за да гарантират, че всяка душа има шанс да се издигне. Знанието ще отвори вратите пред вас, но прогресът е свързан с развитието на вашето съзнание. Това става благодарение на разбирането, че вие всички сте Едно и можете да третирате всяка друга душа така, както бихте третирали себе си. Не е нужно да принадлежите към никоя група, въпреки че хората са склонни да се събират заедно, когато имат сходства едни с други. Всичко, което е необходимо да направите идва отвътре и често е съвсем просто и не трябва да бъде усложнявано. Обичайте всеки като себе си и ако можете да приемете това предизвикателство, вие ще сте стъпили здраво на пътя към Издигането. Това ще означава, че ще трябва да промените начина си на живот, който в продължение на години е бил част от стария начин на мислене. Това е излизане от модела, в който са ви поставили вашите родители и връстници, и превръщане във вашето ново аз.

Вашите задачи се улесняват от постоянната помощ, която получавате и която до голяма степен остава невидима. Работниците на Светлината извършват своята важна работа на Земята и това помага за отваряне на съзнанието ви за други възможности. Веднъж след като обявите намерението си да поемете по пътя към Издигането, ще откриете, че вашите преживявания ще ви насочват към хора и информация, които ще ви водят в правилната посока. Бихме добавили, че ако сте привлечени към послания като нашето, тогава вие без съмнение вече сте на пътя към свободата и по-голямото осъзнаване. Нещо повече, вие със сигурност ще постигнете своята цел да се издигнете и вече ще сте повишили нивото на вашето съзнание.

В дългосрочен план целта на живота е да се повишат нивата на вашето съзнание и всеки живот, който имате, е планиран като се има предвид това. Знаейки това, вие можете да имате възможност да откриете отговорите на много предизвикателства, пред които е трябвало да се изправите и сте се чудели защо. Повечето от тях ще са свързани с ваши предишни животи, когато може да са били пропускани възможности и те да се връщат отново, за да ви дадат нов шанс за успех. Когато погледнете назад към преживяванията си от този живот, може да видите това, което сте считали за нещо нежелано, като събитие, което ви е накарало да промените нещо в живота си. Това може да се е оказала повратна точка за вашето благополучие и често е начинът, по който сте премествани на правилния път. Ние казваме това в контекста на някой, който се е отклонил от избрания преди инкарнацията път. Може би не осъзнавате, че се отделя толкова много внимание на житейския план на всеки отделен индивид и онези, които са отговорни да ви държат на правилния път, ви придружават през целия ви живот. Имаме предвид вашите Водачи и всяко висше Същество, чието присъствие може да сте призовали.

Винаги ще има хора, които ще отричат, че с тях има Духовни Същества, но те ще бъдат там, независимо от това, което тези хора вярват. Това, което те няма да направят, е да се намесят във вашата свободна воля и няма да наложат волята си върху вас. Ако, например, сте планирали да изпратите живота си на стари години, те ще ви предпазят, когато е възможно, от случайно съкращаване на живота ви. Например, вместо да умрете при инцидент, животът ви ще бъде спасен и понякога обстоятелствата при оцеляването ви изглеждат като чудеса. Вашите Ангели Пазители могат да направят това, което би ви се видяло невъзможно и те са спасили много животи. Те не са ограничени от линейното време и могат да се движат назад и напред във времето, за да променят преживяванията ви.

Вашите животи далеч не са обикновени или прости, защото независимо дали те са затрупани с действия или не, всички вие имате ключови моменти, които са много важни за вас. Знаем, че можете да изброите много „съвпадения”, които са събрали заедно двама души, които е било предопределено да се срещнат, защото това е част от техния житейски план. Сега вниманието, което получавате, е по-постоянно, тъй като всеки, който се пробуди, се нуждае от всяка помощ, за да продължи да се издига. Имайте вяра в каквито и обстоятелства да сте попаднали и знайте, че нищо, което преживявате сега, няма да продължи твърде дълго. Очаква ви прекрасно бъдеще и ние, от Галактическата Федерация, сме само част от голямата група Същества, които са тук, за да гарантират вашия успех. Веднъж след като можем да започнем да действаме открито, вие скоро ще видите, че неотложните въпроси ще бъдат уредени много бързо. Има да се правят толкова много неща, за да се поправят грешките, които са били извършвани в продължение на много дълъг период от време.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и сърцата ни се стоплят като видим непрекъсващия отговор на Светлината, която се разпростира около Земята. Нивата на съзнанието непрекъснато се повишават и нищо няма да ги спре да достигнат дори още по-високи нива. Това е чудесно от гледна точка на натиска, който изпитвате навсякъде около вас. И все пак вие се придържате към задачата си да се фокусирате върху позитивните промени, които трябва да възникнат от настоящия хаос. Времето се ускорява както винаги и нашето присъствие става по-видимо, тъй като ние ви подкрепяме в работата ви за Светлината. Призовете ни, ако се нуждаете от помощ.


Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.

Translation: Camelia

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey
www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://gfswedish.blogspot.com/- PORTUGUÊS – NOVO
http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*
http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8 –日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
www.galacticchannelings.com

Monday, September 20, 2010

NEST ОБРЪЩЕНИЕ на 27 Септември 2010

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com