We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, October 29, 2010

September 29, 2010

СаЛуСа, 29 септември 2010 г.

Вашите вярвания са структурирани по такъв начин, че формират базата, според която отговаряте на различните ситуации, пред които се изправяте по няколко пъти на ден. Когато навлезете в живота, вие се инкарнирате с целия опит, който сте натрупали в продължение на стотици животи. Като растете вие се формирате по начин, който е правилен за родителите ви, докато достигнете възраст, когато можете да мислите самостоятелно. Подобно развитие често е причина за търкания в семействата, тъй като родителите чувстват за свой дълг да налагат вярванията си върху своите деца. Но както често се случва, младите хора обикновено се отдръпват от възпитанието си, за да живеят живота си както те изберат. В резултат на това всяко поколение създава нова парадигма за мястото си в живота. В крайна сметка има обединяване на идеи и общо взето така се постига прогрес. В случая прогрес не означава задължително промени към по-добро, но ако погледнете назад, ще забележите, че има отслабване на контрола и табутата, които често са задушавали прогреса.

Когато приемете, че еволюцията ви е наблюдавана и контролирана от висши Същества, вие ще разберете, че промените сe въвеждат чрез нови идеи. Те често се създават от по-младите поколения и това е внимателно планирано. Днес вие живеете в общество, което пропада от много дълго време и докато това става, тези, които имат разширено съзнание, са в състояние да лансират визията за новата епоха. Това отговаря на все по-нарастващите нива на съзнание и се проявява това, което е необходимо за създаването на пътя ви към Издигането. Както сме споменавали толкова често, не може да има възкресяване на старите порядки, тъй като те са изпълнили целта си и не носят новата енергия, която е необходима за вашето издигане. Затова често онова, което изглежда като нежелан конфликт, е резултат от трансмутацията на старото в подготовка за новото.

Не е нужно да се тревожите, независимо колко тежки са някои от промените, тъй като това, което е необходимо за осъществяването им, вече съществува. Например, новата Земя вече съществува в по-високото измерение и докато се спуска да се срещне с вас, вашите вибрации се издигат, за да я посрещнат. Не сме ли ви информирали, че нищо от старото не може да остане, освен ако не е доказало достатъчно, че може да е част от новата парадигма. Това е мястото, където всички вие можете да изиграете своята роля във въвеждането на новото в живота си. Започва се с визуализация и накрая това привлича новите енергии и става материализиране, и ето защо постоянно ви споменаваме за необходимостта да съсредоточавате вниманието си върху бъдещето. Колкото повече от вас правят това, толкова по-бързо ще можете да се придвижите напред. Бъдете сигурни, че дори и да не можете да видите, че промените се случват, те всъщност се ускоряват.
Ние от Галактическата Федерация сме много щастливи от това, което виждаме да става на Земята, тъй като вие се освобождавате от контрола, наложен ви през последното хилядолетие, който умишлено е задържал напредъка ви. Вие се пробуждате за своята истинска същност и сте осъзнали потенциала си да извършите промените, които ще ви върнат свободата. Преминаването от тъмнината към Светлината не може да стане изведнъж, но вие сте заземили Светлината на Земята и мрежата ѝ сега действа. Бихме искали да можете да видите това като нас и тогава няма да имате каквито и да е съмнения относно бъдещето си. Нашето идване ще ви донесе голямо облекчение и вие ще видите сами настъпването на промените, за които сме говорили толкова често. Ние не сме стояли без работа, тъй като във всеки един момент сме работили, за да поддържаме баланса на Земята. По този начин ние можем да управляваме и контролираме промените, така че те да могат да се осъществят без да причиняват твърде много разрушения в живота ви.

Нашата мисия никога не е била да живеем вашия живот вместо вас и част от опита ви е да извлечете полза от усилията си. Вие се учите от грешките си и сте в състояние постепенно да се издигнете. В момента сте достигнали много висока точка и сърцата ни се стоплят като виждаме колко Любов и Светлина се генерират. Всичко това важи за вашето бъдеще, тъй като вие заслужено оставяте дуалността назад. Това е също полезно за Майката Земя, чиито задачи са до известна степен по-малко бурни, отколкото можеха да бъдат. Всички знаци са благоприятни за ход от наша страна, който да постави началото на открития ни контакт с вас. Но не се отчайвате, ако той не се осъществи веднага, тъй като определянето на точния момент за това е много важно. Сред вас се надига добро чувство и то идва от спокойния подход на тези, които са намерили своя вътрешен мир. Вие влияете един на друг много повече, отколкото осъзнавате и ние ви призоваваме за запазите спокойствие, каквото и да се случва около вас.

Вие имате един любим израз, който е много подходящ за всички вас в момента и той е „да се оставите на течението”. Когато можете да направите това, животът ще стане спокойно пътуване и вие ще избегнете напрежението, което би могло да изпитате в противен случай. Както винаги, вие избирате своя път и той може да бъде точно такъв, какъвто искате, чрез визуализация и фокусиране върху това, което искате. Може да чувствате, че вашият принос няма да промени нещата, но това далеч не е вярно. Като правите това вие всъщност привличате повече енергия към себе си, което означава, че когато много от вас се съберат заедно, вашата потенциална енергия ще се увеличи експоненциално. Сега, когато сте в последната обиколка, е толкова важно да не изпускате финалния стълб от поглед. Не се съмняваме, че ще успеете и искаме да продължавате напред със същата увереност.

Периодът, в който се намирате в момента, е такъв, в който трябва да се опитате да се освободите от по-ниските енергии до степен, че да не се увличате по негативните аспекти на новините. Да, непременно бъдете наясно какво се случва и бързо отминете, и това ще ви помогне да не позволите на никаква част от енергията ви да бъде отдадена. Сега няма причина да се страхувате от последиците от дейностите на Земята, тъй като са ни дадени повече правомощия да се намесим, когато резултатите могат да станат сериозни. Майката Земя е неспокойна и трябва да продължи напред с промените, които са жизнено важни за нейното Издигане, но не е нужно те да са унищожителни. Всичко е планирано по такъв начин, че да минимизира по-късните последици и точно тук идваме ние. Вие може да не разбирате за нашето присъствие, тъй като голяма част от работата ни се извършва без никакъв видим знак, че ние сме замесени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви поздравявам, че запазвате вярата си в нас и скоро това доверие ще бъде възнаградено. Заловете се с ежедневните си задачи, знаейки, че много от нашата любов ви съпровожда по време на вашето пътуване.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.

The Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

www.galacticchannelings.com - All languages stated above
http://gfbymikequinsey.blogspot.com/ -ENGLISH
.
http://www.costanza2003.org - ITALIANO
http://gfindutch.blogspot.com / - NEDERLANDS
http://glingerman.blogspot.com/ - DEUTSCH
http://fgfrance.blogspot.com/ - FRANÇAIS
http://gfsvenska.blogspot.com/ - SVENSKA
http://gfswedish.blogspot.com/- PORTUGUÊS – NOVO

http://www.schodamidonieba.pl/ - POLSKA/Polish
http://federaciongalaticaenespanol.blogspot.com- ESPAÑOL
*http://blog.goo.ne.jp/flatheat/c/c0a7212b7e7e44c4f990c62a84cd2dc8
日本語/Japanese
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/

Greeck http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW

http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

www.galacticchannelings.com


September 17, 2010


СаЛуСа, 17 септември 2010 г.

Както сигурно си представяте, организират се много събития, които ще ви донесат свобода и те ще спазват последователност, която ще е разбираема и бързо ще отвори пътя към Издигането. Поглеждайки назад, ще откриете, че прогнозите ни за това кога да се очакват развития, са били доста точни. Често вие на знаете какво да търсите и едва по-късно можете да видите как определени събития са свързани помежду си. Вие добре разбирате, че когато търсите резултатите, събитията изглежда се развиват бавно, но все пак са необходими много парчета, за да се завърши пъзела. В момента ние се приближаваме до заслужената победа, която ще доведе до първата от многото големи промени. Както винаги, ние сме готови и сме репетирали за този момент чрез най-щателно планиране. Известни са ни личните затруднения, поради които много от вас страдат, но моля ви, разберете, че това няма да продължи още дълго. Можем да ви уверим, че ние имаме отговорите на вашите световни проблеми. Не само това, но също така имаме технологиите и персонала за справяне с тях.

Бихме искали да трансформираме бързо способността на вашето общества да задоволява нуждите ви, така че след относително кратко време никой да не остава без храна или вода. Има приоритети, с които ще се заемем веднага, за да издигнем нуждаещите се хора от по-бедните държави. Големите държави имат отговорност към другите и до момента, когато помощта им е необходима, те ще бъдат под ново ръководство. На старата бригада едва ли може да се повери бъдещето на всички вас и те ще бъдат държани извън позициите на властта. Законът и редът също ще бъдат преразгледани, за да се гарантира, че действат по справедлив и честен начин. Ние познаваме по имена всички онези хора, които са били нечестно хвърлени в затвора и те ще бъдат незабавно освободени. Тези, които са виновни за престъпления, ще бъдат третирани по-хуманно и с напреднали техники, които ще отстранят подобни тенденции. Благодарение на това вие ще разберете, че ние сме вложили много мисъл и планиране за извисяването на Човека. Всички ще вземат участие в новото богатство, което ще бъде създадено и с един замах ще бъдат отстранени много от проблемите, които ви заобикалят.

Искаме да разберете колко много е направено за вас като част от общото извисяване. Когато промените напреднат, зависимостта ви от старите форми на енергия ще бъде отстранена. Повече няма да бъдете ограничавани и да живеете само с това, което можете да си позволите, а свободната енергия ще задоволява всичките ви потребности, за да ви дава комфорт и топлина, когато имате нужда. Говорим за създаването на една нова цивилизация, която ще бъде готова да направи квантов скок в бъдещето. Вие наистина сте привилегировани да сте на Земята в този момент и да сте част от тези преживявания. Много души с удоволствие ще сменят позициите си с вас, за да видят края на дуалността и да преживеят радостите, които предстоят.

Има много знания, които трябва да ви се предадат и ние ще увеличим способността ви да ги приемете много по-бързо. Накрая вие ще имате перфектна памет, но това ще се случи при извисяването ви към по-високите измерения. Възможностите за увеличаване на паметта ви в момента са свързани със степента, до която издигате нивата на вашето съзнание. Ще откриете, че осъзнатостта ви нараства, а способностите ви на медиуми ще станат съвсем обичайни. Телепатията накрая ще бъде усвоена и вече няма да има нужда да се изказвате с думи. Всъщност това е нашата позиция в момента и заедно с това идва и способността да се четат мисли. Това обаче не се използва като средство да се натрапвате и на всяка душа е позволено да реши кой може да има достъп до нейните мисли.

Нашето идване ще срещне съпротива, но тя ще се корени преди всичко в страха от непознатото. Въпреки това ние ще правим всичко възможно, за да разсеем тези страхове и се чувстваме сигурни, че можем да уверим хората, че идваме с мир и за ваше добро. Ние също така ще преодолеем всяко съмнение, че имаме някакъв скрит мотив, а намеренията и действията ни ще бъдат напълно открити. Голяма част от работата ни на Земята ще се координира с представителите на вашето ново правителство и както сме споменавали преди, медиите ще бъдат използвани за следене на нашите дейности. Не след дълго ще стане ясно, че ние идваме да възстановим вашата Земя и да ви върнем към положението на суверенни граждани.

Поради бързината, с която се придвижваме напред, трябва да ви помолим за търпение що се отнася до вашите индивидуални проблеми, тъй като ние работим първоначално с план за облекчаване на условията, които са по-широко разпространени. Ние не сме ви обещали повече, отколкото можем да дадем и размерът на задачата ни най-малко не ни обезсърчава. Докато се занимаваме с потребностите ви на Земята, в космоса ще се провежда масивна операция. Тя ще включва прочистването на вашата атмосфера от замърсявания и отстраняването на това, което бихте нарекли космически боклук, останал от различните експерименти, които са се извършвали. Също така отгоре можем да следим внимателно промените на Земята и ще ви дадем съвет, когато има заплаха за вас.

Една от най-забележимите промени ще бъде свободата на вашите журналисти и телевизионни новинарски станции и когато ви се предоставя информация, тя ще бъде достоверна. Досега вашите медии бяха толкова контролирани, че сте били подхранвани точно с това, в което Илюминатите са искали да повярвате, а новините са били умишлено фалшифицирани за собствените им цели. Истината беше рядка стока в продължение на много години и вашите политици трябва да обвиняват само себе си за вашата липса на доверие в тях. С идването на новите правителства всичко това ще се промени и скоро ще се убедите, че е пристигнала нова и надеждна категория политици. Те ще служат изцяло на хората и честността ще замени корупционните практики, които са се загнездили дълбоко. Общо казано падането на вашата цивилизация се случва поради ниските вибрации на Земята, които привличат души с подобни вибрации. И обратното, когато вибрациите се издигнат, това ще отвори пътя за по-висши същества, които да дойдат при вас.

Човек може да създава свои собствени закони, но Вселенските Закони са върховни и неизменни. Те се основават на любов, справедливост и споделяне, така че всяка цивилизация уважава суверенитета на другите. Галактическата Федерация е пример за това, което имаме предвид и всички цивилизации, членуващи в нея, работят в хармония една с друга. В близко бъдеще вашата цивилизация ще достигне такива нива и Издигането е важна стъпка по пътя. Ние ви водим към Любовта и Светлината, които ще променят живота ви завинаги.

Благодаря, СаЛуСа.

Майк Куинси.

http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian

Originals and translations of Galactic Messages available on

Sunday, October 17, 2010

СаЛуСа, 08 септември 2010 г.

Вие изкачихте планината и сега сте готови да стъпите на върха. Пътуването на живота в по-ниските вибрации почти приключи и това е така за всяка душа, която в момента е на Земята. Чрез своите действия и дела вие достигнахте определен връх в еволюцията си, което сега изисква да преминете към друг цикъл на опитности. Вие ще го започнете с всички придобити духовни познания, тъй като те остават с вас завинаги. Тези, които останат в третото измерение не са по-второстепенни Създания, в сравнение с другите души. Те просто имат още какво да учат преди да изберат да продължат. Затова не трябва да се опитвате да принуждавате другите да следват вашия път, ако те не са готови. В крайна сметка всички ще достигнат целта си и пътищата ви често ще се пресичат при това пътуване.

Връзките, които се създават между много от вас, ще гарантират, че винаги ще можете да стигнете един до друг, независимо от нивото на съзнанието, което сте достигнали. Отвъд вашето сегашно измерение ще бъдете в състояние да използвате силата на мисълта, за да се свързвате с друга душа, като разстоянието няма да е пречка. По същата причина вие също така ще можете да се придвижвате мигновено от едно място на друго. Ще изчезнат всички поглъщащи време усилия, които трябва да полагате на Земята, за да постигнете същите резултати. Някои от вас вече развиват своите телепатични способности и тъй като вибрациите се повишават, ще откриете, че това се среща все по-често. Мили Мои, вие се завръщате към състояние на съществуване, което е ваше право и което сте изоставили, за да влезете в настоящия цикъл на дуалността.
Вероятно, когато научите какво предстои, това ви прилича на сън, но именно сънят е това, което напускате и той е светът на илюзиите. Той е ваше творение, но никога нямаше да задържи по-високите вибрации, независимо за какъв период от време. Имало е фази както на тъмнина, така и на Светлина и сега тъкмо напускате тъмния период, който ви отведе до нива, почти лишени от Светлина. Тъмните сили сега трябва да се откажат от властта в лицето на промените, които възстановяват Светлината на Земята. Вие ще видите разцъфването на първите истински признаци на промяна, въпреки че в действителност това се случва бавно в продължение на дълъг период от време. Става въпрос за повишаване нивата на Светлината, за да се освободите от хватката на тъмните сили върху вас. Това има забележителен успех и е подпомогнато от тези души на Светлината, които са инкарнирани на Земята. Духът не заспива и не позволява на тъмнината да ви контролира напълно. Затова можете да сте сигурни, като сега, че ви се предоставя непрекъсната помощ.

Галактическата Федерация ви е оказвала помощ в продължение на дълго време. Тъй като наближавате края на цикъла, нашето присъствие става по-видимо и действително това беше нашето намерение. Ние сме важна част от вашия процес на пробуждане и сме тук по божествен декрет. Това означава, че идеите ви за живота отвъд Земята е трябвало да бъдат обмислени отново. Тъмните сили биха ви накарали да вярвате, че няма доброжелателни Космически Същества и че има само извънземни, които представляват някаква заплаха за вас. Истината е, че именно тъмните сили са тези, които заговорничат с извънземните – по-специално със Сивите, и заедно те създадоха подобните на затвор условия, в които живеете. Преди да попитате, позволете ни да кажем, че ние не бихме могли да попречим на тази връзка, защото извънземните се възползваха от Закона за Привличането. Въпреки това на нас ни е позволено да гарантираме, че няма да има намеса от други цивилизации със скрити мотиви за посещение на Земята. Често в далечното минало това е ставало, за да бъде добивано вашето злато и други благородни минерали, които не се намират лесно на други планети.

Няма причина да знаете колко много внимание се обръща на вас и на вашата Земя. Но бъдете сигурни, че вашата еволюция винаги е била следена отблизо, за да се гарантира, че сте в състояние да стигнете до края на цикъла, както е планирано. Вие не бяхте просто оставени да се справяте сами или на вниманието на други Създания. Но в контекста на предоставената ви свободна воля, вие създавате условията на собствените си преживявания. Липсата на Светлина е това, което позволи спускането ви в тъмните царства. За щастие планът за издигането ви беше успешен и днес вие носите Светлината на Земята, така че тя е добре заземена.

И така, като направим преглед на ситуацията ви, можем да кажем, че всичко се развива добре, за да постигнете желания резултат в края на дните. Независимо колко много красиви преживявания може да сте имали на Земята, всички те бледнеят като незначителни веднъж след като заемете мястото си в по-високите измерения. Красотата е в ума ви, но на Земята не е винаги възможно да я изразите, както бихте желали. Но, когато силата ви да създавате бъде възстановена, съвършенството ще се прояви, както е визуализирано от вас. Нищо не е дефектно в по-високите измерения и красотата и хармонията ще бъдат навсякъде около вас. Заедно с това идва най-щастливото и доволно чувство, тъй като вие се къпете в Светлината.

Когато сте отчаяни от многото препятствия в живота си, прехвърлете вниманието си към това, което крие бъдещето за вас. Живейте бъдещето сега, доколкото е възможно и когато срещнете хора, които биха ви съборили, нека техните коментари или действия ви оставят незасегнати. Скоро те ще се изморят от отказа ви да отговорите на тяхната негативност. С течение на времето вие ще откривате все повече и повече, че сте привлечени към хора, които са с подобни на вашите вибрации. Скоро ще се движите само в определен кръг от приятели, които споделят същите интереси. Това не означава, че игнорирате другите, тъй като те може да имат полза от вашата помощ. Бъдете на разположение, ако можете да споделите знанията си с тях и го правете така, че това да отговаря на тяхното ниво на разбиране.

Помнете, че вие плавате в една лодка, но когато ветровете на промяната дойдат, някои ще трябва да променят посоката. Вашата дестинация зависи от това, колко добре сте се подготвили за промените, но не всеки ще напредне към Издигането. Процесът е в ход от дълго време, но тъй като сега се ускорява, вие не можете да изоставате, ако сте сериозни по отношение на Издигането. След всичко, през което сте преминали, си струва всяко усилие да пресечете финалната линия.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и се надявам, че сме ви вдъхновили, за да вървите смело напред без да се колебаете. Ние ви обичаме всички и всеки един от вас е скъп за нас.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/

August 30, 2010
СаЛуСа, 30 август 2010 г.

От известно време ние ви помагаме да улесните пътя си като мислите по модела на новата парадигма. Това не само ще ви издигне до ново ниво, но така ще помогнете за проявяване на новото. Успехът вече се вижда около вас, тъй като хората възприемат живота по нов начин. Осъзнаването, че той може да бъде много по-добър, отколкото сте свикнали, създава необходимост от промени, които ще ви донесат това, което желаете. Това е включено в основата на онова, което познавате като NESARA и много от тези предимства ще ви бъдат предадени. Вие сте поставени в сериозни затруднения поради финансовата криза и въпреки че са направени опити за преодоляването ѝ, старата система не може да бъде възстановена. Въпреки огромният план за спасяване, той се провали и новата система е готова да замени старата. Сигурно сте чували за плановете за завръщане към система, базирана на благородни метали, която ще създаде стабилност и ще позволи дълговете да бъдат поне намалени, ако не и напълно заличени. Също така най-вероятно сте чували, че вашата данъчна система функционира по незаконен и нечестен начин и на това също ще бъде обърнато внимание.

Веднъж след като необходимите условия са създадени, вие виждате големите промени навсякъде около вас. Ние не можем да направим това директно сами, но имаме много съюзници, които знаят добре какво се изисква от тях. Щом се справим с проблемите, които ви заобикалят ежедневно, сред вас ще се разпространи голямо чувство на надежда. Ще стане ясно, че нашите обещания наистина имат за цел да ви издигнат и да ви върнат това, което ви е било неправилно отказвано. Всички наши действия са насочени към връщането ви до този етап във вашата еволюция, който вече трябваше да сте достигнали. Онези, които са отговорни за задържането на развитието ви, ще бъдат отстранени и вярата в лидерите ви ще бъде възстановена. Тъмните сили достигнаха края на царуването си и никакви увъртания, тайни операции или опити за изнудване или заплашване на хората няма да възстановят властта им. Силата винаги е била в ръцете ви и скоро ще видите сбъдването на визиите си за един нов свят. Всичко е планирано внимателно и когато пристъпим към действия, те ще са бързи и радикални.

Промените, които ще гарантират обещаното ви бъдеще, ще са изпълнение на всичко, което е било планирано и са наблюдавани от Сен Жермен и множество небесни Същества. Този план е създаван в продължение на хилядолетия в очакване на края на дните. Предвидено е било, че ниските вибрации на Земята ще привлекат тъмните сили и до какви последици ще доведе това. Затова бяха подготвени планове за отстраняването им веднага след като Светлината стане доминираща енергия и властта им бъде намалена. Този момент настъпи и поради бързо повишаващите се нива на човешкото съзнание, сега има по-висока вибрация, която събужда хората за истината. Сен Жермен е Основателят на световен тръстов фонд, който е създаден преди много време. Той ще бъде в състояние да подкрепи една нова финансова система и да даде възможност за справедливо разпределение на богатството. Посланието на Сен Жермен е, че трябва да позволите на Любовта и Светлината да бъдат ваши водачи, като поемете по пътя към свободата и да знаете, че небесните създания са с вас през цялото време.

Галактическата Федерация е запозната добре с работата на Учителите. Ние следваме пътищата им на Земята и ги подкрепяме, когато е необходимо. Нашата работа се извършва до голяма степен без да обявяваме кои сме, но древните ви летописи разказват за някои от нашите посещения и присъствието ни. Тъмните сили може да са ви поробили, но това не ни е попречило да подкрепяме Работниците на Светлината. Все пак ние сме вашето бъдеще и имаме разрешение да помагаме на тези, които се пробуждат. Нещата със сигурност не се развиват по начина на тъмните сили. Земята е напоена с кръвта и жизнената сила на милиони жители и негативните вибрации са навлезли на Земята, където са и останали. Тези енергии бавно се трансмутират и накрая ще бъдат напълно отстранени. Майката Земя ще контролира собственото си прочистване, а ние ще помогнем. Нашата цел е да контролираме последиците от промените, така че да има минимално количество щети и загуба на живот. Но въпреки това ние не можем да предотвратим или да се намесим в промените, които трябва да бъдат извършени, за да се възстанови Земята.

Веднъж след като можем да говорим с вас като Човешка Раса, ще има естествено акцент върху последните дни и това, което предстои да се случи. Желателно е колкото може повече хора да разберат посланието, тъй като все още има време за пробуждане сред тези, които до голяма степен не са наясно със съдбата си. Както и да погледнете на нещата, ще бъде желателно да вземете решение дали възнамерявате да поемете по пътя на Издигането. Без такова решение вие автоматично ще се окажете преместени във вибрация, съответстваща на вашата собствена. Очевидно, ако навлизащите енергии не успеят да събудят една душа за нейната истинска същност, тогава тя не е готова да направи необходимите промени, за да се издигне. Никой не може просто да дойде за пътуването, тъй като Издигането е процес, който изисква от вас да сте издигнали вибрациите си до съответното ниво. Нито пък всичко е загубено, ако не можете да постигнете това, тъй като животът продължава да се движи на цикли и винаги ще ви бъдат предоставени нови възможности да се издигнете.

Придобиването на богатство е може би целта на мнозина, защото се счита, че животът е за оцеляване на по-силния. Но макар и богатството да може да преодолее бедността или глада, то няма непременно да нахрани душата. В действителност, въпреки че богатството често води до успех, то може също така да доведе до беди, когато не е управлявано разумно. Щастието не може да бъде купено и най-простите удоволствия в живота не са задължително удовлетворяващи. Най-щастливите хора са онези, които постигат удовлетворение като работят за резултатите си и създават рамките за един балансиран живот. Крайно бедните хора минават през трудни времена и за тях не би било утеха да знаят, че те са се съгласили предварително с това, както става с всички житейски планове. Има какво да научите, независимо на какво ниво живеете и в тези важни времена това може да бъде много драматично. Разберете, че вие преживявате последния си живот на Земята, както вече знаете. Но е вярно, че всичко ще се промени много бързо непосредствено преди Издигането и вие ще вкусите от обещания прекрасен живот, който ви очаква в бъдеще.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как вие и Майката Земя започвате да правите голям напредък. Краят се вижда и на нас ще ни е толкова приятно да се присъединим към вас и да гарантираме, че сте готови за голямото извисяване.
Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/

Sunday, October 10, 2010

August 23, 2010
СаЛуСа, 23 август 2010 г.


Мили Мои, позволете ни да кажем, че преди да се спуснете в по-ниските вибрации, вие сте били напълно наясно с произхода си като Божии Искри. Това е било толкова отдавна, че не може да се говори за линеен период, тъй като първоначално вие не сте били във физическо тяло, каквото имате сега. Но интелигентните форми на живот са били на Земята от милиони години, през които Земята се е превърнала в планета затвор, където душите са били изпращани поради различни причини. В резултат на това сте станали една смесица от души – от своеволните, които използват тъмните енергии, до онези, които са донесли Светлината със себе си. Това, което е последвало в продължение на хилядолетия, е постоянната борба между тъмнината и Светлината за контрол върху Земята. И двете страни са имали периоди, в които са били доминираща сила и постепенно Светлината се очертава като победител. Но все пак преди това тъмните сили почти постигнаха плана си за пълен световен контрол и поробване на Човечеството.

Всъщност Светлината се движи по мистериозни начини, които тъмните сили не са разкрили. Те не могат да отговорят кога тя се появява и не могат да се справят с мощната ѝ енергия. В най-добрия случай те се опитват да предизвикат страх и да понижат вибрациите, но всичко това им дава само временен отдих. Светлината може да трансмутира тъмнината, но не и обратното. Затова всяка душа, която разбира мощното оръжие, което носи, няма защо да се страхува от тъмните сили. Когато се добави и Закона за Привличането, Светлината побеждава без усилие и привлича огромно количество Светлина от всички части на Вселената. Светлината е Любов и ако можете да запазите мястото си като канал за нея, вие ще помогнете за заземяването ѝ на Земята. Въпросът се свежда до това, доколко можете да трансмутирате тъмната енергия, като по този начин намалявате необходимостта от извършване на голямо прочистване от Майката Земя. Вие сте благословени със свободна воля и поради тази причина това, което правите, има голяма връзка с начина, по който ще се осъществи края на дните. Но това в никакъв случай няма да промени победата за Светлината.

Когато накрая научите истинската си история, вие ще разберете как тъмните сили са били изключително непочтени. Те са използвали всичко по силите си, за да ви попречат да осъзнаете вродената си сила и вашия Източник. Те са се опитали да ви накарат да вярвате, че не сте нищо повече от физическо тяло и че разчитате на тях за оцеляването си. Сега, когато толкова много от вас откриха своята духовна същност и осъзнаха, че са безсмъртни, те бягат изплашени. Вие сте тези, които имате превъзходство над тях и много скоро основите на силата им напълно ще се сринат. Тяхната сила не е в численото превъзходство, тъй като в действителност Илюминатите са много малко, но те са натрупали изключително голямо богатство за ваша сметка. Във физическия свят парите могат да купят практически всичко – от екзотични оръжия до лоялността на отделни индивиди, те са правили това почти неоспорвано. Както вече сега знаете, финансовото състояние на света е несигурно и разпадащо се и ще отнесе със себе си основите на тяхната сила. Веднъж след като бъдат сериозно отслабени, благодарение на нашите Съюзници, ние ще направим нашия ход и ще гарантираме, че те не могат да се възстановят.

Следващите стъпки ще бъдат извършени много бързо, което ще ви хареса след търпеливото чакане на това, което може да наречете „излитане”. Ние трябва да разоръжим звяра, така че повече да не е в състояние да се намесва в Издигането ви. Както посочваме често, това е най-важната част от вашия приключващ опит в дуалността. Наистина нищо не може да бъде по-категорично или по-позитивно, тъй като е било божествено постановено. Затова не се безпокойте за изхода и каквото и да трябва да понесете, то ще бъде краткотрайно. Ако се случи да сте в центъра на някое действие, знайте, че още предварително сте били наясно, че ще бъдете там. Когато това води до трудности, моля, приемете ги за урок, който трябва да бъде научен, тъй като кармата се отработва чак до последните дни на този цикъл. Ако можете да погледнете на нещата по този начин, последиците няма да ви ударят толкова силно, както може да е ставало преди.

Не са ли тези времена толкова предизвикателни, че е ясно, че хората са подложени на изпитание, за да видят дали могат да се научат да бъдат състрадателни? В момента е необходима толкова много помощ за бедните региони по света. Спомнете си за максимата „да се отнасяш към другите, както към себе си” и ако се чувствате Едно с всичко живо, вие ще действате. Всъщност хората като цяло са склонни да подкрепят другите в екстремни обстоятелства и всеки акт на доброта създава още една точка Светлина на Земята. Ученическите години на Земята почти приключиха и тъй като придобихте сила и се пробудихте за задачите си, последните дни ще се ускорят. Ние сме напълно наясно през цялото време какво се случва и работим по много начини, за да намалим влиянието на настъпващите събития, за да направим пътя ви колкото е възможно по-гладък.
Когато ви казваме, че вие сте създали собствената си реалност, ние имаме предвид периода, когато сте били в по-ниските вибрации. В настоящия цикъл дъното е достигнато в началото на миналия век. Войната стана по-механизирана и вие разработихте начини за по-бързо убиване на много души. През Втората Световна Война вие разпространихте това до онези, които не бяха директно замесени и жертвите достигнаха невъобразими нива. Оттогава насам вие усъвършенствахте оръжията, които могат да унищожават цели области с почти пълна загуба на живот и целият свят е в опасност. За щастие на нас ни е позволено да сложим край на всякакви амбиции на тъмните сили да започнат Трета Световна Война. Тя би имала потенциал да унищожи напълно Земята и това няма да бъде разрешено при никакви обстоятелства.

Въпреки всичко вие не бяхте в състояние да спрете случилото се в древността, далеч преди вашата писана история. Тези времена бяха, когато се провеждаха Галактическите войни и колонизацията на тъмните сили се разпространи до Земята. Оттогава идваха и си отиваха различни цивилизации и оставиха своя отпечатък върху Човечеството. Земята се превърна в планета, която беше буквално затвор и само благодарение на идването на Светлината вие се издигнахте и освободихте. Такъв прогрес не би било позволено да бъде загубен или спрян в толкова важен момент от вашата еволюция. И ето ви тук сега на път да преживеете голяма промяна, която ще прочисти Земята от тъмните енергии, в готовност за Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че можете да разберете каква огромна стъпка напред предстои да направите. Всички ние ще пътуваме по един и същи път и той ще блести от Светлината на Любовта от милиони души, които завършват пътуването си.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/

August 20, 2010СаЛуСа, 20 август 2010 г.

Понякога може да се чудите какво правим, за да запълваме времето си. Повечето от задълженията ни включват проучване на данните, събрани от нашите компютри. Например, ние наблюдаваме постоянно местата, където има готовност за използване на оръжия. Нашите указания са да гарантираме, че оръжията за масово унищожение няма да бъдат използвани, а ако това стане, те ще бъдат унищожени. Ние сме също така решени да предотвратим фалшиви войни и всякакви опити да се повиши напрежението между страните, които си съперничат. Ние задържаме опитите за повторение на сценария от 11.09., защото, както ще разберете, тъмните сили създават хаос и страх, където могат. Тук е замесена не само Галактическата Федерация, но също и нашите съюзници, които често са в сърцето на събитията. В общи линии ние следим Майката Земя, така че сме в състояние да предскажем кога и къде ще настъпят промените. Това ни дава време да предприемем действия за ограничаване на опасностите, тъй като не можем да се намесим отвъд допустимите граници. На Майката Земя трябва да ѝ бъде позволено да продължи към своето Издигане и това е жизненоважно, ако искате да продължите напред с нея.

Както понякога ви споменаваме, нашите планове се актуализират постоянно в съответствие с обратната връзка, която получаваме от нашите компютри и земни източници. Ние знаем в каква посока е вероятно да продължат събитията, но не непременно в подробности, тъй като обикновено съществуват много възможности. Основното е, че изходът от този цикъл е гарантиран и няма да бъде променен при никакви обстоятелства. Когато му дойде времето, всички вие ще разберете какво е планирано и това ще ви върне свободата и ще ви подготви за Издигането. Има моменти, когато чувствате, че не съществува защита срещу тъмните сили, но тъй като ние знаем какво планират, заплахата им е ограничена. Помнете, че ние трябва да уважаваме законите на свободната воля и кармичните ситуации, за които вие сте отговорни. Това може да бъде отнесено векове назад във времето и да бъде разиграно по всяко време, когато е уместно. Причината да минете през дуалността е да научите уроците си и не би ви помогнало, ако ние ги съкратим.

Ако е необходимо, ние сме на разположение из цялата Вселена и имаме милиони кораби във флота си. Имаме също така милиони служители от различни цивилизации, които работят с нас, така че в действителност можем да ги разпръснем надлъж и нашир. Всички те са като нас, тъй като са достигнали високи нива на духовност и живеят в по-високите измерения, които са напреднали далеч отвъд дуалността, каквато я познавате. Може да попитате защо сме тук и отговорът е, че всички издигнати Създания действат в услуга на другите души, които се придвижват към Светлината. Освен това цялата Вселена участва в Издигането и това е много важно събитие. Тъй като имате нужда от помощ, за да се издигнете, това, което ви се дава, може да бъде разглеждано като прекомерна помощ, съобразно вашите размери. Според стандартите, дори във вашата собствена слънчева система, вие в действителност сте доста малка планета. Но вашето място в Издигането е толкова важно за успешния завършек, че върху Земята и нейните обитатели е съсредоточено силно внимание. Това ще гарантира, че независимо какво се случи междувременно, вие ще постигнете целите си успешно.

Нашата работа не е организирана по същия начин, с който сте свикнали. Ние нямаме нужда да се ограничаваме до точно време на работа, въпреки че приемаме отговорностите си много сериозно. Да служим на другите е наш живот и удоволствие, и ни най-малко не е скучно. Ние сме щастливи с работата си и тъй като не използваме пари, при нас няма конкуренция за работа на базата на възнагражденията. Всички умения се използват там, където могат да са най-полезни и няма някой, който да не е на мястото си. Работата не е изморителна, тъй като не изпитваме умора, защото телата ни са по-фини от вашите и ние постоянно ги зареждаме с енергия от енергиите около нас. Можем да се насладим на някои малки закуски или лека храна, но това е повече за чисто удоволствие. С течение на времето вие също ще достигнете тези нива. Вашите нужди са различни, тъй като трябва да поддържате тежките си физически тела и храненето е едновременно удоволствие и крайно необходимо за вас. Но ще видите, че когато вашето ново тяло се развие и стане по-фино, вие ще ядете по-малко.
Както започвате да разбирате, промените, които ще изпитате, ще бъдат важни и ще се появи нов Човек. Вие ще преминете от илюзията на по-ниските измерения към нивата на духовност, които отговарят само на Светлината. Всичко е в хармония и баланс, за разлика от дисбаланса, който имате на Земята. Контрастът е толкова голям, че за вас е трудно да си представите преминаването от ада към рая. Може би най-впечатляващото преживяване ще бъде да почувствате енергията на любовта, с която са пропити по-високите измерения, където може да съществува само истината.

Имайки предвид това, което научавате за бъдещето си, бихме могли да коментираме необходимостта да останете фокусирани върху него и да не позволявате на земните дела да ви разсейват. Старите порядки са изпълнили своята цел и новите очакват да бъдат въведени. Първо трябва да се случи прочистването и възстановяването на вашето законно право върху всичко, което ви е дадено от Създателя. Когато стигнете до края на цикъла, вие вече ще сте напред по пътя към Издигането и ще бъдете готови да стигнете още по-далеч. Както често подчертаваме, краят на дните е просто краят на дуалността и животът продължава към следващия етап. В момента вие сте едно бедно отражение на това, което сте предопределени да бъдете.

Когато страдате от болки и страдания, от разочарования и страхове, можете ли да си представите какво е да сте свободни от тях, защото това ви е обещано. Дуалността е труден урок за преминаване на нивата, на които сте, но прогресът ви нагоре по духовната стълба е феноменален. Никъде другаде не бихте могли да постигнете такива резултати. Може би в някои отношения за щастие не можете да си спомните миналите си животи и да разберете колко е било трудно да напреднете. Но това не е важно, тъй като само това, което вземете от тях, определя в каква степен и колко бързо се развивате. Онези от вас, които са се събудили, са в състояние да привличат Светлината към вас и освен ако не сте изключително пропаднали, вие със сигурност ще се издигнете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да ви поощрявам, когато това е оправдано. Вие сте прекрасни души, които стоят пред входа на освобождаването от всички привързаности на по-ниските измерения. Те не могат в никакъв случай да съществуват във високите измерения и се прави всичко необходимо, за да ви се помогне да направите това.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/

Friday, October 1, 2010

SaLuSa, August 18, 2010

SaLuSa, August 18, 2010

Силата, която притежавате е отвъд вашето въображение и с наближаването на края на този цикъл, тя ще става все по-осезаема. Досега тя се изразяваше главно чрез вашето колективно съзнание и е създала условията и преживяванията, които имате в момента. Има някои изключения, когато дадена душа е имала възможност да повдигне вибрациите си и най-често срещаният пример е свързан с позитивните лечебни способности. Става въпрос за лечение с вибрацията на любовта и всички можете да го направите. Любовта на една майка към нейното дете е типичен пример. До неотдавна твърденията за притежаване на лечебна сила най-често са били осмивани. Необходимо е твърдо убеждение в способността ви да правите такива неща и сега се намирате в период, когато това става по-лесно. Освен това хората приемат повече природните методи на лечение и някои ги предпочитат пред цял живот на лекарства с различни странични ефекти.

Докато напредвате през следващите няколко години, вибрациите ще се увеличават по-бързо. Ще откриете, че като издигнете собствените си вибрации, ще бъдете засягани по-малко от заболявания и здравословни проблеми. Тялото ви ще става по-кристално и ще бъде в състояние да преодолява всяка атака срещу телесната защитна система. Повече няма да сте предразположени към никаква форма на болест и в крайна сметка процесът на стареене ще спре и ще се обърне. Предстои момент в бъдещето, когато ще сте във възможно най-перфектното състояние на тялото. Може ли да кажем, че затова никога не сте виждали „старо” Космическо Създание, а когато говорим за отдавна отминали събития, то е, защото често сме ги преживели от първа ръка. Ние живеем много стотици години и не стареем като вас.

Докато продължавате да се издигате, ще достигнете още по-високи измерения и накрая ще станете Създания от чиста Светлина. Това означава, че нямате нужда от физическо тяло, но с вашата божествена сила можете да създавате такава форма, каквато поискате. Има моменти, когато такива Създания се спускат в по-ниските измерения, за да служат на душите от това ниво, като например сегашното ви измерение. По-високите измерения са творения от чиста любов и не могат да бъдат засегнати от никакви енергии от по-нисш характер. Това са нива, които бихте намерили за твърде мощни за съществуване и поради Законът на Привличането в действителност не можете да ги достигнете. Но някои души са водени там под крилата и закрилата на Висши Създания и това обикновено е част от духовното им обучение.

За много от вас описаното дотук ще звучи познато и някои са имали подобни преживявания в настоящия си живот. Много малко от вас могат да върнат подобни спомени, когато сте в будно състояние. Почти всички души напускат телата си в даден момент по време на сън. Най-вероятно ще срещнете любимите си същества в Астралните райони, включително и тези, които са починали. Понякога такива срещи се помнят частично, но приличат на сън. Това е съвсем нормално преживяване, но онези, които не вярват в живота след смъртта или в другите царства, остават да се носят над тялото си. Когато разберете колко повече можете да направите, отколкото осъзнавате, може би ще успеете да видите колко ограничени сте в разбиранията си за живота в третото измерение.

Ако подхождате към живота по най-добрия начин, въпреки че той може да се окаже голямо изпитание, вие ще сте в състояние да преминете през него без да бъдете засегнати. Нищо, което може да ви се случи, няма да бъде трайно и в даден момент, който наближава с всеки изминал ден, ние ще имаме позволение да влезем в живота ви. Много скоро ще започне голямо прочистване, като същевременно се вземат мерки за спиране на някои от замърсяванията, които засягат големи части от вашата Земя. В същото време ще се водят преговори, за да се гарантират повече да не са възможни несправедливите закони и действия. Това ще доведе до възстановяване на суверенитета ви и гарантиране на свободата ви в бъдеще. Вие бързо ще оставите всички настоящи грижи зад себе си и ще съществува едно напълно различно усещане за благополучие, което не е изпитвано от много дълго време. Нашите планове ще бъдат споделени с вас и много от вас несъмнено ще работят с нас.

Бихме желали да се чувствате като част от всичко, което се случва и много държави, които преди са били заклети врагове, ще се обединят. Вашата история показва, че тъмните сили умишлено са създавали напрежение между тях и са увековечавали идеята за непрекъснати войни. Целта е била да се изразходят средствата ви и да бъдете държани в състояние на страх, докато в същото време се замисля възможността за световна война. В действителност, ако не бяха нашите действия, предричаната Трета Световна Война щеше да започне преди няколко години. Галактическата Федерация е активна в тази посока от доста време, за да гарантира, че ще стигнете със сигурност до момента на Издигането. Вие понякога забравяте, че ние сме зад вас през цялото време и непрекъснато следим какво се случва на Земята.

Бъдете сигурни, че ние затягаме мрежата около тъмните сили и колкото повече време минава, толкова по-малка възможност ще имат те да избегнат неизбежното. Те знаят, че губят битката, но не изоставят надеждата, че ще удържат. Но техните дни са преброени, плановете им са объркани и те не могат да избягат от деня на разплатата. Бог може да позволява пълната ви свобода, но това не означава, че можете да третирате другите просто както си желаете. Всички вие сте на Земята, за да учите уроци и без закони ще има анархия. Всичките ви преживявания са, за да ви водят по пътя на разбирането към осъзнаването, че всичко се основава на енергията на любовта. Когато откриете истинския Бог, тогава ще разберете, че всичко живо е безвъзвратно свързано и вечно.

Желателно е да се концентрирате върху собствения си напредък, тъй като краят на дните се е устремил към вас. Нивата на съзнанието ви са се повишили и в резултат на това вие сте в състояние да сте по-проницателни по отношение на бъдещето си. Вие разполагате с цялото знание вътре във вас и можете да се доверите на собствените си решения. Понякога Водачите ви ще ви помагат като се опитват да влияят на вашите действия и това е напълно допустимо. Те знаят вашия житейски план по-добре от вас и винаги ще действат във ваш най-добър интерес. Разберете, че те са там с вас и говорете с тях, тъй като те ще ви чуят.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че споделям своите мисли и разбирания с вас. Харесва ми също, че имам възможност да ви разкажа за нашата роля в бъдещето ви. Ние ви подготвяме за този момент от векове и сега сте добре информирани. Ние ценим и сме благодарни за вашите приветстващи съобщения.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
www.galacticchannelings.com

SaLuSa, August 16, 2010

SaLuSa, August 16, 2010

Помнете, че вашата реалност е една илюзия, защото вие сами сте я създали. Както се е случило при по-ранните цивилизации, вие сте можели да достигнете връх в духовния напредък, който да доведе до различен път за Човечеството. След гибелта на Атлантида вие сте оставени да събирате парчетата, поради което в много райони всичко, което сте преживели, е съществуването като пещерни хора. Разбира се тук-там са възникнали силно духовни общности като Есеите, но те са имали твърде голяма опозиция, за да могат да продължат да съществуват дълго. Негативната енергия е била здраво вградена на Земята и вие сте се борили, за да я преодолеете. Затова, както показва вашата история, животът е бил поредица от преживявания, породени от липсата на духовна посока.

Но това, което се случва в по-ново време, е, че е създаден божествен план, за да се внесе повече Светлина на Земята. Това е бавен процес, тъй като са намесени много фактори. Трябваше да ви бъде разрешено да разширите съзнанието си, със скорост, при която това да може да бъде усвоено постепенно. Това се оказа най-успешния план, доказателство за което са големите крачки напред, които направихте през миналия век. Както ще разберете, вие изпълнявате съдбата си да се издигнете по време на цикъла на дуалността, който наближава своя край във вашето измерение. Нещата можеха да се развият по различен начин, ако не беше голямото количество висока енергия, която ви издига. Също така благодарение на нашето право да ви защитаваме и да ви помагаме по пътя към Издигането, ние подкрепяме онези от вас, които чрез избора на свободната си воля избраха да се извисят като следваща еволюционна стъпка напред. Ако вместо това бяхте се спуснали по-надолу в тъмните царства, ние не бихме могли да се намесим без да попречим на свободната ви воля.

Така че можете да видите, че вие решавате бъдещето си, и въпреки че Издигането изглежда толкова прекрасна възможност за напускане на дуалността, все още има много души, които не са готови за такъв голям скок напред. Техният живот ще продължи както преди в третото измерение и те няма да изгубят напредъка в нивата на съзнанието си по този начин. Прогресът е непрекъснат и душите, които са загубили напълно усещането си за своята истинска същност, в крайна сметка ще намерят пътя за дома обратно към Светлината. Това е обещание, дадено ви, когато като висши души сте приели предизвикателството да навлезете в цикъла на дуалността. Не чувате ли често други хора да казват, че трябва да има нещо по-добро от това, което преживявате? Въпреки че сте го създали, това никога не е било предопределено да бъде постоянно състояние и вие сега се доближавате до последните му дни.

В Галактическата Федерация членуват много цивилизации, от които първоначално са дошли някои от вас и най-вероятно вие ще изберете да се завърнете при тях. През цялото време смели души са се инкарнирали, за да носят Светлина в живота ви и понякога това е била опасна ситуация за тях. Тъмните сили винаги са се стремили да ви попречат да разберете истината и са убивали много Светли души, включително Исус. Въпреки това самото им присъствие винаги оставя енергия, която продължава да влияе върху другите. Въпреки вековете преследване тези, които следват пътя на Светлината, са успели да оставят своите послания и това е помогнало за разширяването на съзнанието ви. Гледайки надолу към вас, ние разбираме напълно това, през което преминавате и знаем, че имате силата да устоите на последните опити на тъмните сили да ви отклонят от вашия път.

По наше мнение задачата ви да се издигнете ще бъде изпълнена по-лесно като живеете сега, изразявайки в най-голяма степен себе си. По този начин вие можете да сте центрирани и фокусирани върху бъдещето, и така да предотвратите всичко, което отклонява вниманието ви от вашата цел. Това не става лесно, тъй като в продължение на толкова дълго време вие сте били привикнали да действате по определени начини и да приемате това, което ви се казва. Вие сте също така постоянно атакувани от медиите и други източници, за да ви накарат да вярвате, че сте подчинени на диктата на тъмните сили. Напомняме ви, че вие сте суверенни Хора и имате права, които са ви били отказвани и ще ви бъдат върнати в не толкова далечното бъдеще. В действителност вие имате правото да бъдете почитани и уважавани заради вярата си и любовта към Бог. Те се оказаха силни, независимо от опитите на тъмните сили да ви отделят от Бог. Някои души може все още да не са намерили Бог вътре в себе си, но всички имат тази божествена искра, която може да бъде разпалена отново.

Вие се намирате в последната фаза на господството на тъмните сили и тяхната сила и власт намаляват бързо. Те не могат да се задържат, тъй като Светлината разкрива какво се е случвало и трансмутира по-ниските енергии. Всичко се развива добре, независимо от бедствията, които засягат много страни сега. Благодарение на вашия искрен отговор и съчувствие, последиците бавно ще бъдат преодолени. Това е свързано с осъзнаването на Единството на всичко живо и колко сте зависими едни от други. Като гледаме какво става, можем да ви кажем, че наистина няма от какво да се страхувате. Вие сте предопределени да преодолеете всички проблеми много бързо и нашата помощ разбира се ще е голяма. Гледайте оптимистично на нещата и така ще правите всичко, което може да се иска от вас.

Някои ще кажат, че за нас е лесно и разбира се това е така, но защото отдавна нямаме нужда от преживявания в по-ниските енергии, които съществуват във вашето измерение. Но това не засяга нашата любов и загриженост за всички вас. За нас е удоволствие и радост да помагаме, когато можем, като сме избрали да се придържаме към Вселенските Закони. Тъмните сили не ги спазват много, но въпреки това са обвързани с тях и ще отговарят за действията си. Те са наивни и вярват, че ще им се размине за ужасните им действия, но в по-високите измерения има данни за живота на всеки. Това трябва да бъде така, защото в противен случай нямаше да можете да правите преглед на живота си, когато се завърнете. Ще забележите, че казваме, че „вие” сте тези, които правите преглед на живота си и няма друг, който да прави това. Вие решавате как той ще повлияе върху всеки следващ живот, въпреки че вашите Водачи и Ангелски Създания са с вас, за да ви съветват, ако желаете. Тъй като вие гледате от външната страна, можете да не съдите себе си или другите. Всяка душа ще направи същото и понякога вие решавате да се съберете отново с тези, с които сте споделяли живота си преди.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям с моята благословия за любов и пожелания за успешно пътуване към Издигането.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia

http://gfinlatvian.blogspot.com/ - LATVIEŠU/Latvian
http://galacticfederationchina.blogspot.com/-中文 Chinese
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - POLISH – NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - RUSSIAN – NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on
http://peacelovelove.blogspot.com/
www.galacticchannelings.com

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com