We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, January 31, 2011

January 31, 2011


Мили мои, виждате, че когато изпращате своята любов и светлина те не се губят и не са неефективни, те се развиват интензивно докато доведат до желаният резултат.
По този начин това което излъчвате от себе си, то се връща десетократно, като привлича още повече енергия и извън Земята. Всеки от вас, които го прави, помага да се изгради една Нова Земя, която се образува около нас, дори да не го осъзнавате.
Както старият Феникс се издига от пепелта с всичките обещания за Златният век и ние сме тук, за да ви водим, за да ви помогнем да постигнете успех.

Казвам ви вярвайте в собствените си възможности да излезете от бурята, знаейки, че всичко ще завърши успешно, така както сте го очаквали. Бъдете Благословени с истинко разбиране и знание.
СаЛуСа - 31.01.2011


Промените не мога да дойдат без да има движение на енергии, които са форми на мисълта, която при достигане на определен етап на развитие мотивира хората за целта за която са създадени.


Това е все едно, че е имало внезапна среща на еднакво мислещи умове като главна причина са техните желания. Това е което се случава по света сега, размирици достигащи до епидемични размери, а това е реакцията на тези, които не са били третирани в съответствие с техните права. За съжаление, понякога въпросите не се поставят докато не достигнат ниво на взривяване, което довежда до насилие и тогава властите са принудени да признаят волята на народа. Ако съществуваше истинска демокрация без корупционни практики, промените можеха да се осъществят по мирен начин пред избирателните урни. Използването на брутално насилие срещу хора няма да реши проблемите, а в най-добрия случай само отлага неизбежното. Както може да видите това е дело на новите енергии, които разклащат основите на нещо което няма светлина. Да се надяваме, че западните страни спокоино ще поемат осъществяването на решенията. Също така новите политически назначения са базирани на пълномощията на тези, които са под напрежение с огромното желание хората да бъдат водени към една нова ера на мир.


Ние никога не сме толерирани насилието от всякакъв характер, а това включва и варварските обичаи, които са отредени за законосъобразно наказание.
Насилието от всякакъв вид, поражда още повече насилие, а любовта не е по никакъв начин категорично по-силната сила, но тя нежно пронизва всички други енергийни източници и ги зарежда до по-високи нива. Това е отговорът на толкова много проблеми, но на някои хора им е трудно да изразяват любовта си. Понякога това е така, защото са им показали малко обич по време на годините на оформянето им като личности. Това също идва от отхвърляне в миналото и страха да не се случи отново, но всички души имат потенциала да изразят доброто у себе си. Докато расте в съзнанието, любовта се превръща в най-естественият аспект от живота и така е по-лесно да се прилага ежедневната дейност. Истинската любов не иска нищо в замяна, защото тя е на реципрочна основа, привличайки подобни енергии хората се зареждат по своя воля, без да им се налага. В настоящият момент има една прекрасна мислова форма в големи размери, която обикаля Земята. Това представлява Мировата Любов, която призовава за мир и добра воля, призовава да се сложи край на властта на Тъмните сили. Нейната енергия е толкова силна, че да не може повече да бъде отричана.


Мили мои, виждате, че когато изпращате своята любов и светлина те не се губят и не са неефективни, те се развиват интензивно докато доведат до желаният резултат. По този начин това което излъчвате от себе си, то се връща десетократно, като привлича още повече енергия и извън Земята. Всеки от вас, които го прави, помага да се изгради една Нова Земя, която се образува около нас, дори да не го осъзнавате. Както старият Феникс се издига от пепелта с всичките обещания за Златният век и ние сме тук, за да ви водим, за да ви помогнем да постигнете успех. Защо иначе ще сме с вас толкова много, освен, ако нямаме цел за постигане? Ние имаме вашият интерес в сърцата ви и подготвяме пътя, така, че прехода от цикъла на двоинствеността да бъде осъществен с възможно най-малко притеснения. Промените по своето естество могат да бъда неприятни и доста предизвикателни, но ние ще ги доведем до приключване възможно най-скоро. Вярно е, че има събития, които не са се случили така както бихме предпочели, но като резултат нищо не се е загубило.


Не само Галактическата Федерация има пряк интерес към вас, въпреки, че ние ще платим най-скъпата цена в живота ни идвайки открито при вас. Има легиони от Ангелски Създания които също са представени за които вие знаете и, които напоследък ви се откриват все по-често. Капитаните също се приближават, а някои от тях като Сен Жермен ще играят важна част в последните приготовления за Прехода (Възнесението). Тези, които са запознати ще се върнат да ви водят до нови пасища и те ще изпълнят обещанията си дадени ви преди векове. Във всеки един момент в които чувствате съмнения просто не забравяйте колко висши същества се разхождат сред вас и ги призовете, ако имате нужда от помощ. Най-прекрасното привлича хората и ако наистина желаят това, ще бъдат сред тези, които на края на времевия цикъл ще бъдат издигнати. Живейте живота си така, както да се придвижвате към нови нива на осъзнаване и оставете старите начини, които вече не се вписват в стремежите ви. Не бъдете загрижени за другите около вас, които все още са обвързани с влиянието на по-ниските вибрации, тъй като те все още не са готови да ги предадат.


Това което виждате на Земята, грубост и вулгарност, идва от липсата на уважение един към друг и е резултат от съществуващото състояние на постепенната загуба на грижа и любов към всички души. Вместо да връща хармония и красота в живота ви както е вашето желание, тези по-ниски вибрации ви разклащат. Вие постоянно преценявате своя подход и своето отношение към това, което се счита за нормално и приемливо и ставайки по-внимателни ще отхвърляте тези неща, които не хармонизират с вас. Резултатът е, че вибрациите ви непрекъснато нарастват и чувството че сте добре става фактор и важна част от живота ви. Вече сте забелязали, че средствата за масово осведомяване, включително телевизия и филми харчат непропорционално време подчертавайки престъпността и войната, до възможният праг на насищане с такава енергия. Това е начина по които Тъмните сили ви теглят към своите вибрации до момента в които вече нищо не ви шокира или ви разболява и изпаднете в опасност да загубите чувството кое е правилно и кое не. Дълго време учителите чрез прераждане или превъплащения са се опитвали да ви обяснят какво е необходимо, за да се издигнете. Те ви представиха Вселенската Любов и истинската причина да живеете и ви предупредиха за ниските енергии, които могат да ви накарат да пълзите, ако не сте подготвени. Помогнаха ви да разберете истинската си природа и потенциала си да се превърнете в богове, каквито сте. Тези, които са се възползвали и с внимание са преминали по-високи учения в крайна сметка са установили, че всяко познание се съдържа вътре в тях и те са започнали пътуването към дома. Необходимо е насърчаване и това е напълно приемливо и дори интуитивно да сте усетили своята мощ рядко ще се заблудите и вероятно бързо ще намерите пътя си обратно към Светлината.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и разбирам трудностите ви. Казвам ви вярвайте в собствените си възможности да излезете от бурята, знаейки, че всичко ще завърши успешно, така както сте го очаквали. Бъдете Благословени с истинко разбиране и знание.Благодаря ви
Майк Куйнси
Website: www.treeofthegoldenlight.com
превод: GloriaThe Galactic Federation Messages by Mike Quinsey

http://www.galacticchannelings.com/ - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - Ελληνικά/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - Български/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com/ - Polska/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com/ - Россию/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ Hrvatski/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com/ - Magyar/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com/ - Norsk/Norwegian – NEWhttp://gfinromania.blogspot.com/ - România//Romanian - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com