We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, July 21, 2011

Са Лу Са 18.07.2011

Са Лу Са 18.07.2011В процеса на цялото това чакане на по-добрите времена можете да видите, че всички опити да се попречи са безрезултатни. Всичко е организирано и в готовност, а ние чакаме сигнала, който ще ни позволи да продължим напред. Вашата вяра в нас и нашите съюзници е основателна, ние, както бихте се изразили, ще доставим стоките. Ние сме в състояние на готовност от доста дълго време и продължаваме да правим корекции в съответствие с промените, които се случват на Земята. Даже до сега през тази година вие наблюдавахте някои забележителни събития във връзка с разкриването на действията на тъмните сили. Това разкриване ще продължи и този път арестуваните ще се изправят пред правосъдието. И за разлика от много други такива случаи преди те няма да бъдат способни да си купят свободата, а това ще послужи като предупреждение към онези, които се страхуват за собствената си свобода. Ние сме напълно наясно кои са принципните играчи на тъмните сили, а техните деяния са наблюдавани отблизо от нас. Няма абсолютно нищо, което се е случило на Земята, което да не може да се „изиграе наново”, в случай че възникне необходимост. И по този начин тези, които напускат телата си в момента на тяхната физическа смърт, имат възможност да направят преглед на живота си. Гледайки навътре, когато си отвън, често е отрезвяващо, защото хората изглежда недооценяват как изглеждат самите за другите.

Издигането всъщност ще бъде обхванато от Закона на Милостта, където са замесени кармични обстоятелства и каквото и да трябва да преживеете, за да изчистите кармичните си обвързаности, трябва да се случи. Вашите сегашни животи са такива, които ви носят незабавна карма, в сравнение с предишните, когато имахте възможност да я отложите. Завършването на последния ви живот в дуалността трябва да ви види, продължаващи пътя към Издигането без багажа на всякаква остатъчна карма. Това не означава, че в по-високите измерения няма карма, но тя е по-рядко срещана и е повече въпрос на преценка, отколкото на действия. Имайте предвид, че сега ще придобиете пълно съзнание и ще станете Същество на Светлината. Криминалните действия ще бъдат напълно изключени, защото просто ще станат безцелни, а парите няма да съществуват. Във всички случаи онези души, които биха взели участие в негативни действия, не биха имали достатъчно високи вибрации да достигнат такова високо ниво.

Само на Земята има такова голямо разнообразие от души с различни нива на съзнанието. Ето защо да живееш сред тях в дуалността е толкова трудно предизвикателство и по тази причина винаги има опасност да бъдеш изтеглен надолу в ниските вибрации. Егото е това, което често стои на пътя, а богатството и славата често са основанието. Понякога вие сте родени в такива условия, поради единствената причина да бъдете тествани да видите дали можете да се справите, без да сте в цялата си значимост. Много от вас мечтаят за богатство, но то носи далеч по-големи отговорности, отколкото можете да си представите. Такива мечти няма да са повече необходими в по-високите измерения, защото всичките ви нужди ще бъдат напълно и веднага удовлетворени, а също така ще можете да използвате собствената си сила да създавате. Вашите животи биха били много по-удовлетворяващи и възнаграждаващи, ако не бяха Илюминатите и техните слуги. Бедността, смъртта и разрушението винаги са били техни партньори, а вие сте били жестоко държани в подчинение. Обаче, това скоро ще се промени, тяхното влияние вече намалява много бързо.

Ако всичко върви добре, може би няколко месеца ви делят от огромен прогрес, който наистина ще задвижи нещата. Нямаме предвид 11.11.11, но тази дата е със сигурност голямо събитие, което ще повлияе на всяка душа на Земята. Това ще е вероятно първият път, когато много от вас действително ще преживеят издигане. Това е още едно доказателство, че вашата съдба е подсигурена и илюстрира колко много помощ ви се оказва. Това може да бъде разгледано като истинско започване на Издигането или като спусъка за още повече събития, планирани да ви отведат напред. Очаква се да бъдем по-активни в този конкретен момент и той трябва да бъде предвестникът на вълнуващо време, когато вашите мечти започват да се реализират. Този илюзорен световен мир трябва да бъде по-близо. Дори сега някои имат апетит към продължаване на войните, които бушуват по света. Зад всичко това обаче е повишаването на съзнанието на хората, които заявиха ясно и точно – „Достатъчно”.

Ние знаем, че Служителите на Светлината задълбочават усилията си да подготвят хората за това, което предстои, и може да се каже, че повечето от тях се събуждат за възможностите за промяна към по-добро. Вместо перспективата за разглеждане на промените като носещи бедствия, те четат между редовете и приемат, че след всичко ще дойде по-доброто. Прочистването трябва да продължи, а нашето присъствие над Земята ще ускори дейностите във ваш интерес. От доста време хората живеят сред руините, причинени от дневния ред на тъмните сили. Вместо това отломките и всичко, което е вече безполезно, също ще изчезнат. Началото е способ към края, който ще надхвърли очакванията ви и вие ще бъдете доста удовлетворени от резултата.

Скъпи мои, ние сме особено ангажирани с идващите времена и често повтаряме съобщенията си, но това е необходимо, за да потвърди, че те са запомнени. Хората лесно се обезкуражават, когато нещата в живота им не вървят добре или когато нуждите им не са удовлетворени. Ние знаем какво точно ще ви издигне и то чака в готовност за вас и ще бъде ваше, когато настъпи точното време. Бъдете в готовност и гледайте на тъмните сили като на души, които започват да се оттеглят, понеже те знаят, че тяхното време свърши. Да, те още ще предизвикват шум и ще правят последни опити да ви отклонят от пътя, но това е безполезно. Те не могат да се състезават с масите от Същества на Светлината, които ги обграждат. Сега е техен ред да разберат какво е да се страхуваш и да не виждаш бъдеще за себе си. Техните житейски планове разиграват края на дните за тях и все още те живеят с илюзиите, но нещата са напълно различни за тези, които вървят по пътя на Светлината към Издигането.

Вие сте Същества на безграничната Любов и Светлина, а ние просто ви молим да я използвате безотказно и еднакво спрямо всички души без значение какви са. Запомнете, че в по-високото измерение вие ще знаете, че всички сте Едно и на някакъв етап вие ще сте заедно отново. Искаме да ви обясним, че каквото се случва на един, се случва на всички Същества. Направете всичко, което можете, когато която и да е душа се нуждае да се върне отново в Светлината – дайте и Безусловна Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уверявам, че краят се вижда и нещата ще излязат наяве скоро.


Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  
 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com