We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 24, 2011

August 10, 2011

Са Лу Са 10.08.2011Някои хора се страхуват, че Илюминатите ще се възползват от проблемите, които преживявате, за да въведат Световно правителство. Това винаги е било тяхна амбиция, но те повече не контролират силата да го постигнат и Светлината е тази, която ще открие отговорите, които ще възстановят надеждата за бъдещето. Както повечето от вас могат да видят, навсякъде около вас безпокойството и гнева ескалират и няма да изчезнат, докато основните причини са замесени. Нашият план е единственият, който ще възстанови вярата на хората и ще покаже, че квантовият скок напред е възможен. Молим ви само да поддържате визията си за новия ред и парадигма, които ще разрешат сегашните проблеми. Всичко, което се случва е било предвидено от преди много години, тъй като тъмните сили планираха вашето унищожение и рухването на обществото ви. Поради кармични причини това трябваше да извърви своя път, но сега настъпи времето да бъде сложен край на продължаващата разруха и неизбежната смърт на вашата цивилизация.

Битката между мрака и Светлината достигна своя край и въпреки че Светлината е станала доминираща сила за добро, сега на нея трябва да се гледа като на поела отговорността за Земята. Това е в процес на случване и изтласква Разкриването по-близо до обявяването му. Следователно много по-важно е да поддържате здраво фокуса си към бъдещето и да не отслабвате пред лицето на увеличаващия се смут и нарушаването на законите и реда. Прочистването, което вече се осъществява, изнася на повърхността негативни мисъл-форми, които захранват безпокойството. По този начин те могат да бъдат разсеяни и трансмутирани и да позволят на Светлината да навлезе. От наша страна ние излъчваме високи вибрации към Земята, за да засилим Светлината, която сега нараства повече от всякога. Така че не се подвеждайте от външни знаци на катаклизми и промяна, понеже ще разберете, че в края на краищата това е, за да гарантира правилния резултат.

Ние се занимаваме с по-спешните проблеми, за да предотвратим последните опити на тъмните сили да се възползват от световната ситуация. Заедно ще постигнем нашата цел да донесем стабилност и да създадем условия, които ще ни позволят да продължим напред със следващата фаза от нашия план. Веднъж, след като можем да го направим, ще видите, че събитията се ускоряват и няма да е необходимо да се съмнявате, че вече е взет завоя. Ще започне вълнуващо време, когато всичко това, което ви е било обещано, ще се изпълни. Ние сме повече от способни за задачата, даже въпреки факта, че времевия фактор притеснява някои от вас, можете да си отдъхнете, защото нашите технологични възможности могат да се справят с вашите изисквания към нас. Никой проблем не е твърде голям и имайте предвид, че ние имаме огромни ресурси да призовем.

Всичко в момента е смесено в купата и дори ние не можем да бъдем сигурни как ще се развие. Обаче ние знаем накъде води това и че всички опити за поддържане на финансовата система ще пропаднат. Възможността да се въведе нова финансова система е създадена от онези неколцина, които не искат да видят промяна. Следователно е иронично, че те ще трябва да наблюдават резултата, без да са способни да му влияят повече. Тяхното време да диктуват политиките ви отмина, а те губят дори още повече сила, отколкото когато и да било преди. Както бихте казали, написаното е на стената и неизбежният край не може да бъде отменен. Тук работят по-висши сили, отколкото тъмните сили могат да осъзнаят и техните дни са преброени.

Междувременно, моля приемете всеки ден, който идва, и позволете на бъдещето да навлезе в живота ви, не се тревожете, защото вашият успех е подсигурен. Разбира се, че ще е хаотично с летящи слухове навсякъде, а топката ще е в подпалвачите на страха. Просто си спомнете към какво сте се стремили от хилядолетия насам и няма да бъдете разочаровани. Планът е далеч по-голям, за да бъде забавян повече, а вие ще се възползвате от промените много по-бързо, отколкото можете да си представите. Ние сме готови да се впуснем в действие и веднъж като го направим ще бъде нещо като хелтър-скелтър спираловидната игра. За всички това ще бъде забавно и радостно, защото разбирате, че е напълно във ваша полза и в полза на Майката Земя.

Много от вас четат много източници на ченълинг послания от Извънземни и вероятно никога не е имало време точно като сега, когато има общо съгласие по отношение на това, което ще се случи. Вземайте предвид идващите различни интерпретации на някои събития, тъй като вие сте любители на разказите, нищо не е написано в камък. Приемете това, което резонира с вас и оставете останалото да си дойде на мястото с времето. Обаче, това, което ще се случи независимо от всичко друго, е Издигането, понеже това е било постановено от Създателя. Много пътеки водят към него, но накрая вие ще бъдете там, ако това е вашето желание и сте подготвени за него.

Вие сте плътно в него, а ние наблюдаваме от нашата удобна позиция високо над вас. Гледката ни е ясна и можем да видим случващото се от разнообразни ъгли, така че, молим ви да се утешите и да се успокоите, когато ви казваме, че всичко ще е наред. Въпросите се придвижват бързо и се надяваме да видим приключването на тези, които директно ще повлияят на въпросите от най-голяма важност. Разкриването все още е способ за приключване и ще отвори много повече врати, след като е обявено. Истината ще порази много хора по отношение на степента, в която сте били контролирани и ще бъде трудно да се повярва. И все пак, дойде времето, когато ще започнете да откривате как беше постигнато това и кои бяха отговорни.

Разбира се, много от вас вече знаят и са политически наясно. Дори и така, истината за това, което се е случвало зад кулисите, ще донесе много изненади. Това, което ще помогне на онези, които имат много да разказват, ще бъдат промените в Законодателството и освобождаването ви от клетвите, които ви налагаха да мълчите. Това е възможно, защото веднъж след като е обявен световен мир и е сложен край на войните, няма да има необходимост да се пази тайна информация за военни цели. В издигнатото общество споделянето е напълно нормално, понеже съществува желание да се помогне на всички хора да се възползват от всички открития. По този начин ще имате най-напредналите технологии и като цивилизация бързо ще напреднете заедно. Може също да забележите, че презапасяването също ще стане ненужно, защто, когато имате всичко, от което се нуждаете, няма стимул да вземете повече от необходимото.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че ви помагам да разберете какво е да се живее в по-високите измерения. Това е радост и е много удовлетворително и можете да бъдете истинският си аз като Същество от Любов и Светлина.


 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  

Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com