We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 24, 2011

August 12, 2011

Са Лу Са 12.08.2011Напредъкът може да е бавен, но въпреки това ние преодоляваме последните препятствия, които стоят между Разкриването и нас. Същевременно средствата да продължим с правителствени промени са налице и подбирането на точния момент е това, което остава под въпрос. След като сме дошли до този момент, ние няма да се впуснем стремително в действие, защото ще има много последствия, след като сме действали. Основна задача не е да успокоим умовете на хората, въпреки че сме доста уверени в нашата способност да го направим. В продължение на дълъг период ние отблизо сме изучавали човешката психика и разбираме с какво вероятно ще трябва да спорим. Както може би сте наясно, има някои, които не искат ние да пристигнем на Земята, по причини на страх и това, което те считат за насилие спрямо техните вярвания. Обаче, скоро ще спечелим доверие навсякъде като изразим пълно разбиране на вашите проблеми и осведоменост за бъдещето, начертано за вас от по-висшите източници. Ще стане ясно, че сме тук да ви помогнем в успешното завършване на цикъла ви в Дуалността.

Няма съмнение, че медиумите разнищват близостта на обявяването на Разкриването и вие ще откриете възможни дати, които са давани. В края на краищата, може би въобще няма да бъдат дадени такива, но събитието просто ще се случи и ще отмине като резултат от огромното планиране, което е било въведено. Това всъщност би било вълнуващ начин да започнем всичко, което ще бъде близка връзка с вас. Когато пристигнем, ще бъдем с вас, за да останем, а нашето присъствие в небесата ви ще се увеличи и ще стане напълно нормално. В действителност ние ще направим забележителни неща, за да ви запознаем с нашите кораби, включвайки възможности да посетите нашите кораби Майки. Не след дълго вие ще се запознаете с нашата флота и с нас и ще можете да идентифицирате към коя цивилизация принадлежат. Искаме да почувствате приятелството, което ви носим, тъй като сме на път да станем много близки с вас. Имайте предвид, че много от вас вече имат връзки с нас.

Тъй като ще се наслаждавате на открития едно след друго, вашите дълго „изгубени”предци ще излязат от дома си във Вътрешната Земя. Те вече са част от историята ви, връщайки се към времената на Атлантида и Лемурия, когато цивилизацията ви беше покосена от големи катастрофи. Не е случайно, че много ваши археологически открития, идващи от този период,са разпознати като идващи от напреднала цивилизация. Настоящият ви цикъл започна едва преди 10 000 години, когато бяхте принудени да се върнете към пещерния етап на съществуване. Тези по-ранни преживявания се пазят в подсъзнателните ви спомени, а някои от вас все още се страхуват от друга световна катастрофа. Краят на Дуалността е време за празнуване, понеже ще се изпълни обещанието за щастлив край и възможността да оставите Дуалността зад себе си. Прекарали сте стотици, дори хиляди животи, живеейки в нея, и сте далеч по-велика душа, отколкото когато за пръв път започнахте такива опитности.

За много хора истината ще бъде поразяваща, но настъпи времето ви да научите всичко за историята си. Дуалността е притъпила много мозъци и върху спомените ви е била спусната завеса, така че да можете да се фокусирате върху опита, без да бъдете разсейвани. Тази завеса е била бързо премахната, тъй като се пробуждате за Издигането, което е вашата чудесна възможност да се издигнете в по-високите нива, които са действително дом за вас. Има много работа, но ние възнамеряваме нежно да събудим подсъзнателните ви спомени, така че да осъзнаете кои сте в действителност. Никои от вас не са просто Земни Същества, домовете ви са далеч от Земята в най-отдалечените места на Космоса. Не изпускайте от поглед факта, че Дуалността е експеримент, в който вие доброволно взехте участие. Направихте го, знаейки ,че въпреки риска тотално да изгубите истинската си идентичност, ще бъдете събудени в подходящото време. Това време идваше бавно и ,трябва да кажем, много успешно. Ако погледнете назад само преди около 60 години, чувстваме, че ще се съгласите, че вашето духовно осъзнаване е нараснало доста значително и особено след Милениума. Скоро то ще се увеличи скокообразно и вие ще знаете кои сте в действителност.

Само вие можете да се освободите от мрака, който ви е държал в робство на тъмните сили. Вие сте били манипулирани и сте били мачкани, за да не задавате въпроси на лидерите си и сте били осъдени на фалшиви доктрини и вярвания относно причината за вашето съществуване на Земята. Най-малкото, опитайте се да останете с отворен ум, тъй като няма осъждане на онези, които все още са неспособни да се освободят от ниските вибрации, които притъпяват мисълта ви. Действително, всичко е направено, за да им се помогне да отворят съзнанието си за нови идеи и да разберат това, което виждат да се случва около тях. Нашата помощ ще бъде много по-ясно изразена веднъж след като можем открито да работим с вас. Без да използваме никакви форми на контрол над ума, ние ще изложим пред вас фактите, свързани с някои от вашите вярвания, които са ви пречили.

Нашето желание и това на Майсторите е на всяка душа да се дадат всички възможности да се издигне, а ако това се провали, ще бъде поради това, че избора на свободната им воля ги е повел по друг път. Ние почитаме и уважаваме този избор, тъй като само личният Висш Аз знае къде ще ги отведе опита им. Ако усещате, че някой скъп на вас е такава душа, най-доброто, което можете да направите за тях е да им дадете от любовта си, знаейки, че това винаги ще е връзка с тях. Доколкото бихте се почувствали способни да вземете собствено решение относно Издигането, ясно е, че трябва да позволите и на другите да сторят това. Свободната воля е безценна и не всяка цивилизация във Вселената притежава тази божествена привилегия.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям с любов и благословии от членовете на Галактическата Федерация. Ние ще продължим да даваме по малко информация през това време и постепенно ще я съберете цялата и ще разберете цялата картина. Досега, хората бяха твърде вградени в старата парадигма, за да разберат или приемат много от дадените ви истини. Днес вие сте отворени за нови идеи и сте поели отговорност за вашето пробуждане и сега има толкова много източници на Светлина, които може да откриете. Ако все още търсите, моля да помните, че имате лични Водачи, които се нуждаят само да ги помолите за помощ. Те са най-нетърпеливи да ви угодят и като правят това, изпълняват собствените си цели и желание да ви помогнат да изпълните жизнения си план. Позволете на вашите Водачи да открият най-добрия начин да осигурят това, от което имате нужда, вместо да се осланяте на твърди инструкции по отношение на как трябва да стане това. Бихте се изненадали на степента на тяхната способност да организират събитията, които да ви донесат това, което искате. Просто бъдете готови да разпознаете кога това е дадено и очаквайте неочакваното. 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  

Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com