We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 24, 2011

August 15, 2011

Са Лу Са 15.08.2011


В тежките вибрации на Дуалността вашите физически тела лесно се изморяват и в края на всеки ден вие се нуждаете от възстановяване чрез период на сън. Всичко е много удобно организирано, така че да имате нощ и ден, това съответства на нуждите ви да пре-заредите себе си. Следователно вие прекарвате една трета от живота си в сън и знаете, че това е необходимо; тъй като ако сте лишени от сън ще се разболеете. Като се издигате всичко това ще промени, така че вие ще започнете да абсорбирате енергиите, които са около вас. Накрая ще имате нужда от малък краткотраен период за почивка и няма повече да е необходимо сегашното ви приемане на солидно количество храна, за да захранвате тялото си. Всъщност живота ви няма повече да е управляван от нощ и ден, понеже вие ще сте в измерение, в което има постоянна Светлина. С вашите нови тела от кристални клетки ще откриете, че условията, в които живеете, са напълно подходящи за вашите нужди. Бъдете сигурни, че когато нямате тежко физическо тяло, няма да има пристъпи на глад и умора, каквито изпитвате сега.

Много аспекти във вашия живот ще се променят с Издигането, и всичко е за добро. Животът повече няма да бъде скучно задължение или бреме. Най-забележителните промени ще бъдат там, където става въпрос за вашата свобода да пътувате. С вашето по-малко плътно тяло ще можете да се местите мигновено, където искате, а това означава, че винаги ще можете да контактувате с тези, които обичате, когато пожелаете. Обаче има клауза, която изисква да бъде защитено уединението на всяка душа, и вие трябва първо да направите телепатичен контакт, за да получите разрешение. Така че всъщност, в по-високите измерения вие имате далеч по-голяма свобода, и сте винаги в контакт с вашите обичани и приятелите.

Животът на Земята има своите високи точки, но никога не може да се сравнява с предимствата на живота в по-високите измерения. Може би ще откриете, че най-приемливата промяна е по отношение на вашето използване на времето си. Докато на Земята вие често намирате за трудно да се справите с всичко, ще преживеете точно обртното, имайки цялото ви нужно време да следвате заниманията си. Плюс това, ако сте били запалени да развивате художническите си дарби, можете например да „се обадите” на Реймбрант и да извлечете полза от неговия опит. Трябва да се отбележи, че с по-високите вибрации вие ще използвате своите увеличени сили на мисълта и с тях ще бъдете по-креативни.

Вашия живот ще има малка прилика с това, което е сега, а предимствата ще бъдат почти неописуеми. Пътят на тези промени е в процес на започване на Земята, чрез връщането ви на вашия суверенитет и свобода. С това ще дойде вашето освобождаване от зависимостта ви от остарели начини на пътуване, лекарствени и хранителни продукции. На това, което ви е било отказвано, са се радвали неколцина избрани, които са част от тайните операции на Илюминатите. Вие сте били преднамерено задържани, за да поддържате старата система, която подхранва банковите баланси на тези фамилии, които са на власт. Неколцина контролират масите, но това е на път да се промени, а нашите съюзници напреднаха до позицията, от която промените могат да започнат. Осъзнаването, че вие можете да бъдете издигнати и да преживявате далеч по-добър стандарт на живот, ще подсили желанието на хората и интереса им към тяхното бъдеще. Това бъдеще е Издигането с всички промени, които редовно обсъждаме.

Най-важно разбира се е вашето духовно извисяване, което е ключът към това дали ще се издигнете. Това се определя от вашето ниво на вибрация, а то трябва да е подобно на това от по-високите измерения, ако сте на път да излезете от сегашното си, което е третото измерение. Както често сме споменавали, има Закон на привличането, който определя кои души се издигат и това се прилага автоматично. Това е как вашият прогрес или друго се случва, вие не можете да бъдете в ниво, различно от това, което е съвместимо с вибрациите ви. Това само по себе си гарантира, че различните измерения са винаги в хармония и баланс. На Земята вие действително имате По-Висши Същества, но те е трябвало да понижат вибрациите си, за да бъдат на нея. Обикновено това е с цел да служат на Светлината, а вие наистина имате хиляди от тях, които са с вас сега, те работят за повишаване на вибрациите ви.

Ние от Галактическата Федерация сме също част от екипите, работещи за Светлината, и като екип, имаме да изпълняваме определена функция. Както би трябвало да знаете досега, тя е да ви пазим и да гарантираме, че пътят към Издигането стои отворен за всички от вас, които са го избрали. С нашето присъствие също идва знанието за по-висшите състояния на съществуването и проблясъците за това какво пази бъдещето. Ние сме Едно и съвсем естествено между нас има взаимно приличане. Вие също сте генетично свързани с нас, ето защо ще видите много приличащи на хора Същества сред нас. Ние толкова приличаме на вас, че лесно можем да се разхождаме сред вас, без да правим много впечатление. Всъщност скоро това ще стане напълно нормално, а времето за обявяване на Разкриването значително наближава.

В центъра на ескалиращите промени на Земята, ние долавяме по-спокойна енергия, която изглежда идва от общото издигане на масовото ви съзнание. Бихме очаквали то да продължи да се повишава с оглед на повишаващите се нива на Светлина, които ви се изпращат. Тя е добре дошла, защото неизбежно ще настъпи период на известно объркване и несигурност, когато бъдете тласнати от основните промени. Те разбира се ще бъдат разбрани от тези от вас, които са били в крак със събитията, а вие можете да постигнете много като споделите разбирането си с другите. Страхът от непознатото е все още голям проблем, но ние бързо ще обясним какво се случва скоро след като имаме тази възможност. Вашата подкрепа за нас е от съществено значение, тъй като ние желаем да ви включим в дейностите, които са наш най-голям приоритет.

Веднъж след като стане ясно накъде води всичко това, ние очакваме вашето пълно сътрудничество и действително защо не, след като планът е за вашето максимално благоденствие. Ние имаме отговорите на всичките ви проблеми, а неудобството за вас, докато промените се осъществяват, ще бъде минимално. Бихме казали, че те ще бъдат широко разпространени и вие ще сте наясно с целта по време на всяка фаза от развитието.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги съм удовлетворен да потвърдя нашето желание да работим с вас, а вие със сигурност няма да бъдете изключени от нито един от нашите планове. Бъдете търпеливи сега, когато събитията напредват, тъй като трябва със сигурност да осъзнавате, че ние сме толкова близо до среща с вас. 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  

Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com