We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 24, 2011

August 17, 2011

Са Лу Са 17.08.2011Няма нищо, което да не можете да постигнете с колективното си съзнание. Обаче то трябва да бъде насочено и фокусирано върху вашето намерение, ако ще е проявявано чрез вашата сила да творите. В момента вие повишавате нивото си на търсене на край на старите системи на контрол. Това помага да засеете промените, а енергията за промяна не може да бъде отказана. Това означава, че вие сте поели положителен подход и сте се издигнали над натоварените със страх пророчества, които са правени за бъдещето ви. Има много причини, които са водели хората към заключения, основани на страх, а преднамерената дезинформация е далеч по-разпространена. Настоящата кампания е насочена срещу Първия Контакт чрез загатване, че ние идваме като завоеватели и унищожители. Чрез логичен подход към това би станало ясно, че ако бяхме завоеватели, ние бихме ви превзели преди много години, когато вие бихте били неспособни да окажете съпротива. Вместо това вашата история правилно ще покаже, че ние от Галактическата Федерация имаме много поводи да донесем мир на света, а той е бил преобърнат от вашите лидери. Ние не можем да говорим за други посетители на Земята, но знаем, че някои от тях са закотвили мисли за превземане на вашия свят.

Галактическата Федерация се състои от цивилизации от възнесени Същества, носещи статуса Майстори. Те са духовно развити и тяхната енергия е Любов и Светлина, с намерението да я разпространят на длъж и шир. Ние действаме съгласно Божествените заповеди, които насочват действията ни, ние сме се ангажирали да помагаме на цивилизации като вашата. Можете да разберете позицията си сега и знайте, че сте на ръба на великия скок във вашата еволюция. Ние сме тук, за да пътуваме с вас и дори отвъд, когато си проправяте път през следващото ниво на измеренията. Нищо няма да бъде допуснато, което да се намесва във вашия прогрес и наша е отговорността да ви осигурим безопасно достигане до Издигането.

Нашият съвет към вас е да игнорирате всяка представа за опит да се превземе вашия свят, тъй като това няма да се случи. Също бъдете сигурни, че ние сме напълно наясно с плана на тъмните сили да инсценират фалшива атака, ние ще уверим, че този план ще се провали. Тази голяма власт ни е дадена и такива планове биха били предотвратени дори и да беше планирана истинска атака. Нашата флота наброява хиляди и хиляди кораби и ние няма да стоим и да позволим вашата безценна Земя да бъде тормозена. Това не влиза в плана за последните времена, тъй като вие сте заслужили правото да се издигнете и избора на свободната ви воля ще бъде уважен. Тъмните сили могат да отидат толкова далеч, доколкото това се свързва с карма, преди да ги спрем по местата им. Това е достатъчно постижимо за нас с нашата напреднала технология и нито капка кръв няма да бъде пролята. Няма повече да ви се налага да се примирявате с действията на тъмните сили, тъй като дните им са преброени.

Нашите съюзници придобиват повече увереност в сблъсъка с тези, които са против Издигането и биха спрели прогреса му. Силата сега е с тях и техните искания за прекратяване на тайните операции скоро ще дадат плодове. Проблемът може да бъде форсиран, а те са напълно подготвени за всякакви ситуации. Нашите съюзници сега могат да се открият във всяка държава, това е организация, която в момента владее огромна сила. И Разкриването, и Първия Контакт са били тласкани напред, за да се осъществи окончателния тласък, който да ги приведе до съществуването им като организация. Бъдете сигурни, че ние правим всичко, което можем, за да преминем през последния мост, които ще изведе до победата.

Може би сте забелязали, че не сте обсипани с катастрофи от физическо естество, въпреки древните пророчества за този период от време. Ние сме били способни да контролираме такива проблеми, но определени промени на Земята трябва да се случат като част от прочистването. Каквото и да се случи знайте, че ние работим зад кулисите, за да намалим до минимум разрушенията и смъртта и ще направим всичко, което можем, за да ви предупредим предварително за всяко мащабно събитие. Все пак, там, където вашите водни пътища и морета са били замърсени, почистването е сравнително лесна задача за нас и ще бъде изпълнена за кратко време. Вашето замърсяване на сушата е това, което представлява по-голям проблем, но дори и така да е, това е напълно в рамките на нашите възможности. Каквото и неудобство да трябва да преживеете, ще бъде краткотрайно и ние ще използваме огромните си познания за вашите нужди, за да ви уверим, че вие сте добре обгрижвани.

Скъпи мои, неспокойната Земя и неспокойното и население усещат променящите се енергии и са обезпокоени. Обаче те ще се успокоят, когато по-ниските енергии постепенно се трансмутират и вие ще откриете, че привличате към себе си по-висшите спокойни енергии. Вие ефективно ще издигнете себе си над по-ниските и няма причина, поради която те отново да бъдат привлечени от вас. Зад всичко, което се случва, Законът на привличането е в действие, а вие сега сте преминали успешно през времето на постоянното им привличане. Действително, никога не е имало по-добра възможност да издигнете вибрациите си. От извън вашата Земя по-висшите енергии продължават да я обливат в Светлина и много от вас са достатъчно еволюирали, за да ги привлекат към себе си. Ние гледаме на това като на чудесно постижение, а такива индивидуални души действат като маяци от Светлина за другите.

От безредиците и другите действия на предизвикателство срещу властите, виждате колко обезпокоителни могат да бъдат променящите се времена. Има чувство на знаене, че тъканта на обществото се срива, но много малко разбират, че това трябва да се случи, ако сте на път да продължите нататък. Бъдещето следователно изглежда мрачно, от друга страна то е пълно с обещания, че ще основе ново общество, което ще бъде отражение на Любовта и Светлината, израстващи на Земята. Вие сте Децата на Бог, така че как би могло да бъде друго, тъй като сте напълно способни да приведете вашия истински аз, който е вашият Божествен аз в съществуване. Вие не сте вашето тяло, а велико Същество от Светлина, търсещо пътя обратно към по-висшите царства, истинският ви дом.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и идвам да ви дам увереност, че вие сте толкова обичани и сте част от великото семейство на Светлината, което очаква вашето завръщане. Много малко от вас са привилегировани да знаят истинското си минало и откъде дойдохте, за да поемете роля в дуалността. Това ще се промени след време и много от вас ще имат възможността да се срещнат с онези, които очакват семейно обединение с вас. Вие сте дошли от много различни цивилизации, за да дадете от вашите лични умения и познания, за да издигнете тези изгубени души на Земята. Вашето пътуване завърши, а празненствата са на път да започнат. 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  

Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com