We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 24, 2011

August 19, 2011

Са Лу Са 19.08.2011 


Критичните времена настъпиха и ние сме тук, за да окажем натиск да започне това, което в края на краищата ще доведе до монументални промени в живота ви. Много от това, което вземате за дадено, ще трябва да се промени, за да направи път за новото, което ще ви издигне и ще ви насочи по пътя към Възнесението. Промяната ще се случи за забележително кратко време според вашите критерии, понеже е добре планирана да сведе неудобствата за вас до абсолютен минимум. Така че, оставете настрана вашите тревоги и опасения, понеже всичко ще проработи добре и ще ви премести в нова поредица от преживявания. Тези, които ще се докажат най-приемливо и вълнуващо, когато Новата Епоха започне.

Ние искаме да видите промяната като възможност да изоставите всичко, което е нежелано, и да се наслаждавате на изплуващите предимства, които ще ви издигнат. Не се тревожете за това, което ви изглежда, че губите, понеже резултатът ще е повече от печалба. В някои аспекти за съжаление вие ще докоснете дълбините на хаоса, все пак това е необходимо, за да се събудят много души за положението им. Те все още не осъзнават, че са затворници в собствените си домове и това, което виждат като свобода, е илюзия. Обаче, всичко това ще се промени за кратко време веднъж, след като започнем, а вие ще се удивите на степента на контрол, с която ще премахнем всичко, което е било ненужно приложено.

Тъмните сили са били коварни в плана си да упражнят пълен контрол над вас. Толкова много, че малко от вас даже са подозирали, че е имало план да ви поробят чрез отнемане на правата ви. Вярвайте ни, Скъпи мои, той е бил добре напреднал и близо до завършване, с опит да се създаде ситуация, която би довела до Военно положение и абсолютен контрол. Не се страхувайте, въпросът сега е под наш контрол, а техните бази мощност се държат под наблюдение. Както толкова често ви информираме, на нищо няма да бъде позволено да пречи на вашето Издигане. Ние сме тук да видим, че всичко напредва както е божествено планирано и няма да мине много време преди да разберете детайлите. Нашите действия ще се провеждат открито, нищо няма да бъде скрито от погледа ви. Нашите кораби продължават дори и сега да предприемат повече показвания с по-голям брой от тях, появяващи се над големите градове. Сега може да има малко съмнение, че ние доказваме нашето становище, разглеждащо мирното ни присъствие.

Остатъка от тази година има целия потенциал да бъде специално време във вашата история. Събитията ясно ще посочат нашия успех в пълното преодоляване на противопоставянето на нашето идване. Действително, през този век е настъпил подем в подкрепата за нас. Хората са по-спокойни и страховете, свързани с нас, са изчезнали мащабно, всъщност, ние откриваме, че сме добре дошли повече от когато и да било в миналото. Ние не сме тук, за да ви окажем натиск да ни приемете, но сме вашето истинско семейство и ще оставим тези души, които не искат да знаят за нас, да си създадат свое собствено бъдеще. Всички души, независимо от техните вярвания, са обгрижвани и в бъдещето ще се намерят точно в перфектните условия, които отразяват желанията и нуждите им. Едно нещо, което не може да се промени, е продължаващата еволюция на всички вас и каквито и преживявания да изберете в края на краищата това ще ви доведе до придвижване. Вие можете да се движите назад и напред, или дори в страни, това е без значение за вашия неизбежен напредък към Светлината.

Важно е за всички души да осъзнаят, че първо и преди всичко вие сте Божествени искри, които са избрали да преживеят дуалността. Вие винаги ще имате пълния потенциал да се върнете към Божеството и никога не ще изгубите тази връзка. Следователно, фактът, че сега сте на Земята, не означава, че вие ще останете като такива завинаги. Ще откриете, че сте имали животи в много различни планетарни цивилизации, което е било ваш избор. Ето защо определени от тях, като Плеядианците и Сирианците твърдят, че имат много от техния вид на Земята сега и идват, за да подновят връзката си с тях. Това обяснява защо няма нищо по-естествено от това, че ние трябва да дойдем на Земята в такова важно време, за да ви помогнем. Ние вече сме част от живота ви и ще продължим да сме такива.

Идеята, че всичко е в Сега, е трудна концепция за някои от вас, но колкото повече разбирате, че извън Земята времето не е линейно, това ще започне да има смисъл. Всичко онова там винаги е било и все още съществува и вие можете, както бихте го определили, да се върнете назад във времето или в бъдещето. Щом можете също да пътувате мигновено чрез силата на мисълта, идеята, че можете да продължите да окачествявате миналото и бъдещето поотделно, изчезва. Съществуват много различни времеви линии, които продължават в безкрайността, а вие буквално можете да скачате от една в друга. Разширяващо ума или както бихте казали, стряскащо ума, е да осъзнаете, че сътворяването няма край. То продължава сега, както винаги преди и разстила пред вас перспективата на безкрайни възможности да изследвате живота, във всичките му различни форми.

Можете ли да видите, че когато поставите нещата в перспектива, вашето оставащо време в дуалността не е нищо друго, освен премигване на окото и действително не е нищо, за което да се тревожите. Пред вас стои брилянтно бъдеще, където вие напълно контролирате живота си. Ще бъде по ваш вкус и ще ви донесе най-чудесните преживявания на пълна радост и щастие. Ще можете да правите точно каквото искате и ще се радвате на това, което ви дава удоволствие и удовлетворение. Въпреки това ще бъдете подчинени на Вселенския закон, който ще разберете напълно с времето на придобиване на пълното си съзнание. Усмирителната риза, в която живеете докато сте на Земята, е била толкова ограничителна, че вие сте забравили, че сте Вселенско Същество. Така че, мислете мащабно и си върнете обратно силите да създавате и осъзнайте, както често ви казвахме, че в реалността няма нищо, което да не можете да постигнете. Вярвайте в себе си и не позволявайте на никого да унижава истинския потенциал, който имате, това постепенно ви е било върнато.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих желал да се видите така, както ви виждаме ние. Ние виждаме вашата Светлина и желанието да преодолеете мрака, който е навлязъл в живота ви. Ние знаем, че вие ще преодолеете по-ниските енергии и ще излезете от тях като славни Същества от Светлина. Вие сте Богове, все пак трябва да приемете такава висша похвала, защото във вашия настоящ опит нищо не би изглеждало по-малко вероятно. И все пак, веднъж след като сте придобили пълно съзнание, вие изобщо няма да се съмнявате. През какви удивителни времена преминавате, а има и много повече да идват.
 

Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.


Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/


 СаЛуСа до мен


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com