We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 3, 2011

August 3, 2011

Са Лу Са 03.08.2011Не позволявайте на никой да отнеме вярата ви в бъдещето, за което има много различни версии. Придържайте се към тази, която резонира с вашето разбиране, и много скоро ще откриете случващи се събития, които ще покажат пътя, който вашата цивилизация предстои да извърви. Въпреки това не бъдете твърде сковани и когато можете, приемете промените, които са в съгласие с вашето разбиране и им позволете да се случат. Всичко ще се изясни в близко бъдеще и ще доведе до обединение на хората с подобно мислене. Алтернативата на Издигането ще остави някои хора в чистилище, вероятно е да се доведат до състояние да бъде избегнато това, което внушава страх в умовете им. По какъвто и начин да възприемате края на дните, важно е да имате цел, към която да се стремите. Неизбежното заключение сега е, че вашата цивилизация се разпада, а вашите лидери не могат да видят или не искат да планират генералните промени, които са необходими, за да се поставят нещата на мястото им. Някои политици ще бъдат аплодирани за техните прозрения, но те са твърде малко, за да могат да повлияят на масите, които поддържат партийните линии независимо от ситуацията.Все пак, ние сме добре запознати с тези души, които са посветени на донасянето на промените за доброто на всички, а тяхното искрено намерение в края на краищата ще ги изведе на преден план. Те се инкарнираха именно заради точно това време, а техните способности и духовен стремеж да донесат най-доброто за човечеството няма да бъдат пропилени напразно. Те очакват своето време и знаят интуитивно, че няма да мине много преди да са призовани да действат. Скъпи мои, всички вие сте тук сега, защото това е важно време във вашата еволюция, но не всички от вас са ключови играчи в последния устрем към Издигането. Повечето от вас са тук, за да бъдете просто в Светлината и да я разпростирате около себе си където и да отидете. Когато се чудите какво можете да направите, за да помогнете, именно това трябва да направите и то ще помогне за повишаването на вибрациите по Земята. Следвайте интуицията си и ако вашето място е да служите с различен капацитет, то в такъв случай ще сте наясно с това. Станете успокояващо влияние, когато другите разкриват страх и им помогнете да споделят вашата увереност, че всичко ще бъде наред.
 


Естествено, когато ние от Галактическата Федерация бъдем официално признати, това само по себе си ще помогне за повишаване на надеждата на хората. Ще стане ясно защо ние сме привлечени близо към вас и ще настъпи велико издигане, когато се осъзнае, че ние идваме да ви донесем световен мир. Това разбира се е само началото, понеже ние имаме много да работим по отношение на подготовката за почистването на Земята. Това също ще е напрегнато време в убеждаване на хората относно значимостта на края на този период. Обаче, това е задача, напълно изпълнима за нас, и ще има редовни програми, които да дават в детайли опциите, които се отварят за вас. Ние разбираме, че вашата свободна воля трябва да се уважава и че вие сте суверенни Същества, а фактите ще бъдат изложени пред вас за ваша информация. Крайният избор винаги ще бъде ваш, що се отнася до духовната ви еволюция.
Погледнете отвъд вашите настоящи световни проблеми, понеже те са само временни и ще отворят път към Новата Епоха, която ще ви преведе в по-високите измерения. Това е естествена форма на прогрес, тъй като всички винаги се насочват към Източника на Всичко Което Е. Както трябва сега да разбирате, вашата Вселена е тази, която се издига, и вашата Земя не може да задържа неизбежното и желано издигане. То е Божествено постановено и нищо няма да спре прогреса му, освен, ако Създателят не издаде ново постановление. Чудесата на еволюцията са наистина удивителни, въпреки че вие може да не сте способни да схванете мащаба на това, което се случва. Има велики Същества с огромна сила, които участват в това, което предстои, и е невъзможно да се опише това с думи, които да разберете пълноценно.
 


Тези, които не са от Светлина, а клонят към тъмната страна, се страхуват, защото виждат, че светът се разпада, противоположно на вас, които сте от Светлина и имате всичко, което да очаквате с нетърпение. Те сякаш пропадат по-дълбоко в калта, търсейки утеха в алкохола и наркотиците. Надяваме се, че когато истината за нас и за Издигането се разбере, много могат да бъдат насърчени да погледнат към Светлината за връщане обратно по пътя към нормалното съществуване. Те може да не направят достатъчно, за да повишат вибрациите си и да се издигнат, но всеки напредък, който е постигнат сега, ще има стойност, когато започнат следващия си цикъл. Не става въпрос за загуба на придобитото за повишаване на нивото на съзнанието от която и да е душа. Докато напредвате, никога няма да бъде гледано на вас като на провалили се, защото прогресът може да бъде толкова бърз или бавен, колкото решите.
 


С бързото наближаване на края на този период душите може да са избрани да поемат всички оставащи кармични опитности. Следователно, за много това е трескаво време, особено на личен план. Когато се издигнете кармата ще бъде изчистена или „изтрита” чрез Закона на Милостта. Тъй като вие ще бъдете на много по-високо ниво на вибрациите, където има баланс и хармония, на практика няма нищо, което да ви кара да си навличате карма отново. На това ниво вашите мисли и действия естествено ще се носят с по-високите вибрации, а по-ниските мисъл -форми ще бъдат изчистени от вашето съзнание. Това е връщане към нормалното ви състояние на съществуване, в което се намирахте преди да паднете в третото измерение.
 


Всъщност, вие вече започвате да се отървавате от нежеланите и ненужни мисъл-форми, като абсорбирате повече Светлина, а такива мисли не са съвместими. Следователно става и по-лесно да се справите с тези проблеми, колкото повече напредвате по пътя към Издигането. Ще започнете 2012 година с повишени вибрации, резултат от11.11.11, а промените ще станат многобройни и ще се ускорят след това. Тази явно ще бъде най-запомнящата се година, а вие ще бъдете добре информирани за действията във вашата Слънчева Система, понеже ние ще обменяме информация с вас. Ние не пазим тайни и искаме вие да можете цялостно да се насладите с нас на тази възможност. Сега вие все още сте държани в мрака в много отношения, но това скоро ще се промени. Тъмните сили понякога са наивни и изглежда, че не разбират, че нищо не може да бъде скрито от нас. Ако е необходимо ние можем да се върнем назад във времето, за да докажем нещо, както може да стане нужно по отношение на вашата история. Вие действително сте били сериозно подвеждани, а ние ще уверим, че знаете всичко преди да се издигнете.


 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че много от вас усещат, че времето се ускорява и ви се струва, че имате по-малко време, за да се справите с ежедневните си нужди. Това има и своята утеха, понеже седмиците и месеците също се носят с главоломна скорост. Преди да разберете къде се намирате, Издигането ще е пред вас.


 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  

Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com