We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 24, 2011

August 5, 2011

Са Лу Са 05.08.2011Вие се движите от илюзията към реалността, тъй като Земята беше моделирана от вас като пространство, където да можете да тествате вашите сили да създавате. В началото бяха нужни много хиляди години да се посее това, заедно с всичко, което се изискваше да вашия духовен опит. Когато пристигнахте, вие живеехте в хармония с това и водихте идилично съществуване, Майката Земя и вие живеехте в съвършенството на планета от абсолютна красота, която не се срещаше никъде другаде във Вселената. Трябва да си спомните, че това беше проявено в по-високо измерение от това, в което сте сега. Обаче, както много от вас разбират, навремето разрешихте на вашето любопитство и желанието си да преминат през опита в по-ниските вибрации. Бавно с времето вие пропадахте още по-ниско в тях и като последица условията около вас се промениха. Накрая станахте повече физически, отколкото етерни, а Светлината, която донесохте със себе си, се потисна. Накрая изгубихте връзка с истинския си аз и стана трудно да живеете чрез своята Светлина.

Сега ние можем да ви издигнем към настоящите дни, а вие вече сте започнали да повишавате вибрационните си нива все повече и се придвижвате отново в Светлината. Дали можехте или не можехте да осъществите това беше целият смисъл на вашето време в дуалността. Скъпи мои, вие не пропаднахте, и никой няма да бъде обвинен, че е докоснал дълбините на мрака, тъй като вие научихте много от вашия опит. Беше предвидено, че вие ще се придвижите през всички по-ниски измерения и имайте предвид, че между животите, някои от вас са преминали през най-ниските от ниските астрални нива. Вашите опитности бяха завършени и всички вие сте отново по пътя нагоре, а това важи дори и за тези, които все още привидно са заседнали в настоящата ситуация. Не можете да пътувате в цикъла на дуалността, без да се развиете повече, отколкото бяхте развити при започването му.

Ето защо се поставя такова голямо ударение върху това да сме сигурни, че вие осъзнавате, че вашата физическа Земя беше подготвена за ваш дом, само заради продължителността на опита, който избрахте да поемете. Това е само повърхностно впечатление за там, откъдето първоначално дойдохте от по-високите измерения. Да, може би ви се струваше близко, особено, когато за пръв път дойдохте на Земята, защото красотата, която оставихте зад себе си беше отразена отново от природата. Обаче, независимо от всичко, това е илюзия, осигурена холографски за ваша употреба и радост. Това, което е в момента около вас, е индикация на степента, в която вие сте довели промени спрямо оригиналния проект. И вие, и Майката Земя се възстановявате и докато правите това, бързо се връщате към по-високо проявление на пълния ви потенциал.

Следователно, колкото и тъжна да ви изглежда загубата на всичко, което ви е познато, това не е нищо друго, освен преходна фаза във вашата еволюция. Мислим, че ще се съгласите и ще разберете, че ако искате нов празен лист хартия, то всичко това, което е от старите времена, трябва да бъде изчистено. Може би изглежда странно да стоите с Майката Земя, докато се извършва почистването, но като цивилизация вие сте неразделна част от нея, а вашата помощ е необходима, за да я види през целия процес. Тя се състои в това да изразявате вашата Любов към Майката Земя и оценяването на всичко, което тя е направила за вас. Вие ще продължите пътуването си заедно през Издигането и по време на следващия етап на абсолютна красота, щастие и задоволство. Всеки път, когато се издигате на ново ниво, красотата и хармонията стават неописуеми, а думите стават неадекватни.

Естествено, когато се придвижвате към по-високите измерения, вие ще срещате други души също от Светлина и ще се удивявате на явно безкрайното съществуване на интелигентен живот. Ерата на вярването, че Земята беше център на Вселената, а вие бяхте единствените еволюирали Същества в нея, вече отмина. Както започвате да разбирате, в някои отношения вие сте сред най-малко напредналите форми на живот. Но това, разбира се, се променя точно сега, и това е, защото ще трябва да учите много от тези напреднали Същества, позиционирани към Земята. Ние на свой ред сме сред тях и сме там, където и вие самите скоро ще бъдете. Ние Всички Сме Едно и на ниво, от което разбираме, че всичко живо е част от нас, и ние ще правим за другите това, което бихме направили за себе си. Има велика радост и удовлетворение от служенето, а всичко това допринася за опита ви и прогреса ви като Духовно Същество.

Сега всичко се движи толкова бързо и дори когато изпращаме нашето послание, виждаме възможността за финансови промени, която става все по-сигурна. Пукнатината сега е толкова голяма, че повече не можете да я затворите и е невъзможно да поддържате повече съществуващата система. Вашите водачи и банкерски фамилии са наясно с това и осъзнават, че бързо идва края на техните дни. Парите са сила, но те вече нямат начини да поддържат програмата си за световно правителство. Така че, ние усещаме вашето вълнение и вяра, че освобождението ви наближава и все пак също и отчаянието на тези, които само отбелязват хаоса и банкрутите, незнаейки за вашето отклонение по друг път, който носи успех и победа над тъмните сили. Ще е нужно време, за да се завърши, но вие ще бъдете издигнати, когато видите знаците на положителните промени.

Това, което всички искахме да видим, отне много време, за да стане, но по наша преценка, си е струвало. То е, беше и все още е масивната задача да преместим цялото население на нов път, докато в същото време „преместваме и къщата”, както бихте казали. Не е лесно пътуване по какъвто и да е начин, но вие имате нас до себе си, уверявайки ви, че всичко върви възможно най-гладко. Бъдете сигурни, че всички ще бъдете на точното място за края на дните, следвайте подбудите си, ако почувствате силен подтик да се преместите. В такива времена е доста вероятно да чувствате желание да сте близо до семейството си и ако е така, следвайте това, ако можете. Много семейства ще се издигнат заедно, въпреки че няма да се приложи към всички, тъй като трябва да има разрешение, направено от свободната воля на избора на всяка душа. Имайте предвид, че ние имаме предвид групи от различни души, които са заедно с цел напредване в еволюцията си. Сред тях винаги ще има идване и заминаване и много малко души ще останат за постоянно живот след живот. Бъдете доволни от всички тези контакти, които сте осъществили, независимо дали е било за кратко или не, защото те са били замислени като част от вашия опит, и всички сами по себе си са ценни.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви уверя, че споделяме вашето вълнение от това как предстоящи събития от световна важност са на път да се случат. 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  

Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com