We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, August 24, 2011

August 8, 2011

Са Лу Са 08.08.2011Както можете да видите, финансовата ситуация в света е извън контрол и не след дълго нашите съюзници ще трябва да направят крачка напред, за да приложат нови политики. Не е нужно да сте гении, за да разберете, че трупането на повече дълг няма да разреши проблемите ви, а опрощаването на дълга е единственият изход. В общия безпорядък, който се случва, хората осъзнават, че е необходим напълно нов подход, ако изобщо искате да продължите напред. Каквото е необходимо да се направи, е част от нашите планове, тъй като рухването на вашите общества е очаквано и позволено от нас. Чакаме подходящия момент да инструктираме нашите съюзници да продължат, като знаем, че нашето предложение да ви помогнем в този период ще бъде прието. Веднъж след като сме признати и приети от мнозинството, можем да пристъпим към разкриване на мисията, която трябва да извършим и да ви подготвим вас и Майката Земя за Издигането.

Имайте милост към вашите лидери, понеже те работят по стария модел, който сега не функционира. Те нямат силата или волята да се справят с проблемите по начина, по който ние възнамеряваме и очевидно не би могло да проработи без сътрудничеството на всички държави. Докато вие принципно вярвате в оцеляването на по-силните, винаги ще имате неравенство и големи различия между богатите и бедните. Мярката за това как гледате на другите е отговорът ви на сериозния глад в Сомалия и на спешните нужди на страдащите и умиращи хора. Със задоволство отбелязваме, че обществото отговаря на това и прави това във времена, когато много от вас самите са под натиск. От доста дълго вие сте под влияние на Тъмните сили, които най-вече игнорират бедите на другите и нямат съчувствие или любов в сърцата си.

Вие питате защо не идваме да ви помогнем сега, но моля ви да помните, че всички души, които в момента са свързани със страданието, вече са придобили високо ниво като част от опита си. Както често отбелязваме, в такива обстоятелства нашата интервенция би била считана като намеса и като отказ на възможността за придобиване на опит, която са приели. Това не значи, че вие не можете да помогнете, а реакцията на другите спрямо бедата на тези е също част от опита. Опитайте се да не съдите ситуациите, без да знаете всички факти, тъй като не знаете какво стои зад решенията, които вземат другите души. Дуалността в самата си природа е тест и е обвързана да ви постави в различни ситуации и често от вас зависи да намерите начини да се справите с тях. Бъдете сигурни, че вашият жизнен план ще ви отведе там, където трябва, за да го изпълните.

За щастие, на най-малко очакваните преживявания се противодейства чрез обещанието за обширни промени, които действително са в ход сега, нищо че вие не сте способни да ги видите. Също така с бързото наближаване на Издигането, вие трябва да живеете съобразно с това какво се случва по Земята сега, тъй като почистването е в ход и с нашето идване ще бъде ускорено. Едно нещо е сигурно и това е, че Земята няма да бъде унищожена да голяма степен, както предвиждат някои. Няма да бъде ударена от комета или каквато и да било ракета, ние ще се заемем с всички подобни заплахи. Да, има неизбежни физически промени, които вече са започнали да се случват от известно време, но ние ги наблюдаваме.

Вашата роля, Скъпи мои, е както винаги да продължавате да се фокусирате в бъдещето и да не се разсейвате от никакви опити за насаждане на страх у вас. Разбира се, че все още има страх наоколо, но до голяма степен това идва от недостига на разбиране за това, което се случва с вашата Вселена. Всичко е в състояние на промяна и в ръцете на изключително мощни Същества, които ще уверят, че цялата дейност е завършена, съгласно Божествения план. Те наблюдават нашите действия и ние имаме пълна и абсолютна вяра в тях. Ние спазваме инструкциите им към писмото и знаем, че поемаме най-добрия курс на действие за всички, които участват.

Ако знаехте какъв голям интерес има към вашето Издигане, нямаше да се тревожите за никакви развития, които могат да ви включат. Всеки от вас е придружаван от Водачи или Ангелски Същества и те са с вас да ви пазят и да потвърдят, че ще се издигнете, ако такова е желанието ви. Някои от вас са наясно с присъствието им и всички вие можете да комуникирате с тях и действително трябва да го правите, така че те да са напълно наясно с вашите нужди. Често единственото време, в което хората ги призовават, е, когато са в беда и това е напълно в реда на нещата и те ще”чуят” вашия призив. Въпреки това, помнете, че те също са тук като ваши духовни наставници и помощници. Те са доволни, когато вие признаете тяхното съществуване и се ангажирате с мислен контакт с тях.

След време ще се срещнете с вашите Водачи и учители, понеже вашата еволюция продължава и не спира с Издигането. Въпреки това, след като се издигнете вашето ниво на съзнанието ще бъде такова, че ще се нуждаете от присъствието на по-малко помощници. Да бъдете напълно съзнателни е нещо, което трябва да преживеете, за да разберете степента на вашето знание в сравнение с вашето сегашно непробудено състояние. Завесата, която ви е държала в това състояние, отпада и тъй като привличате повече Светлина към себе си, ще увеличите степента на осъзнатост. С това също идва и уверението, че вие можете да управлявате своето духовно развитие. Всъщност, вие никога не спирате да учите и аксиомата - колкото повече учиш толкова повече разбираш колко малко знаеш, е доста вярна.

Сега вие четете много, присъствате на лекции или гледате филми във вашия обучителен процес. В бъдещето пак ще можете да абсорбирате знанието в книгата чрез нови методи за преподаване, а информацията буквално ще бъде даунлоадвана в мозъка ви. Трудоемките средства, които сега използвате, ще бъдат отменени от разнообразни нови технологии, включително и импланти. Обучението такова, каквото го познавате, няма да бъде повече необходимо, а вие ще избирате предметите, които искате да следвате и следователно сте заинтересовани от тях. Ще се знае по кои предмети имате нужда да се развивате, за да следвате собствения си ръкоположен път, и времето няма да се пилее за безцелни упражнения, както е сега. Много от вас ще се присъединят в групово съзнание и това веднага ще увеличи вашето ниво на съзнанието чрез споделянето, което се осъществява.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм удовлетворен, че можем да ви дадем идеи за това какво пази бъдещето за вас. Дотук с надежда ще разберете, че има толкова много неща да очаквате с нетърпение и абсолютно нищо, от което да се страхувате. Действително, всички промени са, за да ви доведат до мирно и щастливо съществуване. 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  

Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com