We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, August 1, 2011

July 22, 2011

Са Лу Са 22.07.2011Има много да се придобие и няма нищо да се губи, като се върви по пътя към Издигането. Действително, вие ще придобиете толкова много, че ще погледнете назад към всичките си животи на Земята и ще се учудите как сте преминали през тях. Каквото и да визуализирате като красота, радост и щастие от преместването в небесното ви жилище, ние ще кажем, че ще бъдете обгърнати от абсолютното великолепие на всичко. Където и да отидете, вие ще сте фокусът на много любов и внимание от страна на всички форми на живот. Може да вярвате, че вече сте почувствали любовта, но ще имате много изненади. Тя ви обгражда и вие буквално ще чувствате, че стъпвате по въздуха. Ето как трябва да бъде и това е най-естествено във високите измерения. Всяка душа, която срещнете, ще ви изглежда като Бог, и все пак в същото време вие също ще бъдете такава душа. Не сте ли направени по подобие на Бог, така че не е ли естествено да бъдете разпознати като самите себе си? Истинската ви същност има малко общо с това, което сте сега, но ние приемаме, че много от вас правят всичко по силите си, за да се издигнат и успяват като живеят в Любов и Светлина.

Докато сте на Земята вие преживявате най-трудния период на откъсване от ниските вибрации, някои души са постигнали Издигане без огромна помощ. В настоящата ситуация вие получавате нива на помощ, които обикновено не са давани, но те са прекомерни, защото Създателят иска този път да се издигнат колкото може повече души. Преди всичко това е специален случай, който позволява масово Издигане, тъй като цикълът на дуалността завършва за всички форми на живот на Майката Земя. Както вече трябва да знаете, това не отнема вашето божествено право да следвате избора на свободната си воля. Чрез вашите дела, думи и намерение вие сте тези, които решавате какви да бъдат преживяванията ви. Ако изберете да продължите в подобни условия на дуалността, в каквито сте сега, това е напълно приемливо и никой няма да ви увещава или да гледа на нас като на второстепенно Същество.

Михаил сега добави Градове от Светлина към своето разбиране, като друг аспект на това, което ще се прояви за душите по пътя на Издигането. С преминаването на седмиците информацията за тези градове ще се разпространи широко и ще откриете, че тези градове са технологично напреднали здравни центрове, които коренно ще ви променят. Те няма да бъдат единствените, тъй като ще има много начини на ваше разположение, които ще се концентрират върху повишаването на вибрациите ви. Много цивилизации от Галактическата Федерация ще допринесат за удовлетворяване на нуждите ви и всяка от тях обикновено има своите собствени специализирани експертизи. Бъдете сигурни, че преди да стигнете до Издигането, вие ще имате лечение, което се базира на Светлина, Звук и Цвят. Земните ви практики често са доста груби, но ние не омаловажаваме вашите опити да се погрижите за всички болести и заболявания. Много нови методи са осъзнати от вас, но обикновено липсва финансиране, за да бъдат развивани. Освен това, има Корпорации във фармацевтичната индустрия, които възпират всеки напредък, който може да замени техните продукти и да намали печалбите им.

Скъпи мои, вашият луд свят се разпада, защото повече не може да поддържа себе си. Вие сте в променяща се Вселена, тъй като всичко винаги е в движение, дори и когато понякога то е незабележимо. Нищо не може да остане неподвижно и въпреки че тъмните сили биха желали да продължат да ви държат под техния контрол вечно, това е невъзможно. Всяка цивилизация преминава през период от време, в който да израсте и да придобие опит, а вашата история показва, че всичките ви по-ранни цивилизации са се провалили. Обаче, научените уроците са носени напред в подсъзнателен план и вашата сегашна цивилизация беше натоварена да завърши своя цикъл, без да се самоунищожи. Без нашата намеса от известно време вие лесно бихте се провалили, на нас ни беше дадено пълномощие да уверим, че на душите, които са готови да се издигнат, ще им бъде дадена възможност да го направят. В дуалността, високите и ниските точки на вашата еволюция идваха и си отиваха в съответствие с нивото на масовото съзнание. Като се потопихте в много ниска точка през последния период от време, вие преодоляхте опитите да бъдете държани ниско и сте на прав път към успешно завършване.

Често говорите за хора, които живеят в своя собствен малък свят, но това е напълно приемливо в този период и е за предпочитане пред това да бъдеш объркан от всичко, което става около теб. Прикрепете се към това, в което вярвате, и не позволявайте външни влияния да ви смущават и поддържайте ясна представа за това, към което се стремите. По този начин вие можете да си създадете външна защита, която едновременно ви държи в света и ви предпазва от прекомерно обвързване с него, това е напълно приемливо и желателно. Това не означава, че не можете да бъдете активни и да действате във ваш интерес, но първо се уверете дали вашите действия са с висока вибрация. Всичко с по-ниска вибрация трябва да бъде изоставено като част от вашето лично изчистване, това също се отнася и до вашите мисли. Поддържайте ги чисти и ясни, защото в противен случай каквото и да се засели последователно там, ще бъде привлечено към вас. Мислете за Издигането, колкото е възможно бъдете този човек, който очаквате да бъдете след като бъдете издигнати.

Тези хора, които не вярват в Издигането или като цяло в предсказанията на New Age, често ще прибягват до подигравки, когато се сблъскат с фактите. В такъв случай оставете коментарите да преминат покрай вас, когато не сте обезсърчен от тях, вие показвате силата на вашата вяра. Различно е, когато вие сте помолени да дискутирате гледната си точка, но Съществата от Светлина не използват знанието си, за да оказват натиск върху други души да вярват в същото. Всеки накрая ще намери своя път, а това определено е най-добрият път за него. Когато сте достатъчно напреднали, Майсторът може да се появи, а това е знак, че вие сте достигнали високо ниво на разбиране. Нищо няма да ви бъде наложено, а просто ще бъде постлано пред вас за вашето съгласие.

Скоро ще откриете, че нивото на вашето съзнание чувствително се повишава и без съмнение ще знаете, че вашият напредък се ускорява. Това ще ви позволи да започнете 2012 година с увереността да знаете, че сте на път към придобиване на пълно съзнание. Тогава ще осъзнаете колко ниско е било затворено нивото на съзнанието ви в предишните периоди, вие буквално сте били в мрака. Някои души още затъват в ниско ниво, те са наясно, че се случва нещо странно и това ги кара да се чувстват некомфортно. Тяхното състояние не е игнорирано и на тях също им се дава възможност да търсят истината, а веднъж след като проявят интерес, ще им бъде предоставена повече помощ.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че съобщенията ми доказано са помощ за много хора. Благославям ви всички и нека Бог да е с вас.

 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  
 No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com