We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, August 1, 2011

July 29, 2011

Са Лу Са 29.07.2011За някои хора, които са наясно с очакваните промени, разбиранията им не приемат идеята за Издигането. Това съответно ще ограничи обсега на техните опитности, но нивото им на съзнание все още може да се повишава. За тях това е важно, защото ще продължат следващите си животи от подобно ниво в дуалността. Те все още ще имат подсъзнателни спомени за миналото, което ще им позволи да се стремят към по-високи нива от колкото преди. Когато циклите се променят, вие не губите предимството на опита си, а започвате нов опит с това предимство. Тези от вас, които са решили да се издигнат, ще продължат напред с пълно осъзнаване за своя опит и също така със значително повишени нива на съзнанието.

Вашите преживявания на Земята бяха създадени от вас, като ви беше дадена свобода на избора. Те имат малко общо с живота в по-високите измерения и всъщност, вие не бихте могли да създадете такива нива на съществуване, докато не преживеете квантов скок във вашето съзнание. Това е, което се случва сега, и колкото повече се повишават индивидуалните ви нива, толкова повече ще нараснат вашите сили да създавате. Вярвайте във вашата сила да си помогнете, когато се захващате със самолечение, но трябва да бъдете 100% позитивни в способността си да го осъществите. Законът на Привличането е в сила и вие ще постигнете по-голям успех, ако поемете положителния подход, че „вие сте излекувани”. Обикновено вие приемате, че първо трябва да помолите да бъдете излекувани, отколкото да информирате тялото си, че „ е излекувано”. Тези от вас, които редовно заявяват „ ти си здрав, в хармония и баланс”, поддържат напълно позитивен подход и като резултат, привличат това към себе си. Погледнато от противоположната страна, не е вярно, че някои хора винаги си казват, че са болни и следователно никога не изглежда, че ще се подобрят. Това не значи, че те не са болни, но те несъзнателно удължават проблемите си чрез фокуса си върху болестта, а не върху изцелението.

Обаче, преди края на този цикъл ще бъдат дадени много възможности всички болести и страдания за бъдат излекувани. Това ще се прояви в различни начини за лечение, а всички методи, свързани с New Age технологиите, няма да имат никакви странични ефекти. Както може би сте разбрали, в по-високите измерения телата ви ще бъдат от естество с по-висока вибрация, което ще бъде свободно от заболявания. По същия начин, всичко около вас ще бъде в перфектно състояние, което означава, че ако сега имате някакви несъвършенства, като някаква инвалидност например, те ще трябва да бъдат коригирани преди да се издигнете. Това е възможно, защото дори сега вие носите оригиналния проект на вашето перфектно тяло и то може да бъде активирано. Може би най-желаната промяна ще бъде да откриете, че вашето ново тяло ще остане в перфектно състояние и ще бъдете вечно млади и в разцвета си. Освен това, чрез индивидуалните си сили ще бъдете способни да променяте всички ваши черти според желанието си.

Скоро ще ни видите сред вас и ще забележите, че всички сме в разцвета си. Ще видите, че сме щастливи и винаги в напълно спокойно състояние. Ние не сме предразположени да имаме настроения, каквито имат хората и със сигурност не се ядосваме или гневим. Разбира се, че ние не страдаме от тези преживявания, които вие имате, но дори и да е така ние сме винаги спокойни и омиротворени. Всички тези положителни качества скоро ще станат ваши и понеже вибрациите около вас продължават да се повишават, вие също ще се промените към по-добро и ще можете да елиминирате това, което е по-ниско. Даже от сега до края на цикъла вие ще забележите доста големи промени в себе си. Във всички неща настъпва хармония и баланс и това ще продължи дори след Издигането.

Независимо от това какво научават някои хора за бъдещето, те не искат да се откажат от земните радости. Въпросът е в това, че някои от тях така или иначе не могат да бъдат изведени от това измерение. Обаче, тези радости могат да бъдат заменени с нещо далеч по-удовлетворяващо, но от вас зависи да откриете това чрез вашите собствени преживявания. Човешките удоволствия често са това, което причинява заболявания и беди, но някои хора не могат да видят връзката. Вие, които сте по-просветени, ще разберете за какво говорим, понеже се отказвате от тях без проблем. Вашето тяло е вашият храм и ваша е отговорността да се грижите за него така, че да ви служи добре. Пушенето и наркотиците са най-вредни и понякога положението става необратимо. Действително, повечето от тези занимания ви водят по пътя към разрушението.

Скъпи мои, по-важно от всякога е да се отнасяте към тялото си с любов и грижа. Помогнете му да повиши вибрациите си чрез чист живот и дела, и думи, които също носят Светлината. Това, което създавате вътре, ще определи отчасти дали сте достатъчно подготвени да извървите целия път към Издигането. Помислете върху това какво е нужно, за да станете Същество от Светлина, тъй като това е ваша цел, а времето бързо напредва. Ако вече сте преодолели повечето от вашите ниски вибрации, тогава сте на пътя към успеха. Това показва, че вие сте упражнили намерението си да се изчистите от това, което ние често наричаме ваш нежелан багаж. Веднъж след като разберете, че може да го направите, вашата сила на мисълта и волята ви ще ви отведат още по-напред. Няма абсолютно нищо, от което да се страхувате.

Този период от време ще бъде динамичен, защото има много неща, които ще се случат. Тъмните сили не могат повече да удържат шлюзовете. Натискът се умножава и упоритата работа на нашите съюзници скоро ще даде резултат. Битките между тъмните сили и Светлината продължават по цялата Земя, а хората са мобилизирани да се изправят срещу властите и да настояват за края на тяхното управление. Измамите и лъжите повече не могат да заблуждават хората, които от известно време са си върнали обратно силата. Няма нищо по-велико в предизвикването на промяна от силата на хората, а тя продължава да расте с всеки изминал ден. Страхът има все по-малък успех в удържането на хората под властта на тъмните сили. Те губят контрола си и също убеждението си, че наистина могат да ръководят света в тяхната посока и да го накарат да се подчини на Световното правителство. Това няма да се случи, а за пълно робство въобще не става дума.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как мрежата се затяга около тези, които са отговорни за сегашните ви проблеми. Повярвайте ни, те са много по-обширни, отколкото можете да си представите, но всичко своевременно ще излезе.

 
Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.
 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno  
 No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com