We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, September 2, 2011

02.09.20121

Са Лу Са 02.09.201 


Скъпи мои, колко прекрасно беше да се види великата Светлина, която произлезе от вашето желание да помогнете на един от вашите другари в пътуването, когато той има нужда от помощта ви. Имам предвид, разбира се, Майкъл, който беше изумен от вашата щедрост и в резултат на това бързо успя да преодолее повредата на компютъра си. Колко често се случва вашата най-дълбока любов да изплува на повърхността, когато някой се сблъска с нещастие. Често тогава има едно сближаване, което надминава всички различия, които в противен случай биха изградили бариера между вас. Бъдете наясно, че случаи като този издигат нивото на съзнанието ви, а ефектът от тях е силно обогатяващ. Точно сега това пробужда много, които са били задрямали през живота си, не разбирайки истинската цел да бъдеш на Земята. За тях ще настъпи период на изпитание, понеже истината заради цялата си красота, може да бъде внезапен шок, когато се опита да измести дълго пазени вярвания. Издигането умишлено се извършва по такъв начин, че обикновено да има нежно пробуждане, но времето вече не ви е приятел и тече по-бързо от всякога.

Когато сте в по-високо ниво на съзнанието, вие изразявате себе си напълно спонтанно и живеете в Светлината си. Това означава, че стъпалата ви са твърдо на пътя към Издигането, а вие напредвате към това мечтано ниво на Безусловна Любов. Това е, за което сте работили толкова еони от време и тъй като сте близо да финалната линия, оказва ви се огромна помощ от много посоки. Ето защо на всяка душа се дава всякакво насърчаване, за да разчупи устойчивия набор от вярвания, който я задържа назад. Обаче, ако те изберат да останат в по-ниските вибрации, може да се приеме, че те не са готови да грабнат линията на живота, която им е хвърлена. Въпреки че всички сте Едно, вие сте се събрали заедно, следвайки различни пътеки и не е необходимо да пристигнете до дестинацията си в едно и също време, но опитът ви ще ви служи добре. Във всяко дадено време, ще бъдете повлияни от опита си и в действителност не можете да се провалите.


Това, което се забелязва и е особено приветствано, е, че нивото на масовото съзнание се е покачило напълно драматично, а това е показател, че вие се откъсвате от по-ниските енергии, които са захранвани от действията на тъмните сили. Те повече нямат такова силно влияние, както преди, а всъщност влиянието им отслабва много бързо. Бъдете сигурни, че те знаят какво се пази за тях и че не могат да спрат крайното идване на Издигането. Всъщност, откакто последно ви изпратихме послание, нашите планове са така близо до даване на резултати, а нашите съюзници са на прага да притиснат тъмните сили до стената. Следователно ние наистина очакваме благоприятен изход, който ще ни позволи да напреднем с някои от първите ходове, които ще доведат до необходимите промени, необходими да продължим напред.


От известно време насам ние доближихме вашите световни лидери с оглед да получим тяхната подкрепа за промените, които ще въведем. Няма други възможности, и няма начин старата парадигма да бъде възкресена. Тя е изживяла времето си и колкото и болезнено да им се струва на някои хора, които все още не са подготвени, вие трябва да се придвижите напред. Повечето хора все още трябва да учат какво действително пази бъдещето, но ако знаеха, щяха да станат невероятно щастливи. Тъмните сили, разбира се, направиха всичко възможно да скрият истината от вас, но за тях това е изгубена битка, понеже това ще се случи, независимо от всичко, което те могат да направят.Градовете от Светлина, за които започвате да сте наясно, ще ви представят образец на това какво е да бъдеш в по-високите измерения. И все пак те в същността си са по-скоро Здравни Центрове, специфично подготвени да ви помогнат да издигнете нивата на съзнанието си. Ще имате възможност да ускорите премахването на всички следи от сегашното си измерение, които ви задържат в него. Знайте, че по-ниските енергии не могат да съществуват над определено ниво, а това е там, където е предназначено да бъдете. Ние наред с другите сме тук, за да гарантираме, че вие го правите и скоро няма да имате каквито и да е съмнения за това. Оставяме ви с нашата Любов и Благословии за вълнуващо и пълноценно преживяване.

 

Благодаря ви СаЛуСа.
Mike Quinsey.


Originals and translations of Galactic Messages available at

http://www.galacticchannelings.com/


 СаЛуСа до мен


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio here.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com