We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, September 12, 2011

SaLuSa, September 12, 2011
СаЛуСа, September 12, 2011


Въпрос на разпределяне на времето ви е как процедирате с проблемите с удивително бързо темпо в сравнение с това, което имахте само преди година. Докато се надявахте на неуловимото обявяване на Разкриването, много внимание от нас получиха други необходими фактори за приключването. Резултатът е, че веднъж след като можем да започнем, вие ще се намерите на малкото влакче в увеселителния парк. Все пак, това ще бъде радостно преживяване и ще ви отведе напред по вълните на радостта. Животът не може повече да продължи, както е сега, но ако сте просветени ще знаете какво да очаквате и това трябва да ви поддържа с висок дух.


Във времето, когато оживяха вашите спомени за най-шокиращия ден във вашата история, ще трябва да задържите вниманието си върху Издигането. Чувствата ще се върнат отново, за болката и тъгата, която идва от болката. Това отново ще предизвика негодувание срещу онези, считани за отговорни, но ще настъпи балансиране поради тези, които знаят истината. През времето, което е изминало от 9/11 много хора са научили, че истината има малко общо с официалната линия. Това на свой ред може да породи гняв към тези, които извършиха такова зло деяние срещу собствените си хора. Обаче, ние бихме ви помолили да позволите на съдбата да се погрижи за последиците, защото никой не може да избяга за което и да е престъпление срещу Човечеството. Гледайте на това с известно равнодушие, но не, защото не ви е грижа, а защото вие можете да се справите с него успешно. Необходима е Светлината този път също толкова, колкото винаги е била.


Ние видяхме, че се справяте с тъмните сили, както очаквахме, понеже Светлината не може да бъде задържана вечно. Тя е нараснала, въпреки опитите да се създаде страх и доста отвличания на вниманието ви. Армията на Светлината доказа, че е повече от равна на армията на мрака. Планът за вашето духовно просветление бе направен преди доста време, а Бялото Братство увери, че много велики Същества са се инкарнирали на Земята, за да създадат Мрежата на Светлината. Ние се обръщаме към всички вас, които са се събудили за своите задачи, и все пак може да не осъзнават каква важна роля сте изиграли. Не се подценявайте, тъй като сте част от блестящ отбор, който работи тихо, без да търси слава или публичност и сте нежно обичани от всички нас, които ви наблюдаваме отгоре.


Напоследък Майката Земя е относително тиха, но това ще се промени, понеже нуждата от прочистване става все по-спешна. Ние сме напълно наясно с това какво можем да очакваме и действително работим в сътрудничество с нея. Със сигурност няма да има катастрофални събития, както е предсказано от някои източници и също така трябва да се има предвид, че много промени са направени с оглед на крайните дни. Можете да извлечете някои предимства от тях, тъй като нивата на съзнанието сравнително са се покачили напоследък. Просто гледайте на бъдещето като на пълно с възможности и очаквайте най-добрите последици и по този начин вие ще продължите да добавяте към съществуващата Светлина и няма да има нищо, от което да се страхувате.


Както често ви молим, продължавайте да бъдете солидно фокусирани върху резултата от всичките промени, защото те ще ви издигнат много бързо и се заемете първо с основните неща, които ви задържат назад. По един или друг начин липсата на пари е станала най-дразнещият фактор, тъй като това дава отражение върху всеки. Това, което ще научат правителствата, е, че без значение какво правят, за да възстановят старата финансова система, това няма да проработи. Тя е разклатена от дълго време, а да се осланяте само на печатането на пари, не е дългосрочен отговор. Нашите съюзници са основали нова структура, която ще гарантира, че няма да има повторение на финансовия неуспех, в който сега се намирате. Тя ще успее, защото предлага безопасен начин за изход, преди проблемът да стане още по-сериозен.


Ние чакаме различните лидери да приемат, че нямат друга алтернатива освен да продължат с плана за Издигането, или да подадат оставка, тъй като точните хора трябва да ви водят през последните дни. Те ще бъдат мотивирани от желанието им да ви изведат от бъркотията, в която се намирате и да поставят на място системи, които ще уважават вашите права и суверенитет, а ние, разбира се, ще работим с тях.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че усещате приближаването на Издигането и пътят към щастието се отваря, така че да можем да вървим ръка за ръка с вас, в Любов и Светлина. Благославям ви всички, скъпи мои.


Website:
Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website:
Elven InspiredOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com