We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, September 7, 2011

SaLuSa, September 7, 2011
СаЛуСа, September 7, 2011


Виждаме толкова много от вас, които създават атмосфера на спокойствие около себе си, а това е силно необходимо във време на объркване. Вие имате предимството да знаете, че каквото и да се случи или да заплаши мира ви, задоволително събитие, както е обещано, ще се прояви. Тъй като наближавате финалния период на хаос, знайте, че той може да продължи само докато нашето влияние и авторитет поемат управлението. Ние сме далеч по-активни, отколкото когато и да било преди, тъй като насочваме нашите съюзници към финалните им позиции, откъдето те ще започнат да изземват управлението от тъмните сили. Вие може да не ни виждате в ранните срещи, но бъдете сигурни, че ние ще сме там с тях.


Нашата силна позиция е способ за придобиването на сътрудничеството на вашите лидери, особено, защото ние носим решенията, които могат да преодолеят световните проблеми, които са толкова огромни, че те нямат никакви решения за тях. Ние имаме решенията и подкрепата на Създателя, а това е мощно средство за убеждение. Това, че идваме с мир не означава, че можем да бъдем пренебрегнати, тъй като в крайна сметка можем да бъдем доста твърди, без да прибягваме до каквато и да е форма на сплашване. Скоро ще бъдем оповестени като Галактическа Федерация и нашата роля във вашата Вселена ще бъде цялостно обяснена.


Както може да осъзнавате, нашата роля не е да се намесваме в кармата, която е отработвана сега. Много от вас са придобили доста в този живот, но не е наша работа да променяме курса и. С Издигането, което е пред вас, тези от вас, които са избрали този път, очевидно искат да продължат напред, изчистили всякаква остатъчна карма. Знанието за това би ви позволило да се сблъскате с нея с абсолютна увереност, тъй като ако работите зле с нея, много по-вероятно е да си създадете още карма. Моля ви, позволете на другите да работят със собствените си проблеми, докато не сте помолени да окажете помощ или да дадете съвет, и избягвайте да бъдете въвличани ненужно в тези проблеми.


Ние се нуждаем от вас като носители на Светлината повече от всякога, тъй като можете да прибавите своя глас към тези, които разпростират страх, несъзнателно, поради липса на разбиране. Дори ако не сте наясно с реалното синхронизиране на събитията, знаете достатъчно, за да помогнете за успокояването на онези, които са объркани. Основният въпрос е, че старите системи не са адекватни на новия цикъл, който предстои цялостно да се прояви. Така че главните промени са от основно значение, за да се изчисти пътя за началото на Новата Епоха. Това накрая ще доведе до Златната Епоха, която е отвъд сегашните ви представи. Ние бихме могли да сравним това с Пещерния човек, опитващ се за пръв път да разбере сегашния ви живот. Чудесата и красотата едва са докоснали Земята, а енергиите, които изобилстват навсякъде, са вълнуващи и постоянно издигащи. Дотогава нивото на вашето съзнание ще бъде издигнато до такава височина, че ще бъде определяно като Галактическо. Вие сте на път да се събудите за истината и нищо няма да бъде скрито от вас, не както сега, когато малко от вас едва са зърнали това.


Вие сте емоционални Същества, които имат настроения, сменящи се мигновено, и са част от вашия опит, вие се учите да ги контролирате. Този аспект от живота ви е довел до толкова много тъга и съжаление, но той повишава нивото ви на осъзнаване. Отговорът е винаги да живеете колкото е възможно във вашата Светлина и ако можете да я поддържате, ще откриете, че Любовта може да преодолее всички проблеми. Когато разберете кои сте вие в действителност и целта на живота, някак си ще стане по-лесно да се справите с предизвикателствата на живота. Вие сте в неспокойни времена, но ние знаем, че можете да се справите, ако останете спокойни. Следващите няколко месеца предлагат възможността да се осъществят дългоочакваните промени, а вие трябва да бъдете будни и готови да живеете като един, направлявайки пътя. Имате Светлината на ваша страна, така че няма нищо, от което да се страхувате.


Енергиите продължават да се издигат на Земята и това помага да се намали влиянието на физическите промени, които е необходимо да се случат. Един ден ще погледнете назад към този период от живота ви и ще се удивите на куража си в поемането на дуалността. И все пак също ще бъдете доволни, че сте го направили, понеже това е повишило нивото на съзнанието ви скокообразно. Животът където и да отидете във Вселената, е преди всичко придобиване на опит, но най-бързият начин да се постигне това е да бъдеш в нива, които действително те предизвикват.


Website:
Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website:
Elven InspiredOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com