We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, September 9, 2011

SaLuSa, September 9, 2011
СаЛуСа, September 9, 2011


Ние бихме искали да ви припомним колко мощни сте вие като личности и как придобивате все по-голямо влияние върху условията около вас, повече, отколкото бихте си представили. Ето защо ние често ви напомняме за необходимостта да се фокусирате върху всичко, което е позитивно. Във време, в което много злокобни предсказания витаят наоколо, вие можете да ги изместите, като се концентрирате върху всичко, което е позитивно, като многото полезни промени, които ще се проявят. Много от вас започват да осъзнават, че където разположите енергията си, точно там тя ще проработи за изпълнението на желанията ви. Проблемът е за тези, които са се фокусирали върху негативното, не осъзнавайки, че така му дават сила. На някои хора може да им звучи странно, но ето така работи Законът на привличането. Той знае не само какъв ще бъде изходът, но и засилва това, което е в ума ви.


Когато напълно разберете вашия истински потенциал, ще знаете, че имате неограничени сили, а някои от вас ги използват, без да ги осъзнават. Пример за това би било самолечението, въпреки че някои не разбират, че чрез фокусиране върху заболяването, вие трябва да си кажете, че сте излекувани. Чрез потвърждаването, че сте болни и чрез казването на тялото си, че сте такива, това задълбочава състоянието, а това е така, защото Законът на привличането не се интересува от причината зад това.


Когато имате предвид по-голямата картина и наближаващото ваше Издигане, тогава ясно вашият фокус трябва да бъде стабилно разположен в този аспект. Не обръщайте внимание на негативните мисли, изразявани от онези, които са загрижени за тяхното бъдеще, и малко или въобще не се интересувайте от случващото се в това най-важно време. Вие всъщност можете да помогнете за компенсирането на негативните мисли, които са разпространени наоколо и където е възможно, помогнете на онези, които са разтревожени, като изразявате вашата увереност за бъдещето.


Медиите се подготвят за годишнината от 9/11 и все още не се чувстват свободни да обсъждат очевидните доказателства, че това е било вътрешна работа. Те ще продължат да подкрепят ”официалното” мнение, което е явно погрешно и е скалъпено, за да защити истинските престъпници, които ще отговарят за престъпленията си в Съдебните зали.


Знаейки, че правосъдието винаги ще действа, вие нямате грижа за последиците от всички престъпления срещу Човечеството. Като правите така, вие само ще продължите да захранвате отново същите страхове, това определено трябва да бъде избегнато. Ние действително сме твърде загрижени по тези въпроси, понеже има толкова много добри новини, въртящи се около чудесното бъдеще, което ви очаква. Събитията са близо до появата на това, което незабавно ще отдалечи вниманието на хората от настоящите условия.


Те ще инжектират голяма надежда и очакване на по-добрите времена, които са близо до случването си. Работниците на Светлината са много важни в това отношение, понеже могат да помогнат на другите да разберат целта, която е пред тях, носейки решения на проблемите, които са ги претоварвали. Следователно е важно да разпространявате знанието си на длъж и шир, понеже ще издигне тези, които досега имаха малко или никакво знание за това.


Вие сте в изключителни времена, които са разкрили най-лошите от Тъмните и най-добрите от Светлите енергии, които винаги нарастват и ви носят спокойствие. Те ще нарастват още по-мощно ден след ден, а 11.11.11 ще доведе до велик скок напред, който много действително ще преживеят. Това ще бъде началото на нов период, който ще доведе до повече промени в нивата ви на съзнание. Това ще продължи и ще ви изведе успешно на пътя към галактическо съзнание. Преди всичко, вие сте велики Същества от Светлина, които възвръщат законното си място в Космоса. Нашата задача е да видим, че вие правите това и ние сме на път да отворим финалната пътека към Издигането и нататък.


Животът в голяма степен продължава както преди, но хората са вдъхновени да си представят бъдещето, което ще направи прехода по-лесен. Също много души, които сега са постигнали зрелост, са готови да споделят тяхното напреднало знание с вас. Тъмните сили повече няма да могат да потискат идеите и изобретенията, които ще повишат качеството на живота ви. Знанието винаги е било определено да бъде споделяно за доброто на всички, и отвъд вашия цикъл на дуалността, това е така. В енергиите на Любов и Светлина това е най-естественото нещо да се направи и помага на всички да споделят предимствата. Алчността и егоизма са свойствени на по-ниските измерения, където егото е поставяно над всичко друго. Обаче, това вече се променя и много мили и обични души просто чакат възможността да служат на другите.


Много от вас няма да имат съмнения, забелязали, че ние сме разкрили много от нашите кораби там, където могат да бъдат видени от стотици хора…Понякога е само за ваше виждане, но ние все още имаме собствени отговорности да поддържаме атмосферата ви чиста и да наблюдаваме дейностите по Земята. Ние сме особено загрижени за физическите промени и можем да изчислим съвсем точно последиците. Това означава, че можем да предприемем действия, които могат да задържат най-вероятните въздействия, и все пак същевременно да позволим на Майката Земя възможността да направи необходимите промени. Това са със сигурност интересни времена да бъдеш на Земята и, както често казвате, най–доброто все пак предстои. Оставете настрани загрижеността за това си как ще бъде постигнато великото издигане, понеже е добре планирано и ние наблюдаваме всеки аспект от него.


Всичко, което се случва сега, е по някакъв начин свързано с крайната цел да ви доведем безопасно до Издигането. Веднъж, след като открито можем да говорим с вас, ще ви бъдат разкрити детайлите в световно разпространена емисия. Ние нямаме нищо, което да крием или задържаме от вас, а в действителност нежно желаем да споделим това грандиозно приключение с всички вас. Вие сте Едно и ще сте заедно скоро след като истината се разкрие. Разделенията между вас са били преднамерено поставяни от Илюминатите и техните последователи и са поддържани, за да упражнят пълен контрол над вас. Всичко това ще се промени доста бързо, а бариерите вече започват да падат. Тези, които са просветени, могат да видят, че всички сте души, придобиващи опит заедно и че цветът и религията или различните истории и култури не са от значение. Вие имате за цел да се наслаждавате на различията като израз на многото ви опити/животи/.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен да говоря с вас по въпросите, които са важни за вашето разбиране и бъдеще. Ние от Галактическата Федерация изпращаме нашата любов към всички вас.


Website:
Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website:
Elven InspiredOriginals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com