We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, October 3, 2011

Са Лу Са 03.10.2011

 Са Лу Са 03.10.2011

Нашите кораби могат да бъдат виждани толкова често сега в небесата ви, що се отнася до необходимото доказателство за нашето съществуване, че Разкриването е изключително необходимо. Дните на прикриване на нашето съществуване са напразни, а когато някои от вашите астронавти са подготвени да го признаят, ние се чудим какво още искат скептиците като доказателство. Това обаче не представлява особена грижа за нас, защото тези, които се съмняват трябва да намерят своята собствена истина. Но въпреки това можете да се учудите защо властите ви все още си заравят главата в пясъка. Скъпи мои, това е перспективата за получаване на отговор за всички изречени лъжи, както и крайното им признание, че те са имали свои собствени Космически кораби от много години. Освен това, те не искат вие да знаете, че те не само са имали контакт със Сивите, но и са работили с тях от почти 80 години, дълъг период на измама, като в същото време са позволявали „отвличания” и осакатяване на добитък. „Истината” им не им отива много, а също така има малко да се говори за бази на Луната и Марс.

За тъмните сили истината отваря кутията на Пандора и не на последно място показва къде са похарчени трилиони долари от вашите пари за черни операции. Ние можем да продължим още, но е достатъчно да кажем, че няма място, където да се скрият онези, които са виновни за най-големите престъпления, извършени някога срещу собствения си народ. Те имат толкова много неща, за които да отговарят, че това, което ви казахме, е само върха на айсберга. Знаем, че ще попитате как е могло да се случи това под носа ви и вие да знаете толкова малко или нищо за това. Отговорът е, че Илюминатите са придобили изключителна власт и влияние и са работили за това време хиляди години. Въпреки че дните им са преброени, те ще хвърлят сянка върху въпроса, че са се провалили в последното препятствие. Следващият ви въпрос ще бъде” защо те не са били спрени”, а това е, защото не е ничия работа да се намесва в еволюцията на друг вид. Да, на нас ни беше разрешено да ви напътстваме и да повишим разбирането ви, но крайният избор е бил ваш като създатели на вашата собствена еволюция.

Що се отнася до настоящето, вие преживявате резултата от собствените си желания и намерения, където сте предали властта си на другите. Това е ваше творение и ето защо ще го видите до край. Както винаги, единственото изключение се свързва с Висшите Същества, които наблюдават, действат от името на Създателя и позволяват намеса. Тъй като тъмните сили трябваше да са признали властта си над вас преди известно време, сега е достигнат момент, когато тя ще бъде отнета от тях. Дори тъмните сили трябва да се подчиняват на някои правила и не могат да устроят бунт, както искат. Първостепенният фактор в този цикъл е бил Божественият декрет, че цикълът ще бъде завършен с Издигане. Следователно, това е било подкрепяно от Галактическата Федерация и други тела от Светлина с обещанието, че ще бъде завършен, както е планиран. Няма да има повторение на последната катастрофа, когато Атлантите унищожиха Атлантис преди 10 000 години.

Вашата история е друга територия, която изисква повече корекции, тъй като отново има малка прилика с истината. Всяка държава я е писала според това как би искала да я запомнят. Естествено, те пишат своите хроники за славата на войната, а укриват зверствата си и престъпленията срещу победените хора. Алчност и власт съпътстват повече кампании, а войните са били започвани предимно за тези цели. Целият този сценарии е едно отражение на действията на онези, които са изгубили връзката с божествената си същност. Това не беше нещо неочаквано, тъй като веднъж след като се спуснахте в по-ниските вибрации, вие забравихте кои сте в действителност. Да се заблуждаваш не се счита толкова за грях, колкото провала да се учиш от грешките.

За да се гарантира, че вие не останахте в капана на третото измерение, бе замислен план вие да видите постепенно навлизане на души, които все още могат да се издигнат над такава ниска вибрация. Резултатът беше, че за повече от хиляда години Светлината е била възвърната на Земята. Сега вие имате мощни мрежи, които я обграждат и можете да привличате Светлината към себе си. Имаме удоволствието да ви кажем, че с подпомагането на тласъците на растежа ви в продължение на хиляди години, за нас е удовлетворяващо да видим най-сетне такива чудесни резултати. Това означава, че независимо от това какво виждате във външния свят, всичко върви според плана. Издигането е сигурно и не след дълго позитивното доказателство ще е налице. Предстоят драматични времена, но всички сочат към края на цикъла и вашата възможност да напуснете дуалността в сегашната и форма. Където и да продължите, все още ще носите отговорността за действията си. Обаче, в по-високите вибрации на измеренията, в които се премествате, вие имате ниво на съзнание, което не носи тъмни мисли, нито позволява такива действия.

Всички вие дойдохте на Земята, за да увеличите духовното си разбиране и да преодолеете предизвикателството на ниските вибрации чрез връщане към Светлината. Ако гледате на всички ваши опити като ценни и си спомните, че сте дошли от по-висшите измерения, за да го направите, вие не можете и действително не трябва да се приемате като провалили се. Обаче, ако душата е била завладяна от по-ниските енергии, необходимо е да изкачите пътя обратно към високите енергии преди да успеете напълно да се върнете към Светлината. И тъй като имате цялата вечност да направите това, няма причина за голямо безпокойство, тъй като ще бъдете подпомогнати през целия път обратно. Бог Е Любов и никога не е напуснал или осъдил някоя душа, а вместо това ги е обградил с Любов и Светлина, които ще ги издигнат.

Вие ще откриете, че както душите от Светлина се поставят на местата им на власт, тъмните сили се опитват да ги блокират, но без резултат. Това е времето, в което промените трябва да започнат, а дезинформацията вече циркулира. Сега обаче вие трябва да бъдете достатъчно проницателни, за да можете да търсите истината. Ако нещо не носи чувство на истинност, тогава можете са заключите, че е лъжа. Както винаги доверявайте се на интуицията си и ако се съмнявате, оставете го настрана, докато разберете по един или друг начин какво е. Вие не можете лесно да бъдете заблудени, но понякога сте склонни да реагирате по различен начин на натоварени със страх предсказания. Ние сме тук, за да гарантираме, че вашият преход е колкото е възможно повече освободен от неприятности. Ще има пострадали, но това е неизбежно поради необходимостта на Майката Земя да продължи с прочистването си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви предавам любовта и поздравленията от Галактическата Федерация. Не след дълго ще се срещнем с някои от вас.Благодаря ви СаЛуСа.

Mike Quinsey.
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://www.galacticchannelings.com/ СаЛуСа до мен
First Contact Radio


Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch Lightworker Maarten Horst and is presented in English.
You can support the show and take a subscription to the rich archives of BBS Radio
here.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com