We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, October 10, 2011

СаЛуСа – 10.10.2011г.СаЛуСа – 10.10.2011г.
 


Имате поговорката, че всички пътища водят към Рим, а със сигурност много пътища водят към Издигането, тъй като някои хора са извървели точно този път, а това е резултат от вашия собствен избор. Ще бъдете посъветвани кои са най-добрите пътища, за да гарантират продължаващата ви еволюция, но накрая решението в коя посока да тръгнете е ваше. Оттук следва, че вие сте тези, които са ви довели до точно този момент във времето. Фактът, че вие дори сте тук точно сега, е ваш избор, а следователно вие трябва да търсите на какво точно ви учи този живот. Със сигурност с вас сте донесли карма, а това отчасти ще е определило посоката на вашия живот. Ако четете това съобщение, възможностите са вие да сте един, който е избрал да се издигне, и вие ще имате по-натоварен живот от обикновено, за да я изчистите. Какво количество Карма можете да поемете обикновено е утвърдено от вас, така че, независимо от това как разбирате живота си, в това отношение той е бил ваш избор. Много хора вярват, че са имали суров договор, но случаят не е такъв и трябва да бъде разбран от по-високо ниво.
 Понякога най-трудните тестове продължават дотогава, докато напреднете достатъчно в разбиранията си, за да можете да се справите с тях. Така че както може би си представяте, този период в живота на хората може да бъде такъв, който е препълнен с действия, едно след друго. В техния ход вие може да сметнете, че сте се провалили, но имайте предвид, че в духовен аспект няма такова нещо. Всичко е опит, а това, което научавате от него, е най-важното нещо. Инстинктивно ще знаете, че това е истина, така че не си губете времето и енергията, тревожейки се над това, което бихте могли да направите по друг начин. Да се издигнете нагоре не е било замислено като трудно и никой не прави преднамерено живота по-труден, отколкото трябва да бъде. Вие разбира се, можете да го направите по-лесен като разберете защо преминавате през определена фаза, а това идва като не правите същите грешки отново и отново. Както често посочваме, вие имате много души, които ви помагат и в действителност никога не се справяте с нещо сами, съветите са тук, стига само да се заслушате.
 

Тъй като нивата на съзнанието ви се покачват, вие се приближавате повече до вашите Водачи, а те ще намерят за по-лесно да ви влияят. Някои проблеми, конкретно с други членове на семейството или с близки приятели се решават във времето, когато сте извън тялото си в състояние на сън. Обикновено вие не пренасяте знанието си за това в будно състояние, но подсъзнателно отговорите се пазят във вас и в другите, които участват. Не сте ли заспивали с проблема, а на сутринта отговорът е при вас? Ето така работи това, така че ние отново ви напомняме, че винаги ви се дава помощ, когато я търсите.
 

Ние от Галактическата Федерация също сме ваши Водачи в по-общите въпроси, а нашето влияние е насочено към онези, които са на позициите на силата и властта. Понастоящем ние помагаме на онези, които се стремят да ви изведат от сегашния период на хаос. Не е лесно за такива души, понеже заговорниците на тъмните сили все още имат своите поддръжници навсякъде по света и представляват препятствия пред решаването на проблемите. Един, който е претърпял това, е Президентът Обама, Просветеният, който за момента е превъзхождан по численост от онези, които са против това, което той се опитва да направи.
 

Въпреки всичко, ние предприемаме действия, които бързо намалят силата, която са притежавали те с хилядолетия. Способността им да спрат нашия прогрес вече е блокирана, а нашите съюзници са готови да нанесат фаталния удар. Ние сме напълно подготвени за следващите ни действия, работещи в посока на отстраняване на тъмните сили най-накрая.
 

Приемайте всичко спокойно, защото като Служители на Светлината вие имате предимството да разбирате какво се случва. Вие можете да видите добре това, което е зад забързаните събития, също и целта им. Чрез фокусиране върху бъдещето вие помагате да се създаде твърд път към него. Преди всичко вие скъсвате връзките си с това, което повече не ви служи и няма да остане след като се случи изместването. Знаците, които посочват къде е бъдещето ви, стоят ясно пред вас. Веднъж, след като можем да се обърнем към вас чрез медиите, няма да има и съмнение в умовете на хората какво всъщност е това. Ние искаме да сте наясно защо сме тук, а това ще донесе въздишка на облекчение за онези, които сега не са наясно, че ние сме, за да работим с вас, където става въпрос за промени.
 

Някои хора питат дали трябва да променят плановете си, знаейки, че ще се случат масивни промени в живота ви. Ще отговорим на това като ви предложим да продължите както обикновено докато стане необходимо да планирате по друг начин. Финансовите промени просто ще ви доведат до друг метод, който ще бъде далеч по-задоволителен и ще ви увери, че сте защитени от много нечестни и понякога незаконни такси, които сега плащате. Парите ви ще имат истинска стойност и ще бъде отнемано по-малко от вас като такси, а по-начало нищо не бива да ви бъде отнемано. С просперитета, премахващ проблемите на бедността, животът ще стане по-малко стресиращ и по-удовлетворяващ.
 

Неправдите, извършени законно срещу вас, ще бъдат преобърнати, а където се налага, Законът ще бъде променен. Тъй като напредвате към по-високи измерения, изискват се по-малко Закони, защото нивата на съзнанието придвижват ума на душите отвъд планирането на каквото и да е против тях. На Земята бедността е голяма причина за криминални деяния, а стресът на ежедневния живот също допринася за загубата на самоконтрол. Служителите на Светлината, които по природа са по-спокойни и контролират емоциите си, е малко вероятно да бъдат повлияни по този начин.
 

Можете да бъдете похвалени за създаването на условия, които ще ни позволят да продължим с нашата помощ, в предотвратяването на опитите на тъмните сили да продължат да се намесват във вашето Издигане. Не е странно да чувствате, че тази година ще бъде последната традиционна Коледа, която ще празнувате. Следващата година ще има напълно ново разбиране, що се отнася до празненствата, които ще поемат по-духовен подход, а търговският интерес ще бъде заменен с такъв от по-сериозно естество. Празнувайте с всички възможни средства, но нека фокусът да бъде върху действителната причина за случващото се тържество.


Аз съм СаЛуса от Сириус и с всяка изминала седмица ставам все по-развълнуван, тъй като ние на свой ред се приближаваме повече до открит контакт с вас. Предварителните подготовки вече са направени и повечето правителства са готови да се срещнат официално с нас. Това действително ще бъде велико събитие във вашата цивилизация и подобаващо тържество.

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com