We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, October 14, 2011

СаЛуСа – 14.10.2011г.

СаЛуСа – 14.10.2011г.
 

 
Понякога може да се чудите защо различните канали съобщават свои дати за очакваните събития и все пак не оспорват тези, които са различни от техните и са дадени от други източници. Въпреки че дати се дават с известна неохота, понякога обстоятелствата налагат да бъде приета определена дата, като тази, която е божествено дадена. Причината за това е, че съществуват различни времеви линии за повечето събития, което означава, че е възможна повече от една последица, така че „най-правилната” дата за вас отчасти зависи от вашия избор. Следователно ние не бихме отрекли нечий друг избор, тъй като бихме повлияли върху последиците, ако го направим, а това би се счело за намеса. Тъй като са дадени толкова много дати за почти всички важни събития, ние бихме ви предложили да се фокусирате на тази, която най-добре се вписва във вашите разбирания.


Заглавията все още са пълни с финансови новини, погледнато от всички страни изглежда, че проблемите стават още по-големи, отколкото преди. Не можем да кажем, че сме изненадани, понеже усилията са насочени по-скоро към продължаване на отпадането на старите системи, отколкото към подход към въпросите от напълно нова посока. Основната причина за срива е осъзната от някои хора, но те не са непременно в състояние да повлияят на това, което се случва. Радикалните промени, които се необходими, ще се случат единствено, когато се разбере, че старите начини повече не работят. Това е нещото, за което помагаме на нашите съюзници да внесат колкото може по-скоро. Размерът на сътрудничеството, което получаваме от различни страни, е окуражаващ и ще достигне точка, когато ще има огромно мнозинство, което ще подкрепи необходимите промени, а те след това ще продължат.


Тъмните сили повече не се и съмняват, че ние говорим съвсем сериозно за бизнеса, а победата над тях просто е въпрос на време. Просветените са търпеливи и осъзнават, че осигуряването на точното време е избрано, за да се приложи благодатния преврат, ще има относително гладък преход от старото към новото. С продължаващото нарастване на енергията и нивата на съзнанието на Земята, не може да има съмнение, че промените предстоят. Ние можем да говорим по-скоро за седмици, отколкото за месеци, което показва собствената ни увереност за бъдещето. Въпреки това, по-скоро бихме ви посъветвали да използвате собствената си интуиция, тъй като бихте се изненадали колко често тя е способна да улови истината. В някои случаи точните дати не са толкова важни, тъй като когато събитието е близо до случването си, вие ще знаете и без това за него.


Понастоящем ние сме заети в продължаването на наблюденията на земните събития отблизо, независимо дали са човешки или природни, за да гарантираме, че всичко е под контрол. Ние сме във вашите небеса поради различни причини и редовно предприемаме почистване на Кем Трейлс, балансираме климатичните ви модели, за да поддържаме сезоните. В по-дългосрочен пран те ще намаляват и климатът ще стане по-умерен, а веднъж издигнати, няма повече да има необходимост от произвеждане на храни. Смяната на измеренията в крайна сметка ще бъде толкова значителна, че условията ще останат постоянни. В действителност, по-фините ви тела няма да бъдат обект на опустошенията на времето, заболявания или каквито и да са други неблагоприятни фактори. Издигането, както сега го разбирате, е продължанащо и сега едва започва със затварянето на цикъла на Дуалността.


Колкото и да се опитваме да предадем какво пази бъдещето за вас, думите действително не са достатъчни понякога. За да разберете красотата, хармонията и баланса на по-високите измерения, вие трябва да сте там, а как някой може наистина да опише начина, по който енергията ви приласкава и ви кара да се чувствате толкова прекрасно. Умора е нещо, което изпитвате на Земята, тъй като физическото ви тяло става изцедено от енергията си, но в по-високите измерения това никога не се случва, тъй като постоянно сте изтегляни от енергиите около вас. Всички тези земни проблеми, свързани с това да имате физическо тяло, изобщо не съществуват. Въпреки това, скачаме напред, но всички тези промени ви очакват своевременно.


За по-възрастните хора сред вас, които се издигат, това ще означава много повече, тъй като преминавате от смърт в Астралните нива, бързо ще можете да „мислите” себе си в по-младо тяло, свободно от ефекта на старата възраст. Постепенно можете да сглобите картината на това какво ще бъде да се издигнете, а вероятно най-полезната придобивка е способността да „говорите” с всеки чрез телепатия, независимо от разстоянието. Понякога това е преживявано от вас, без да го осъзнавате, когато сякаш вашият собствен глас ви говори. Друго приспособление, което ще направи живота ви много по-лесен, ще бъде гласовият преводач, позволяващ ви да слушате на всеки език, така сякаш е вашият роден език. Някои от нашите технологии са толкова напреднали, че вие ги смятате само за възможност, защото нямате все още знанията да ги разработвате за себе си. Точно тук ние ще ви дадем възможност да направите квантов скок напред и ще ви запознаем с нашето ниво на съществуване.


Продължаваме да говорим за вълнуващите времена пред вас, като се има предвид, че те ще ви освободят от робството като такова. Въпреки това, не е като да замениш просто опитът на един живот с друг, който е далеч по-добър. Това е този, който вие изоставихте зад себе си преди еони от време, за да преживеете времето и пространството в Дуалността. Вие наистина си спечелихте правото да се преместите извън нея, а като цивилизация най-сетне успяхте да преодолеете притегателната сила на по-ниските енергии. Отне ви дълго време, но всичко това ще бъде забравено доста бързо, когато го оставите зад гърба си, радвайки се на новия си живот.


Аз съм СаЛуса от Сириус и ще спомена, че някои от нашите по-малки Кораби Майки са позиционирани малко по-близо до Земята, позволявайки ни да ви достигнем с нашите по-малки кораби по-бързо. Нуждата да следим вашите тъмни сили и техните действия е от жизнено значение в тези заключителни етапи, водещи към тяхното отстраняване. По този начин ние можем да предотвратим опитите им за голям инцидент, за да отложат края на дните си. Ние вярваме, че са достатъчно отслабнали, за да може да се предотврати това, но оставаме бдителни и фокусирани върху нашите отговорности към вас. Ние сме ви напътствали и защитавали много, много години и в голяма степен е задоволително за нас да знаем, че сме ви помогнали да достигнете целта си. Ние гледаме на вас като на наше семейство и никога не сме били далеч от вас. Скоро ще бъдем още по-близо, до Първия Контакт, когато ще бъдем истински сред вас. Оставям ви с мисълта, че ако сте избрали да се издигнете, няма значение дали сте на Земята, за да го преживеете, вие все пак ще го направите. Всяка душа има избор, който прави и след време всички напълно ще разберат значението му.

Благодаря ви, СаЛуСа

Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com