We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, October 17, 2011

СаЛуСа – 17.10.2011г.


СаЛуСа – 17.10.2011г.

 

Нито ден не минава без по-нататъшни развития, постигани от нашите съюзници, а това ускорява времето, когато могат да бъдат направени някои позитивни движения, за да се стигне до спиране на действията на тъмните сили. Те вече са отслабнали чрез загубата си на контрол над командните си бази, а ние ще продължим да помагаме на нашите съюзници, докато заплахата срещу вас изчезне. За различните предизвикателства, с които се сблъсквате, отговорни са различни екипи, но бъдете сигурни, че всичко е наред и върви по план. Поражение не е дума, върху която размишляват тъмните сили. Обаче, те трябва да се изправят пред неизбежна загуба на сила и последващ я срив. Ние им предлагаме изход и вярваме, че ще приемат, когато стане очевидно, че те не могат да избегнат мрежата, която се затваря върху тях.


Внезапните обрати във властта са особено в държавите, които се обединиха, за да се борят с последните заговорници и за да предотвратят коварните им планове за изтребването на по-голямата част от вашата цивилизация. Тази опасност сега премина и в никакъв случай не би била позволена. Вие се пробудихте толкова много в последно време, че си заслужихте правото да завършите този цикъл с Издигане. Възможностите за какъвто и да било друг вариант отдавна бяха преодолени, а божествената намеса гарантира, че вие ще изминете безопасно пътя до оставащото време. Така че няма място за страх, тъй като скоро ние ще поемем управлението над Земните дела, а вие ще се радвате на предимствата на всичко, което ви е било обещано.


Хората винаги се връщат у дома, но точно в това време към това е прибавена повече значимост, понеже вие трябва да бъдете точно там, където има нужда да сте за финалния устрем към Издигането. Повечето от вас са установени, където са в момента и въпреки че мислите за преместване, ако не е във ваш интерес, това няма да продължи. Всъщност целият ви живот е обект на вашия жизнен план, дори и това къде работите и приятелите, които придобивате. Може да изглежда, че вие винаги контролирате и упражнявате свободната си воля, но подсъзнателно сте наясно за решенията, които трябва да вземете, за да отговорите на вашия план. Вие вече ще трябва да сте взели голямото решение относно това дали искате да се издигнете дори ако още не сте положителни относно намеренията си сега. Свободната воля все още е финалната ви дума по този въпрос, но вие обикновено не бихте излезли извън рамките на това, което сте планирали. Също така вашите Водачи ще направят всичко възможно, за да ви впечатлят с това, което е най-добро за вас, когато взимате решението си.


Много хора ще намерят за странно и вероятно трудно за приемане, че животът е така добре организиран, но имайте предвид, че това е необходимо, ако трябва да е от полза. Преди всичко, целта на вашите опити е да напреднете в еволюцията си, така че да можете да издигнете вибрациите си и да напуснете дуалността. Много, много от вас са го направили и стоят твърдо на пътя към Издигането. Това прави преминаването през този период много по-лесно, понеже означава, че вие можете да бъдете на Земята, но не и за нея. Вие можете да поддържате спокойствие около себе си без какъвто и да било страх, а където и да отидете, разпростирате Светлината. Вашето присъствие и това на много хиляди като вас, павират пътя, който ще последват много други. Вие сте толкова важни в цялата схема и ще бъдете още повече, когато се направят обявленията, признаващи нашето присъствие. Хората ще имат много въпроси, които да задават, а вашата служба ще бъде добре оценена.


Понякога ще бъдете изумени от това, което се случва, например, когато ние от Галактическата Федерация и хората от Вътрешната Земя се срещнем с вас, а вашите Водачи и Майстори са разпознати. Ще бъде удивително време, което ще е толкова различно от всичко, което сте преживяли досега и време на продължително издигане и щастие. Веднъж след като започнат промените, те ще се случат много бързо и ще има поредица от велики периоди на дейности, за да ви донесат обещаните предимства. Вече можете да видите посоката, в която отиват нещата, а ние знаем, че вие гледате с интерес последиците от финансовите проблеми, които изправиха света на ръба на разпад. Напълно очевидно е, че вие никога няма да се върнете към старите начини, а нашите съюзници чакат на крилата на възможността да влязат с напълно нов подход.


Ние ви обещаваме, че каквито и да са вашите лични проблеми или нужди, навреме всички ще бъдете издигнати до нови нива на просперитет. Когато напуснете дуалността ще бъде както казвате, нависоко, защото дотогава вие ще сте направили квантовия скок напред. Ние вече ще сме се срещнали с вас, а нашите кораби ще ви бъдат познати в небесата ви, точно както са другите самолети сега. Понеже сте свикнали с идеята за нашето присъствие, идването ни сред вас ще е станало по-лесно. Нашето разкриване ще стане чрез медиите, а ние ще предприемем много появявания, за да ви запознаем със задачите, които предстоят, а също и, за да ви дадем знания за нашите родни планети и култури, които, ще откриете, че не са толкова различни от вашите. Не че въобще нямате познания, тъй като през многото години са осъществявани много контакти с вас. Някои са били достатъчно щастливи да бъдат поканени на борда на космически кораби и взети на пътувания далеч от вашата Земя.


Ние вярваме, че вие лесно ще се смесите с нас и ще работим заедно през цялото време до Издигането. След това вие ще сте станали повече подобни на нас, а много от вас ще се присъединят към Галактическата Федерация и ще пътуват из Вселената с нас. Вие ще сте станали Космически Същества с напреднало ниво на съзнание и доста различни от това, което сте сега. Тогава ще осъзнаете, че всеки един от вас е велико Същество, както често сме ви информирали. Няма да има различия между мъжки или женски, а всъщност накрая ще станете двуполови с идеален баланс между двата пола. Това ще се случи с телесните промени и усъвършенстването на тялото, тъй като то придобива много по-висока вибрация. Всъщност вашите тела сега бавно се променят и ще продължават да го правят, тъй като вибрациите ви са издигнати.


Вярвайте ни, Скъпи мои, вие навлизате в най-чудесния период и ще имате най-вълнуващите преживявания, които скоро ще оставят миналото зад гърба ви. Разбира се, някои земни преживявания са красиви и вие ще се държите за спомените за тях. Обаче онези в бъдещето ще надминат всички тях, понеже животът става един велик благослов, пълен с чисто блаженство, радост и щастие. Вие ще разберете по-добре Любовта, която пропива всичко около вас и вашето място с Бог и откъде дойдохте и накъде отивате. Религията не ще влезе в това, понеже ще намерите вашия Бог вътре заедно с цялото знание.


Аз съм СауСа от Сириус и никога не съм се чувствал толкова близо до вас, понеже нашата Светлина се слива с вашата. Накъдето се отправихме всички ние, всичко съществува в Светлината и в абсолютна хармония. Вие трябва да го почувствате, за да повярвате, но то ще ви изуми, когато го направите. Никога повече няма да се чувствате разделени от Източника на Всичко Което Е. Много от вас вече са подготвени за това, което ви очаква и сега живеете бъдещето. Ние ви обичаме за това, което виждаме, но гледаме отвъд вашето физическо тяло към истинските вас.


Благодаря ви, СаЛуСа

Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com