We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, October 19, 2011

СаЛуСа – 19.10.2011г.


СаЛуСа – 19.10.2011г.

 

Събитията продължават, тъй като темпото на развитията се покачва и ще продължава да е така докато енергията за промяна се проявява за набелязаните цели. Вашите очаквания може да се различават и не всички от вас могат да са точни, но по принцип всички ще видят приемливи промени, които най-сетне ще ги удовлетворят частично. Дългът е най-големият проблем за почти всички държави, а това все пак може да доведе до падането на Европа. Тъй като това се очаква, то няма да дойде като шок, но ще предложи дълго търсения удобен случай за цялостна промяна на икономическите и финансовите системи. Така че знаете какво е вероятно да се появи през периода от няколко седмици и можете да се подготвите за последиците.


Ако сте Служители на Светлината ще плавате през изненадващите събития в резултат на промените, защото знаете, че без значение как се развиват събитията, в крайна сметка те ще бъдат от полза за всички хора. Ще има изравняване нагоре, което ще позволи индивидуализъм, и все пак ще постави хората в една категория, където всички са третирани честно и равно. Като резултат няма да има завист или осъждане на другия, тъй като към всички ще има отношение, отговарящо на техните нужди. Като ново общество за вас ще бъде удоволствие да виждате, че за всеки се полагат грижи, а споделянето ще стане доста често срещано. Доверието ще се приема за даденост, тъй като ще знаете, че в основата на плана за вас стоят духовно изяснени причини, основани на Светлина и Любов.


За известно време ще бъдете като вода за регенериране на плувец, използващи много енергия, но не отиващи никъде бързо. След това внезапно всички шлюзове ще се отворят и всичко ще се излее. Така че случаят е да играете игра на изчакване докато дойде вашият ред да бъдете включени. Това ще ви даде възможността да се уверите, че сте готови за това, за което сте помолени. Ние ще се нуждаем от много помощници, когато въпросите започват да засягат хората на Земята. Всички вие имате някакъв вид таланти, които да предложите и помнете, че сте тук в това велико време по свой избор, имаме предвид всеки от вас.


Ние от Галактическата Федерация продължаваме да следим тъмните сили, защото, въпреки че те се събуждат, не са необходими много, за да предизвикат смущения. Командната верига е фрагментирана, а те се сблъскват с нашите съюзници на всеки ъгъл. Военните са по-сплотени от всякога, а техните черни операции са по-трудни за контрол. В края на краищата, ние сме доволни от прогреса, който постигнахме, особено, защото играем играта по правилата. Все пак нямаме оплаквания, тъй като имаме благословията на Създателя и знаем, че сме Носители на Светлината, носещи Факела на Истината.


Навсякъде по света това, което е свързано с трудещите се е, че те се събуждат за онова, което се случва около тях и търсят отговори. Силата им е в тяхната многочисленост, а те няма да си тръгнат, докато не получат отговорите. Те може да демонстрират в много различни държави, но техните енергии стават като една, даваща голяма мощ на техните искания. Сега мирната революция действително започна и има много повече хора, които я усилват чрез изпращане на мисли за победа на Светлината. Както виждаме, победата е вече ваша, така че дори и за миг не се колебайте относно намерението си да допринесете за промените.


Ние предвиждаме известен смут на Земята в следващите няколко седмици, но в тази част, която е сезонна, въпреки че е имало намеса в климатичните модели. Дори и това се контролира от нас, но ние можем да се намесим дотолкова, доколкото можем да помогнем за запазване на баланса. Има малка разлика между помощ и намеса, а ние действаме с цялата възможна загриженост. Ние спазваме решенията и законите, които покриват кармични отговорности, тъй като е възможно да се направи грешка дори и при най-добрите намерения. Не се страхувайте, защото ние имаме опит в справянето с тъмните сили и вашите нужди да постигнете Издигането. Поддържайте фокуса си върху целта си, а ние ще ви наблюдаваме за ваша защита.


Накратко планът на Създателя за крайните дни е, че нищо няма да промени резултата и това е вашата гаранция за Издигане. Имайте предвид, че ние говорим за цялата Вселена, а не само за вашата малка Земя. Знаем, че е трудно за вас да си представите величието и мощта на Създателя, а ние стоим в благоговение от невероятните промени, които се случват. Дори ние от Галактическата Федерация сме малка част от действието, въпреки че трябва да се каже, че онези от по-високите измерения могат да се справят сами със своето Издигане. Ние сме тук заради вас, защото вие се нуждаете от помощ и напътствия, в противен случай може би не бихте постигнали успех. Въпреки това, вие изминахте толкова дълъг път в сравнително ново време, така че сега сте основните, които допринасят за поддържането на пътя ви към Издигането.


Ние не действаме като разрушители, това не е нашият начин, но понякога това, което е груба обида към плана на Създателя, ще бъде премахнато по този начин. Това означава, че материята е върната към изначалните си компоненти, за да бъде използвана отново. Всъщност нищо не може да бъде напълно унищожено, а просто „ре-циклирано”. Същото се отнася до души, които са върнати към източника, защото отказват да разпознаят божествената си същност и връзката си с нея. Те ще станат част от следващото издишване и ще пропътуват друго пътешествие за тяхната еволюция. Бъдете сигурни, че много малко души се провалят в разпознаването на истината за техния произход или отказват да приемат Светлината. Всяка душа има продължителна помощ през всеки живот и много планове гарантират, че техните животи прогресивно ги издигат. Души, които се поддават на тъмнината, рядко падат толкова ниско, за да бъдат погълнати напълно от по-ниските вибрации, в които намират за трудно да се издигнат отново.


В средата на всекидневния хаос, като Служители на Светлината вие сте част от велика армия, която помага за донасянето на повече Светлина на Земята. Ако не правите нищо друго, вие всъщност ще правите много, както много от вас сега правят, да помогнете на онези, които не виждат непосредствено бъдеще за себе си. Особено младите хора са най-уязвими, но все пак много от тях са дошли на света с по-висше ниво на съзнание в сравнение с това на по-старите поколения. Те по-лесно могат да възприемат резултатите, тъй като те са навлезли в живота напълно подготвени за трудностите на този период. Те вероятно имат повече да предложат веднъж, след като промените напреднат и са наясно с това, от което има нужда. Ще откриете, че ще гледате към по-младите си хора за отговорите, а те ще ги имат.


Междувременно, ние продължаваме с нашия план да премахнем тъмните сили от позициите на властта, по този начин позволявайки на номинираните хора да поемат управлението и да заемат мястото си. В крайна сметка нещата ще се завъртят и душите от Светлина ще оглавят правителствата и ще управляват, що се отнася до банковата общност. Ще има промени от върха надолу, а резултатът от това ще е възстановяването на вашите права. Просперитетът ще се върне чрез разпределение на фондовете и много от това, върху което имате право, но ви е било отказано ще ви се даде. Дълговете са създадени преднамерено и това би било вашата смърт, ако Илюминатите имаха тази възможност. Това няма да стане така и ако някое действие е било отредено да промени бъдещето ви, опрощаването на дълговете е именно това действие. Вие не сте отговорни за тях, но в момента носите бремето на последиците.


Не се тревожете за никой от настоящите проблеми, отговорите на всички тях са ни известни, така че те ще бъдат само преходна фаза. Както винаги, поддържайте вниманието си твърдо върху бъдещето, което обещава да ви издигне над сегашните ви трудности, тъй като то наближава всеки ден. Мислете Издигане и всичко, което го представлява като красиво и успокояващо, и почувствайте радостта, която ще го придружава.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас, които показват чувствата си и споделят Любовта и Светлината си с всички души – вие сте напълно будни за истината.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com