We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, October 21, 2011

СаЛуСа – 21.10.2011г.


СаЛуСа – 21.10.2011г.

 


Издигането по света продължава да нараства и ще има резултат в придобивките за хората. Неотдавна такива демонстрации биха били бързо потушени със сила, ако е необходимо, понеже правителствата се плашат от ситуации, в които сте се мобилизирали в мощни групи. Ние винаги сме се застъпвали за мирни демонстрации, тъй като насилието поражда насилие и в подобни ситуации вие неизбежно сте губещите. Обаче знаем, че се стига до момент, в който вие не можете да търпите повече и гнева надделява над разума. Тази битка за вашето бъдеще ще помогне да се създадат енергиите за промяна, но не е нужно всеки да е на предната линия, тъй като само чрез изпращането на мислите си за подкрепа вие допринасяте за това. Точно тук светът като цяло има надмощие, ако застане като един в подкрепа на общата кауза.


Резултатът е, че тъмните сили трябва да се сблъскат с непосилната задача да спрат движението за промени да се засилва. Те не могат да се справят с огромния брой хора, които имат такава силна решимост, които ще се бият до крак, докато постигнат победата си. Най-сетне медиите бяха принудени да докладват какво в действителност се случва по света, понеже дори те се изплъзват от контрола, упражняван върху тях. Те ще имат своя ден за маневри, когато журналистите могат да докладват истината, особено, когато събития като 9/11 са показани такива, каквито в действителност са. Натискът върху Съединените Щати да се организира независимо разследване нараства, а президентът Обама може все пак да води по пътя. Единствено е въпрос на време преди да се случи такова разследване и да бъде разкрита истината.


Целта на разкриването на действията на тъмните сили не е, за да има отмъщение, тъй като всички души са призовавани да дадат сметка за своите мисли и действия пред много по-висши власти. Това е, за да разберете как достигнахте до положението, в което се намирате в момента. Вие бяхте на крачка от пълното ви поробване и контрол от драконовското Световно Правителство, което щеше да се установи. Правата ви биха били строго контролирани и намалени, така че да имате малка свобода, ако не се съобразявате с Новия световен ред. Това не се случи за една нощ, а бе планирано от хилядолетия. Бавно и почти незабелязано вие сте били заблуждавани и подвеждани, за да се откажете от правата си. Имаше много предупреждения, но вие бяхте приспивани във фалшивото чувство за сигурност. Вие трябва да разберете причините, за да се възползвате пълноценно от опитите.


Някои хора искат да се придържат към това, което им е познато и ако това е техен избор, ще бъде така. Ние и други излагаме пред вас предимствата от Издигането, без да се опитваме да го налагаме на никой от вас и в нито един момент не бихте могли честно да кажете, че не сте знаели. Нямаме никакъв интерес относно хората, които отказват да се издигнат и им даваме нашата любов към тях, както бихме я дали на всеки. Тяхното бъдеще е също добре осигурено, както на всички други и във всеки случай ще дойде време, когато те ще се присъединят към онези, които са продължили напред. Вие имате цялото време, което желаете, да останете в по-ниските измерения, а ние знаем, че когато сте изпълнили опитите си ще погледнете към по-високите измерения за следващите си опити.


Ние от Галактическата Федерация можем да кажем, че сме постигнали всичко това преди, а това означава, че знаем за какво говорим. Масово Издигане не се случва често, но дори и така ние сме помагали на други да го постигнат, както правим това за вас. Това е такъв чудесен случай и ние очакваме с нетърпение да се насладим на всяка част от него, както и вие ще очаквате. Със сигурност ще бъдете доволни, че сте привилегировани да бъдете на Земята за такова чудесно издигане. Създателят ви взима в по-висшите царства, подготвен вече да ви приеме като Космическите Същества, в които вече се превръщате. Вие и вашият Висш Аз ще бъдете като Едно и ще пътувате в Небесата, които се простират в безкрайността.


Знаейки какво ви предстои, не позволявайте на нищо да ви отклони от пътя ви и позволете на по-ниските вибрации да отминат, тъй като те повече нямат никаква власт над вас. Прекъснете връзките си с всичко, което знаете, че не може да пътува с вас и усъвършенствайте енергиите си, за да станете Същество от Светлина. Това ще бъде ваша защита, тъй като навлизате в етап на Издигане и заемате мястото си сред нас. Помнете, че ще спечелите всичко и няма да имате абсолютно никакви съжаления при взимането на решение да се издигнете. Ако все още не можете да се доведете до следване на този път, не се страхувайте, тъй като вашите нужди са взети под внимание, както и тези на всички други.


Изпълнете сърцата си с любов и огрявайте с вашата Светлина навсякъде, където сте, а това е всичко, което може да се иска от вас. Вие все още не разбирате нивото на силата, което е във вас, но това все пак не може да ви спре да създавате. Това, за което мислите и искате да се прояви, след известно време ще се случи. Това е Законът и вие скоро ще се научите да го използвате мъдро. Това обяснява защо вие се считате за отговорни за своите опити, защото като масово съзнание Човешката Раса е решила какви да бъдат нейните опити. Сега като индивиди вие решавате дали да стъпите на пътя към Издигането.


По какъвто и начин да го погледнете, това са уникални времена за човечеството, след прекарването на толкова дълго време в мрака на невежеството, съзнателно натрапено върху вас, линията на живота е хвърлена към вас. Грабнете я и не я пускайте и се дръжте здраво за вярата си, че краят на този цикъл е едва началото на напълно нов. Той вече е тук, а вие имате чудесна възможност да напуснете по-ниските измерения. Сякаш е твърде добро, за да е вярно и все пак Създателят е определил сценарий за вашето постепенно пробуждане и издигане в онези по-висши измерения, които са като страната на чудесата от неизразима красота и мир, които нямат равни. Ваша е, Скъпи мои, а вие действително си спечелихте този дар чрез вашата твърда устойчивост в Любовта и Светлината.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и трудно мога да направя достатъчно, за да ви впечатля с фантастичното време, в което се намирате, време, от което много души искаха да бъдат част – но вие сте тези, които бяхте избрани, знаейки, че ще можете да направлявате пътя на излизането от мрака и да помогнете на другите да намерят Светлината. Вие успяхте и скоро промените, които поканихте и с волята си пожелахте, ще се проявят. Ние бихме казали, добра работа и гледаме на вас с голямо възхищение за вашите забележителни постижения. Ние обичаме всички вас заради това, което сте – Маяци от Светлина сред мрака, който сега се отдалечава пред лицето на Светлината.


Благодаря ви, СаЛуСа

Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com