We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, October 24, 2011

СаЛуСа – 24.10.2011г.


СаЛуСа – 24.10.2011г.

 


Скоростта, с която въпросите се придвижват напред, означава, че почти ежедневно се постига напредък към промените, които ще бъдат за доброто на всички хора. Ще трябва време, за да се проявят, но основата сега е здраво положена. Всички въпроси, освен Първия контакт, се придвижват, а това дава на нашите съюзници всички възможности да настояват за ранен резултат. С очакваното голямо покачване в нивата на съзнанието, след 11.11.11, сцената ще бъде подготвена за отработване на финалните потребности за постигане на успех. Това повече не може да бъде забавяно, а вие ще знаете за неговото започване.


Тъмните сили ясно са в отстъпление, но не го правят грациозно, а по-скоро биха направили последните си опити да създадат хаос. Обаче, те няма да имат това удоволствие, тъй като ние вече сме наясно с техните планове. Те повече нямат право на нивото на свободна воля, на което се радваха преди. С радост ние се намесваме в действията им, а те знаят, че свободата им скоро ще им бъде отнета. Нашите съюзници с подкрепата ни постепенно поставят тъмните сили там, където не могат повече да продължават с отвратителните си действия. Те са отстранявани ефективно от обществото ви, така че да можете да продължите безпрепятствено с работата на Светлината.


Ние забелязваме, че повече хора от всякога узнават за Издигането и сериозно проучват какво ще означава това за тях. За щастие има толкова много от вас, които са достатъчно просветени, за да не отиват твърде далеч в търсене на отговорите им. Фактът, че има повече от една времева линия им позволява да обмислят няколко възможности, а това ще разшири перспективата и разбирането им. С даденото време цялата картина ще се изясни, тъй като ние също сме включени в уверяването, че всички вие имате добра представа за това, което ви предстои. Трябва да има промени, но в естеството на напредъка и прогреса, за да ви изведат на пътя към Издигането, и отвъд него. Всичко това е част от планираната ви еволюция, а дълбоко в себе си вие знаете, че това е истина.


За някои периода, в който се намирате, е нереален, понеже те не са свикнали с идеята за такива огромни промени. Няма значение какви вярвания споделяте, тъй като изходът ще бъде същия и ще научите повече за Върховния Създател и Боговете. Те също са били създатели на всичко, което виждате във вашето физическо съществуване, говорим за началото на вашето пътуване в по-ниските измерения. Тъй като започвате да разбирате, имаше други Същества в по-нови времена, които също се представяха за Богове. В историята ви те са известни като Анунаки от планетата Нибиру и са отговорни за много от информацията, която се пази и използва от религиозните ви органи. Това е друга област, която ще изясним, а чрез това хората ще могат да се обединят в общи вярвания, които отразяват истината.


Все още вие не осъзнавате напълно колко много сте били държани в мрака в продължение на хиляди години. Вашата реалност е била фабрикувана от Илюминатите, които са ви убеждавали да вярвате, че сте много по-малко от това, което всъщност сте. И все пак за ваше уважение, вие се пробудихте за Светлината, която устойчиво се повиши, за да ви върне в истинската реалност. Както можете да си представите, предстои ви натоварена година, когато предимствата ще надвишат евентуалните неудобства, които може да преживеете. Най-малкото сте били предупредени какво да очаквате, ако случайно се намирате в райони, които ще бъдат обект на физически промени.


С всичко, което ще се случи, моля помнете, че по-висшата причина е вашата духовна еволюция, и учете от опита си, когато продължавате. В края на краищата, вие все още следвате жизнения си план и все още може да имате уроци за научаване. Обаче, след толкова много животи в цикъла на Дуалността, не би било изненадващо, ако сте направили всичко и сте ги научили. Попитайте себе си дали можете да живеете и работите в Светлината по всяко време и можете ли да гледате на друга душа и да виждате само най-доброто в нея. Да се отнасяш с другите като с равни и да разбирате Единството на Всичко Живо. Ако можете, не се страхувайте дали сте издигнали нивото на съзнанието си, тъй като би било съвсем очевидно, че сте го направили.


Да откриеш истинската си същност е най-удовлетворяващото и ви позволява да живеете сред по-ниските вибрации с лекота и без да бъдете повлияни от тях. В действителност, самото ви присъствие има ефект на трансмутиране на такива енергии. Има хиляди и хиляди като вас, които отдават себе си в служба по този начин. Мила дума или само усмивка може да издигне друг човек за доста дълго време. Това е силата, която носите, често неосъзнавайки потенциала, който притежавате за правене на добро.


Финансовите неволи продължават да се задълбочават в Европа, а тези, натоварени да намерят решение, не са оптимисти, че могат да открият такова. В най-добрия случай те могат да отложат неизбежния колапс, който бързо ще се разпространи от една страна в друга и към другите части на света. Отговорът, разбира се, включва пълна промяна към нова система, която слага край на злоупотребата с вашите пари, а също така защитава стойността си. Всичко това чака да излезе, както и когато се представи възможността, не и по-рано. Така че, всичко, за което можем да помолим, е вие да пазите решението в ума си, така че да не се разсейвате от други събития, водещи към него.


Скъпи мои, доволни сме, че след цялото това време ние можем да говорим за това как ще се случат близките събития, които в крайна сметка напълно ще променят живота ви. Онези, които са следили развитията от много години, разбира се, ще бъдат по-добре подготвени за това, което ще се случи. С Разкриването ще дойде свободата, която търсим, за да започнем да работим открито с вас, както и достъпът до медиите за излъчване на фактите, поради които сме тук. Много от вас вече знаят, но също така много хора имат малка представа по отношение на това, което ще промени така драстично живота им. Първоначално трябва да разберем колко добре сме приети и да сме сигурни, че мнозинството от вас приемат помощта ни за вас. Ясно е, че ние бихме предпочели повече да работим открито, а не от разстояние. Във всеки случай повечето от това, което ще правим, ще бъде директно от корабите ни, понеже няма необходимост да сме действително на Земята.


Аз съм СаЛуса от Сириус и съм готов да изпълня моята роля като член от екипите на Галактическата Федерация, които са готови да завършат задачата си. Ще направим всичко като действие от Любов за вас, нашите Братя и Сестри.

Благодаря ви, СаЛуСа

Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com