We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, October 7, 2011

СаЛуСа – 7.10.2011г.
СаЛуСа – 7.10.2011г.


Ако досега не сте знаели, че са настъпили последните дни на тъмните сили, ще узнаете много скоро, тъй като някои от нашите действия за ограничаване на опитите им да избегнат правосъдието са на път да станат общо достъпни. Бъдете сигурни, че ние упражняваме пълен контрол над тези въпроси, а те няма да идат никъде без нашето одобрение. Не става дума, че те трябва да ни питат, просто ние знаем техните намерения и къде се намират те по всяко време, а по този начин ние можем да уверим, че те не могат да вършат зло. Както може би предполагате, когато звярът е притиснат, той удря с пълно незачитане на последиците. Може да има минимални инциденти, но главната ни задача е да спрем всяко действие, насочено към вас.


Всеки съвместен проект, в който сме включени, е в етап, откъдето има готовност да се върви напред, а ние ще уверим, че веднъж, след като получим сигнала за действие, целият механизъм ще се задейства както трябва. Повечето от земната работа е завършена чрез нашите съюзници, а ние сме на разположение и я контролираме. Има още много неща, които продължават в тайна, но понякога размерът на операциите е от такъв мащаб, че е трудно да се замаскира всичко, което става. Това означава, че вие откривате някои детайли и може да сте наясно с тяхната значимост. Вие имате свои собствени надеждни и достоверни източници и знаете на кого може да вярвате. Обаче, веднъж след като нещата стартират, няма да има грешка какво всъщност се случва, понеже сте го чакали толкова дълго време, знаете към момента какво да очаквате.


Това, което е окуражително за нас, е, че повече хора говорят за нас без притеснение, тъй като дните, когато бихте били подигравани, че правите това, са отминали. Сега са възможни интелигентни дискусии, понеже има на разположение толкова много информация за нас. В действителност, ние едва ли се нуждаем от представяне, когато настъпи времето за разкриване. Ние чакаме с такова нетърпение момента, в който можем да бъдем с вас, а това ще бъде време на голямо празненство. Преди всичко, ние ще срещнем много души, които вече ни познават, но са забравили връзките си с нас. Много са от нашите семейства от Галактическата Федерация и в действителност са Космически Същества на служба на Земята.


Издигането не е някакво случайно събитие, което се случва и отминава. То е предвидено и планирано от еони от време и ще донесе край на дуалността, понеже я преживяхте. То е от такава значимост, че цялата Вселена наблюдава вашата малка Земя. Чрез вашето присъствие, скъпи души, които открихте истинската си същност, въпреки огромните трудности, които преживяхте, излизайки от мрака, те виждат израз на Светлината. Вие можете да се изправите и да ни позволите да ви поздравим за чудесните ви постижения. Казваме това не за да подхранваме егото ви, а за да сте наясно колко сте величествени всички вие, включително и онези, които все още се борят с нередностите. Никой от вас не се е провалил и на всеки ще бъде хвърлена линия на живота, за да ви изтегли отново. Ние нежно ви обичаме, и ще направим всичко възможно, за да гарантираме щастлив и радостен завършек на времето ви в по-ниските измерения.


Финансовата позиция във вашия свят продължава бързо да се влошава и въпреки че ние не желаем трудности, фактът е, че тя ще се срине, за да ускори осъществяването на нова сигурна система. Както ще разберете, ние от дълго време очаквахме това да стане и всичко е готово, за да се подредят нещата. Ще има нов подход към стар проблем, който преди е бил в застой много пъти. Старите начини, които позволиха на алчността за свръх печалби да процъфти, изживяха времето си и богатството на света трябва да бъде преразпределено. Крайностите, които преживяхте, служиха, за да илюстрират ширещата се болест на излишъка в парично отношение, която докара огромно богатство на няколко управляващи банкови фамилии. Всичко това ще се промени за постоянно и никога повече няма да има възможности за ограбване на парите на хората. Освен това, тъй като с промените ще дойде пълен световен мир, прекомерното замърсяване, свързано с войните, също ще спре.


Вашите Божествени Права ви осигуряват спокоен и пълноценен живот и ви позволяват много възможности да използвате вашите умения и таланти по начини, които са от полза за всички. Най-важно е, че вие ще имате време да следвате вашите занимания. Вие не сте били предназначени да бъдете роби на работата си, която ще стане ненужна, тъй като напреднали технологии ще заменят човешката работна ръка, а останалата работа ще се управлява от супер компютри. Градът на Светлината Седона трябва скоро да се появи и ще бъде такъв пример на това, което може да се постигне чрез методите на Новата Епоха.


Мечтайте мечтите си на Утопия и се хвърлете в неочакваното, защото ще се удивите на огромния прогрес, който ще дойде, веднъж след като Илюминатите и техните поддръжници бъдат отстранени от всеки пост, който им позволяваше власт над вас. Не се занимавайте с никой аспект от настоящия ви живот, вашето намерение е да издигнете тези аспекти, така че нямате нужда абсолютно от нищо. Вярвайте ни, Скъпи мои, Създателят желае да бъдете бързо подготвени за нов живот, който скоро ще ви даде възможност да оставите зад себе си настоящите преживявания. Ние ви пробуждаме, за да възприемете картината, която е обрисувана с много детайли, които ви разкриваме ние, както и други канали. Задръжте такива визии в мисловния си поглед и започнете да ги живеете и скоро ще схванете естеството на огромните промени, които вече се проявяват.


Сега сте толкова близо до годината на всички години – 2012, знайте, че тя трябва да стартира с положителен знак, който да сочи накъде се отправя тя. До тогава нивата на съзнанието ще трябва да са се повишили за пореден път, а по-ниските вибрации ще имат все по-малък ефект върху вас. Вие ще бъдете достатъчно силни да ходите в своята Светлина и да ги игнорирате, тъй като те не могат да ви досегнат, когато сте само-защитени. Като цивилизация вие сте изминали трудната част и сте създали вашия път на Светлината право към Издигането. Ден след ден това се усилва от колосалния прилив на Светлина, който идва към вас от всички краища на Вселената. Така че скоро ще влезете в Новата Година напълно подготвени за финалните приготовления, които ще ви видят успешно достигащи Издигането.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам, че нашата дългогодишна мисия на контакт с вас доказа, че е много успешна. Ние не сме единствените отговорни за вашето пробуждане, но въпреки това сме горди да бъдем свързани с вашия успех.

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com