We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, October 5, 2011

СаЛуСа – 5.10.2011г.
СаЛуСа – 5.10.2011г.

След много кратко време ще достигнете тази магическа 11.11.11., когато всяка душа ще бъде издигната, независимо дали осъзнава това или не. Това ще помогне да се успокоят ситуациите, които причиняват тревога, тъй като ние не искаме да видим ускорение на конфликтите в Средния Изток. Това, което се случва, е резултат от пробуждането на хората за това как са били манипулирани и използвани, за да поддържат живота на онези, които ги управляват. Тази енергия на промяната помита света, а с намерението на хората, ще се превърне в подобие на приливна вълна, измиваща всичко по пътя си. В Западния свят такива движения постепенно набират темпо, а властите се опитват да овладеят тяхното въздействие. Те не могат да бъдат пренебрегвани дълго време и хората ще спечелят тази битка.


Не всеки харесва идеята за демонстрациите, но това е видът енергия, открита в по-младото поколение, които са безстрашни, когато става въпрос за демонстрации. Те са тези, които разбират, че старите начини повече не са приемливи и ще продължат със своя протест докато постигнат успех. Много от тях са онези души, които са се инкарнирали за тази цел, но също и носят отговорите на проблемите, притежавайки по-висши нива на съзнание от повечето хора. Всичко това е част от по-големия план за освобождаването ви от тъмните сили и властта им над вас. От известно време научавате какво ще донесе бъдещето, то ще промени лицето на вашето общество до неузнаваемост. Как е възможно някои да предпочитат повече да останат в третото измерение, веднъж след като разберат колко много предимства ще извлекат от промените, те ще осъзнаят, че има толкова много да спечелят, отколкото да загубят.


Всеки иска да живее щастлив, радостен и мирен живот и това е, което ви очаква, тъй като накрая тези души, които не са готови за Издигането, ще напуснат Земята. Ще има неизбежно разделение на пътищата, базирано на вибрациите на душите, а това ще позволи на онези с по-високи вибрации и ниво на съзнание да се съберат заедно. Те ще бъдат онези, които с право са се придвижили извън дуалността, защото уроците и са били научени. Както ви информираме доста често, вие сте тези, които определят кое ниво да обитават, независимо дали сте наясно с това или не. От това ще разберете, че ще следвате път, който е абсолютно точен за вас. Не би имало полза, ако вие се намирате на ниво, с което не можете да се справите.


Ние знаем, че някои от вас, които са мили скромни души, се тревожат, че поради някаква причина може да не сте готови за Издигането. Нашият отговор за вас е, че ако водите живот, в който избягвате да бъдете съдещи и можете да откриете в сърцето си, че обичате всички души, вие нямате нищо, за което да се тревожите. Не става въпрос да сте религиозни, да посещавате курсове или да си купите пътя към небето. Това, което е от значение е какви сте отвътре и ако живеете в своята истина колкото може повече, вие стоите добре на пътя към Издигането. Помнете, че вашите Водачи познават истинската ви същност и ако стремежът ви е да се издигнете, те ще ви помогнат да го направите. Небесата ликуват всеки път, когато душа се обърне към Светлината, а веднъж след като достигнете това решение, няма връщане назад.


Трудно е да разберете, че животът на Земята е илюзия, но ако можете да го разглеждате по този начин и да го видите само като преходна фаза на опитност, той ще има по-малко влияние върху вас. Той наистина прилича на Холографската Платформа в Стар Трек, с изключение на това, че много малко от вас осъзнават истината. Преди да навлезете в настоящия си живот, вие знаехте какви биха били целите ви, както прави всеки друг, който заедно с вас е част от всичко това. Все още Свободната воля е ваша, но е малко вероятно да се избегнат възможности, които са изникнали пред вас като част от договора ви за живот. Ваша цел е да придобивате опит по начин, който ускорява еволюцията ви, следователно тези възможности са избрани старателно, за да има максимална полза за вас. Когато става въпрос за семейна кармична ситуация, вие можете да си помагате взаимно чрез вашия опит, а това помага да се изгради здрава връзка помежду ви. Вие пътувате през живото си, малко осъзнавайки това, но вашите животи са старателно планирани, така че да се възползвате максимално от тях.


След толкова дълго време в дуалността, вие чувствате умствена умора и сте повлечени от по-ниските вибрации. Ние виждаме това като изключително тежко и мъчително и разбираме ефектите му върху вас. Ето защо ние приветстваме толкова силно онези от вас, които могат да се издигнат над това. Вие имате изумителна степен на устрем, а вашата гъвкавост срещу всичко странно е добре известна. Вие действително сте героите на часа, а наградите ви за такава мощна позиция скоро ще се проявят. Вие сте чудесни души, а ние коленичим пред вас, разпознавайки вашата Любов и Светлина.


Независимо от вярванията ви, няма и съмнение, че промените са почувствани буквално от всички. Има също разбиране на това, което скоро предстои и тъй като времето се ускорява, не след дълго ще се случи голямо събитие. Тогава вие ще преживеете цяла поредица от събития, които скоро ще отведат напред в „обещаната, земя”. За сега имате добра представа какво да очаквате, но дори и така да е, ще бъдете приятно изненадани от възможностите му. Ние говорим за промени по целия свят, тъй като всяка душа участва заедно с Майката Земя.


Без съмнение ще забележите, че противно на предсказанията за мрак и гибел, Майката Земя е относително тиха и не са се случили световни разрушения в катастрофални пропорции. Обаче, има необходими физически промени, а когато те се появят, ние ще ги наблюдаваме с оглед да намалим ефекта им до минимум. За тези от вас в райони, които са белязани като земетръсно или вулканично активни, следвайте интуицията си по отношение на това кога чувствате и дали е необходимо да се преместите. Първите признаци често са забележими в Природата, а животните имат по-чувствителни реакции спрямо променящите се енергии. Те ще се преместят предварително във връзка с точното събитие, така че техните действия трябва да се забелязват.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви съобщя, че Галактическата Федерация е готова да подкрепи нашите съюзници на Земята, когато те напредват в премахването на Илюминатите и техните слуги. Всички имаме нужда да знаем, че те заедно с властта им са били премахнати, преди да можем открито да работим с вас. Критичният период наближава, а ние очакваме да се придвижим без още забавяне. Поддържайте твърдо курса към Издигането и няма да има нищо, за което да се тревожите - всичко върви добре, както винаги, а ние сме с вас през целия път.


Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website:
Tree of the Golden LightПревод: Tauno
 

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com