We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 11, 2011

СаЛуСа – 11.11.2011г.


СаЛуСа – 11.11.2011г.

 


Днес е ден от голяма важност за всички вас, а ние сме доволни, че толкова много от вас участват в 11.11.11, което е само на секунда от 21-ви декември 2012година. Няма значение къде сте по света, всички от вас могат да преживеят високото ниво на идващите енергии. Можете да медитирате с тях колкото време искате, тъй като те не са ограничени по никакъв начин в това специално време и ще продължат в бъдещето. Обаче си дайте минимум 15 минути преди 11.11.11 и 15 минути след това. Вие трябва да усетите силата на издигането, която това ще донесе и ще помогнете на Майката Земя, ако канализирате енергията надолу, през Коронната си чакра и тялото си, директно в земята. В зависимост от сегашното ви ниво на вибрация ефектът ще е различен от човек на човек, но ние бихме очаквали поне дълбоко чувство на релакс и мир. Тъй като времето върви, ще има още актуализации, уверяващи, че вашето съзнание продължава да се разширява през целия път към Издигането.

Светът продължава да бъде забъркан в предизвикателствата, с които се сблъсква Европа, но помощ отвън е изключително малко вероятна. Това е почти невъзможен за разрешаване проблем, тъй като огромното количество средства, необходими за това, просто не съществуват. Далеч по-добре е да оставите въпросите да поемат естествения си ход, с което ще се види, че повече от една страна не изпълнява изплащането на заемите си. От хаоса, нашите съюзници ще предложат нова система, която ще преодолее всички пречки, подкрепена с благородни метали. Тя ще ви изведе напред докато настъпят такива времена, в които от парите повече няма да има нужда. Помнете, Скъпи мои, че вие сте мощни създатели и ще се придвижите в период, когато ще сте способни да създавате повечето от това, от което се нуждаете. Със сигурност 2012г. ще бъде забележителна година за промени към това, което отдавна сте искали, а така ще повишите стандарта си на живот до нива, за които преди не бихте мечтали.

Обектът в космоса, наречен от вас Еленим, премина без каквато и да било опасност за вашата Земя. Той е изкуствен и извършва задължения на учените, поради интереса към вашата слънчева система в това специално време. В действителност, самите ние наблюдаваме постоянно вас и вашата Земя, за да ви поддържаме стриктно в курса за Издигане. Ние не очакваме никакви проблеми, които да не са вече идентифицирани от нас, а до известна степен те са били смекчени от забележителното покачване в нивата на масовото ви съзнание. Както всичко друго, вашата Земя винаги е в движение и трябва да обръща внимание на собствените си нужди, що се отнася до почистването. Колкото по-малко хора се фокусират върху това, какво е трябвало да бъде вместо върху това какво се очаква сега, неудобството за вас би било много по-малко, отколкото първоначално се очакваше. Вие колективно поехте сериозно задачите си и трябва да бъдете поздравени за приноса си Светлината да има по-гладък ход от сега нататък.

Разкриването все още силно стои в перспективата ни и буквално може да се случи през който и да е ден в близко бъдеще. То е толкова важно за нас и ще отвори вратите за още толкова много други неща, с които сме нетърпеливи да продължим нататък. Някои страни повече от други са буквално пред обявяване на Разкриването колкото може по-скоро, а ние ще подтикваме за обявяването чрез нашите съюзници. Както наскоро споменахме, вие сте във времена, които обещават толкова много, за да ви освободят накрая от хватката на тъмите сили. Останала им е толкова малко сила в сравнение с тази, която имаха само преди няколко години, а скоро ще бъдат освободени и от нея.

Тъй като повече хора се събуждат за това, което се случва, демонстрациите се разрастват срещу тези условия, които не са в съгласие с правата на Човечеството и за освобождаването му от робството. Чрез силата на хората ще постигнете резултати, а правителствата не могат да игнорират за дълго исканията на хората, тъй като те също осъзнават, че е време за промяна. Натискът върху тях ще се увеличи с времето и тъй като нивата ви на съзнание ще продължат да се повишават, Светлината засилва шансовете ви за успех. Ние скоро ще се присъединим към вас и заедно бързо ще започнем различните проекти, които ще изпълнят мисията ни спрямо вас.

Всички приготовления за вашето издигане са налице и вие имате всички причини да сте доволни, въпреки че ние признаваме, че беше нужно много време да се обединим. Въпреки това задачата беше масивна, а ние постоянно трябваше да пре-съгласуваме плановете си, за да отговарят на променящите се условия на Земята. Ние напълно очаквахме да сме напреднали повече до този етап, но вие нищо не изгубихте, като резултат. Това просто означава, че времето се е ускорило и веднъж, след като напреднат въпросите, те бързо ще се придвижват. Поне онези от вас, които следят отблизо какво се случва по света ви, могат да видят, че главните събития са на път да излязат на сцената. Както вече споменахме, Европа е във фокуса на вниманието на света, тъй като в зависимост от изхода от проблемите им, последиците може да са от голяма важност.

Вие, Служителите на Светлината, държащи Светлината от дълго, дълго време, имате право да се чувствате доволни от това как Светлината се е разпростряла на длъж и шир. Тя отвори очите на хората за това как са бири контролирани, а също и за това как тъмните сили се опитаха да ги спрат от придобиване на знание за Издигането. Обаче, техните опити да объркат хората с дезинформация се провалят, тъй като за тези, които си правят труда да търсят истината, тя може да се открие чрез Интернет. Вашето знание ще бъде увеличено още повече, когато се завърнат Майсторите, тъй като истината трябва да бъде казана, а старите вярвания, които попречиха на напредъка ви, ще бъдат отменени.

Стойте спокойни и използвайте вашите разбирания за времената, в които сме, за да създавате същото спокойствие около себе си. Когато е застрашено бъдещето на хората, те имат тенденция да изпадат в паника, а точно тук вашето разбиране може да помогне, за да обясните необикновените обстоятелства, през които преминават. Най важното съобщение е свързано с края на дните, тъй като е гарантирано да се изпълни плана за вашето Издигане. Еднакво важен е фактът, че всяка душа, която е разпознала Светлината си, има избор и никой не е подтикнат към ситуация, без да е приел това.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви пожелавам щастлив ден, които ви дава удовлетворяващо преживяване в Светлината.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

 


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com