We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 16, 2011

СаЛуСа – 16.10.2011г.


СаЛуСа – 16.10.2011г.

 


Очаквайте да се случат много неща, но дайте възможност намерението да гарантира поредността на потока, така че всяко събитие да е благодарение на предишното. Както много от вас ще разберат, нашите съюзници сега са много по-активни от всякога преди и чрез значителното отслабване на Илюминатите ние можахме да отстраним много от онези, които стоят на пътя на прогреса. На всички различни нива има хора, които са били използвани без тяхното знание, но с пробуждането те започват да разбират как са били манипулирани. Това само по себе си често е достатъчно, за да ги принуди да подадат оставка, а тъй като слуховете се разпространяват бързо, други научават за това. Също така въпросът за повишаването на нивата на съзнанието, който кара някои хора да поставят под съмнение етиката на тези, за които работят. Вие ще започнете да виждате, че повечето от тези неща се случват, тъй като натискът за повече прозрачност и довереност нараства.

Като резултат от 11.11.11 също могат да бъдат очаквани промени в емоционалните реакции, които понякога може би сте намирали за трудно да контролирате, тъй като по-високите нива на съзнанието ще ви донесат способността да оставате по-спокойни. Това ще ви помогне да елиминирате прибързаността и неконтролируемите реакции, които често причиняват сериозни беди. Такива неща ще станат белег на промяната в хората и ще станат по-забележими с течение на времето. Това ще е добре дошло и ще е знак за успеха на личността в интегрирането на по-висшите вибрации. Повечето хора сякаш първо действат, после мислят, когато определено е най-желателно противоположното положение. Същият начин на мислене може да се добави към групите, които действат чрез стадния инстинкт, без да влагат каквато и да било мисъл в това, което правят.

Проблемите в Европа са първостепенни в дневния ни ред, а изхода ще има резултат в първата основна промяна, която е предсказана. Тя ще разчисти път за другите, които са почти готови да продължат и зависи от приключването на наземната работа от нашите съюзници. Повярвайте ни, Скъпи мои, че когато са окончателно завършени, те ще бъдат постижения и ще покажат на Илюминатите кой командва. Те вече знаят, че ние имаме способността и божествената власт да ги премахнем и не могат да избягат от отговорността за престъпленията, които те са извършили. Когато те приемат ситуацията си ние очакваме от тях да капитулират и да се предадат. Обаче, чувстваме, че те са достатъчно наивни, за да повярват, че могат да ни заблудят, но няма къде да се скрият, тъй като ние винаги ще знаем точно къде могат да бъдат намерени.

Така че реално няма нищо, от което да се страхувате или за което да се тревожите, тъй като ние имаме контрол над всички въпроси и сега просто чакаме за наша удобна възможност да отбележим първия си успех. Ние очакваме, че да бъдеш в областта на финансовите проблеми, ни най-малко не е неочаквано, при положение, че повечето държави са в такива области. Ние обаче трябва първо да позволим на определени събития да се случат, тъй като хората трябва да видят как последните заговорници са си създали невъзможни за самите тях ситуации. За тях също е необходимо да разберат, че е поставен и замислен различен изход, от който да се възползват.

Няма повече какво да се каже за настоящите събития и като вас, ние чакаме започването на промените, които са очевидни знаци, че края наистина е в ход. За неинформираните би им се сторило, че царува хаос и за съжаление това идва със степен на страх. Това е, което ние искаме да избегнем, ако е възможно, тъй като тази енергия храни тъмните сили и те ще се възползват от нея. Обаче, както сме подчертавали напоследък, Светлината сега е върховната сила и ще продължи да трансмутира по-нисшите енергии. Дори тези с военно мислене започват да чувстват различно по отношение на военните игри, които имат всичко, но унищожиха Земята ви. Някои от нас застават на наша страна сега и не можем да кажем дали промяната на сърцето им е истинска или не. Ние не можем да бъдем заблудени или излъгани, тъй като знаем абсолютно всичко, което човек си мисли, независимо от това, което говори.

Говоренето на истината е нещо, с което ще трябва да свиквате и ще откриете, че веднъж след като сте в по-висшите вибрации, няма смисъл да криете истинските си мисли или чувства. Вие често правите така от страх да не ви се подиграят или да не ви съдят остро и се чувствате неудобно. Това няма да се случи и действително защо трябва след като веднъж сте се обединили в Любов и Светлина. Критиката е често срещата на Земята, а ние забелязваме, че някои хора се радват да потискат другите. Това Скъпи мои обикновено се дължи на самоизтъкване, където някои иска да бъде считан за по-добър от друг. Състезанието е нещо, с което вие се забавлявате и има своите предимства в изграждането на характера, но не за сметка на другите. С времето състезанията няма да се случват по начина, по който ги разбирате и ще бъдат безполезни, но игрите ще се играят за чисто забавление и само за релаксиране. Някои спортове, които играете, ще бъдат описани като варварски от нас, а онези, които биха довели до физически наранявания, няма да бъдат насърчавани. Ще откриете, че с времето вие също ще бъдете по-малко предразположени да участвате във физически спортове.

В по-висшите измерения има неограничени възможности за вълнуващи приключения и няма ограничение в себеизразяването в избраните ви забавления. Като един, които се е възнесъл, вашите интереси към живота ще се променят така или иначе и ще бъдете по-предразположени към онези теми, които продължават еволюцията ви. Просто си представете разнообразието от интереси само в една Вселена. Нека говорим за паралелни Вселени или Омни-вселени с тяхното разнообразие от цивилизации и Същества, за които все още ще трябва да научавате. За най-близко бъдеще вие ще се срещнете с повече човешки Същества от вашата Вселена, но веднъж след като сте свикнали с идеята, че всички форми на интелигентен живот съществуват, вие също така ще ги срещнете. Винаги помнете, че целият живот идва от Източника на Всичко Което Е.

Сега знаете защо ви казваме, че има токова много, което да очаквате с нетърпение, тъй като ще бъдете като развълнувани малки деца в магазин за играчки, бягащи по първата пътека, след това по другата. До тогава вие ще сте постигнали по-високо ниво на духовно разбиране и ще сте освободени от ограниченията на това да бъдеш човек на Земята. Когато се почувствате потиснати, просто помислете за времето пред вас, което единствено ще ви изведе на един път, а той е напред и нагоре.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и още веднъж съм доволен да ви държа в течение на това, което се случва около вас. Галактическата Федерация е фокусирана върху вас и върху вашата красива Земя, за да гарантира, че мечтите ви се сбъдват.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

 

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com