We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, November 21, 2011

СаЛуСа – 21.10.2011г.


СаЛуСа – 21.10.2011г.

 


Веднъж след като сте решили къде ще отидете, не позволявайте на никого да ви отклони от целта и знайте, че сте се подготвяли за този период от дълго време. Изминахте много път и към сегашния момент би трябвало да знаете точно към какво сте се стремили. Вашата карма спрямо всички намерения и цели би трябвало почти да приключва, а в този живот много от вас са избрали да я изчистят напълно. Не се притеснявайте, ако знаете, че все още има работа за вършене, тъй като каквото остава, по времето на Издигането ще бъде покрито от Закона на Милостта и следователно няма да се носи занапред. Поради кармата, много връзки пострадаха, но моля да помните, че веднъж след като сте напуснали това измерение, вие лесно можете да се съберете заедно отново. Вие ще приемете, че вашето Земно семейство сте поставени на местата си, за да отработите колективната карма на всички вас, а веднъж, след като напуснете ролите си, това слага край на проблема. Семействата често се инкарнират много пъти заедно и както можете да си представите, играят различни роли, дори движейки се от един пол към друг и често си сменят ролите. Това е една причина, поради която трябва да се въздържате да не съдите другите, тъй като докато не се завърнете в по-висшите измерения, няма да имате цялата картина, обясняваща „защо” и „с каква цел” са вашите опити. Бъдете сигурни, че е било необходимо понякога да сте играли роля като едни от тъмните сили. Това не означава непременно, че сте имали живот с негативни нагласи.

Всичко около вас работи перфектно в синхрон със Закона на Вселената. А вие трябва да сте доволни от това. В противен случай вие бихте преживяли истински хаос с малка възможност да избягате от последиците. Непросветените измежду вас широко вярват, че това е случаят сега и без вашата вяра в бъдещето, не виждат изход от световните проблеми. Ето защо ние настояваме нашите съюзници да приключат дейностите си, така че ние да можем да организираме разкриване и да го придвижим към контакт с вас. Съществено е за всички онези души, които са имали малко или никакви знания за това от кого получават помощ в действителност. Ние вярваме, че веднъж след като сме официално разпознати и поканени да се приземим на Земята, нашето присъствие ще се разглежда като приятелско, а нашият план за издигането ви като приемлив за вас. Част от подготовките за това разбира се включат премахването на тъмните сили от всяка позиция на властта, тъй като веднъж, след като започнем почистването, ние искаме да можем да бързаме напред без закъснения.

Не се ли сбъдва сега мечтата за вас, че един ден мир ще се спусне над Земята, а войната ще бъде завинаги свършила. Мирът вече започна, а от известно време ние пазим мира от ваше име. Не веднъж, а много пъти през последния половин век, ние спирахме умишлени действия, които имаха намерение да започнат друга Световна Война. Това дори продължава сега, но ние навлязохме и предотвратихме използването на ядрени съоръжения. Има някои тъмни групи, които процъфтяват, когато избухнат войни и примерно нямат угризения при доставката на оръжия и на двете враждуващи страни в конфликта. Това е продължавало от доста дълго време и се е доказало като много печелившо. Дилърите в смъртта са затваряни, а техните оръдия и оборудване скоро ще станат нефункциониращи. Имаше времена преди няколко хиляди години, когато вие не сте знаели по-добре, а Човешката раса беше много по-склонна да гледа на странниците като на заплаха за нейното съществуване. Сега вие се обединявате, разпознали, че Всички сте Едно и че вашия прогрес би бил най-добре постижим чрез сътрудничество. Преди всичко, всички вие в крайна сметка сте се насочили към една и съща цел, тъй като се стремите да се върнете към Източника на Всичко Което Е.

Всяка душа по един или друг начин ще ни види много скоро, а ние ще ви просветим, където препъни камъни ви спират от приемането на истината, както ще бъде дадена от нас. Сега вие намирате за трудно дори да си помислите, че вашите вярвания биха могли да бъдат поставени под въпрос, и все пак, без да ги оставите, няма да можете да се придвижите напред. Не казваме ли, че вие трябва да вярвате на интуицията си, а този съвет никога няма да бъде по-важен, отколкото е сега. По този начин вашият Висш Аз ще ви придвижи в ситуации, които ще осигурят отговорите, от които се нуждаете. На всичко отгоре за това, което правите, имате вашите Водачи и Ангелски Същества и можете да се обърнете към тях, ако се нуждаете от съвет. Вие никога не сте сами, но вашите Водачи не могат да ви освободят от всички опити, тъй като някои са необходими за вашата еволюция и за да минете през тях.

Живейте знанието си сега, тъй като това е много важно във време, когато събитията може да се струват много объркващи за много хора. Тогава можете да помогнете на другите със своите знания, а това ще бъде практически полезно, що се отнася до дезинформацията. Да подбираш истините сред лъжите не е за неинформираните, но може да бъде мощно предизвикателство дори и за Служителите на Светлината. Факт е, че медиите все още са много сдържани и подлагането на цензура не помага, но страхът от противоречащи си лъжи не е толкова голям, както беше, и настъпва все по-голяма отвореност. Подкупите и корупцията са почти епидемични в много държави по света, а това ще трябва да се промени много скоро. Всички тези въпроси са под наше разглеждане, така че ние можем да намерим начини да ви помогнем. Медиите трябва да спечелят уважението на хората, а това също се отнася и за политиците, сред които са били разпространени шарлатани и престъпници. Това трябва да се промени и да се промени бързо, за да се възстанови доверието.

Призивите за промяна от вас, подкрепени от демонстрациите, които все още са активни, продължават, а властите не могат да спрат разпространението им. Енергията така да се каже е собствен живот и е привлечена към подобна енергия, като получава тласък от нея. Че това време трябва да е дошло, не е изненадващо, тъй като вие сте изграждали устрема от много години. Сега вие сте на път да се възползвате от наградата за нашето упорство в лицето на голямо съпротивление, което е било сериозно отслабено от идващата енергия на Светлината. Независимо от покачванията и спадовете по пътя, на вас винаги ви е било предопределено да спечелите битката с тъмните сили, така че няма нищо, за което да се тревожите – вие сте победителите. В не толкова далечно бъдеще ние ще отпразнуваме това заедно и то какво време ще бъде. Ние обаче мислим, че вие все пак не сте напълно наясно какво великолепно постижение ще бъде и докъде ще се разпростре то. Много души зависят изключително от резултата и се подготвят да се развеселят.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви обичам всички вас заради приемането на такова предизвикателство, което ви свали долу, но вие никога не се предадохте и отскочихте пак, показвайки силата на Светлината и Любовта.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

 http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com