We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 2, 2011

СаЛуса – 2.11.2011г.


СаЛуСа – 2.11.2011г.

 


Ние можем да почувстваме повишаващите се очаквания за събитията, които ще променят живота ви. „Бързото решение на проблема”, което някои държави се опитват да използват, за да намерят изход от проблема, единствено ще бъде онова, което няма да предложи дългосрочно решение. Всъщност те нямат отговори, ето защо когато нашите съюзници им представят нашия план, ще има малка опозиция. Ние можахме да предвидим колапса, който беше неизбежен, тъй като вие не можете да подкрепяте безотговорните начини за управление на световните ви въпроси. В голяма степен, разбира се тези начини бяха замислени с користни цели, за да поддържат контрол над вас. Когато преди говорехме, че ще има „подходящо време”, за да бъде предприето действие, сега би трябвало да можете да видите смисъла зад нашите разсъждения. Ние трябваше да чакаме, докато достигнете момента, от който няма връщане назад, така че за всеки да е ясно, че новото начало е жизнено важно. Това време дойде, а ние се привеждаме в готовност да направим началните промени, които да придвижат нещата за по-добро.

С всеки изминал ден вашето внимание трябва да се съсредоточава върху поддържането на колкото може по-високи нива на вибрации. Фокусирайте се върху Светлината и й позволете да е основата на всичко, което правите. Помнете, че мислите също са мощни, така че не им позволявайте да отклоняват вашето намерение да живеете и говорите вашата Светлина. Тези са важните времена, за които много от вас дойдоха на Земята, за да участват в тях, а това ще бъде славен период на постижение, когато хората ще си върнат суверенитета и ще пренапишат Конституцията. Вашите гласове са чути от дълго време и най-накрая ще имате позитивни сигнали, които без съмнение ще ви покажат накъде сте се отправили. Много от вас вече могат да усетят новата енергия във въздуха, тази, която е издигаща и ви защитава от по-ниските вибрации. Наслаждавайте й се и позволете на другите да разберат, че в реалността няма нищо, за което да се страхуват, и ще помогнете да закотвите Светлината на Земята.

Майката Земя трябва да се изкаже по въпросите, защото тя трябва да се придвижи за собствена полза. Обаче, нейните действия няма да бъдат крайни, а ние помагаме да се сведат до минимум ефектите от физическите промени. Това трябва да се направи точно по същия начин, по който вие подготвяте тялото си за живот в по-високите измерения. Там, където лично сте повлияни от промените, знайте, че вие сте поели такъв опит, тъй като в голяма степен хората сега са точно там, където е планирано да бъдат. Опитайте се да не пилеете енергията си да мислите защо това е така, тъй като с времето всичко ще бъде изяснено като причината за вашия опит. Може да изникне Карма за изчистване във всеки живот, а това никога не се случва, докато вие не сте готови да я поемете. Въпреки това, понякога вие ще изберете да преживеете нещо просто като крива на обучението, така че не винаги е кармична причина да преминавате през нещо. Каквото и да се случи, приемете го по пътя си, защото бъдещето ви е гарантирано и нищо няма да го промени докато то е избор на свободната ви воля.

Дори в хаоса, които бушува, има смисъл и той следва план, както е по план и всичко останало. Много от вас тази година забелязаха, че времето се е ускорило повече от всякога и ще продължава да е така. Следователно може да сте сигурни, че това, което остава до края на този цикъл ще премине светкавично, но ще бъде най-радостното преживяване. Това, което е важно, е какъв е предопределеният резултат, а не начинът, по който той се случва, въпреки че може да има много високи мигове на чист екстаз и удивление. Не се страхувайте, ще продължите да бъдете информирани какво се случва и съответно е важно, причината за него.

Това са времена, в които са зададени много въпроси от онези, хванати в капана на по-ниските енергии. Те знаят, че нещо значимо е на път да се случи, но се страхуват от промяната, незнаейки за чудесната възможност, която се предлага на всяка душа. Ще бъде изяснено, че това, което се случва, е част от затварянето на цикъла на дуалността, но по-важно е началото на нова ера, Златна Ера. Ако чувствате, че сте „изкушени” да опитате и да издигнете живота си в Светлината, бъдете сигурни, че ще имате много помощ, за да ви се даде всяка възможност за успех. Създателят желае Вселената да се издигне и създава, каквото е необходимо, за да се случи това. Винаги ще има времена, когато възможността отново ще изникне, но ако можете да се издигнете при тази възможност, това означава, че няма да ви се налага да оставате в царството на дуалността.

Ние вярваме, че колкото повече разберете, че вашата реалност е илюзия, създадена от вас и има малка прилика с по-високите измерения, откъдето първоначално дойдохте, толкова по-лесно ще приемете промяната. Няма да ви се налага да бъдете бедни, гладни и нещастни и да живеете скромен живот. Няма нищо лошо в това да живееш комфортен и щастлив живот, с достатъчно време да изразиш себе си, по какъвто начин си избереш. Обаче, от вас се изисква да постъпвате отговорно и да не отказвате на другите възможността да бъдат като вас. Няма такива души, които „са” и „не са” в по-високите измерения, каквито има в света ви днес. Изобилието осигурява повече от достатъчното за нуждите на всички, а вие сте на път да се преместите в него в много близко бъдеще. Мислете за това, Скъпи мои, защо бихте искали да имате повече от необходимото ви, когато всичко е щедро осигурено. Когато парите престанат да са необходими, вие ще знаете, че сте пристигнали в земите на изобилието, а вашият подход към богатството ще бъде доста различен от този сега.

Когато сте достигнали определено ниво на висока вибрация, вие автоматично ще пожелаете за всички други това, което бихте искали за себе си. Щастие, радост и удовлетворение се свързват с живота в Единството, в което се издигате сега. То донася този женски аспект на грижа за другите, който върви до божествеността, а преди всичко вие сте богове в процес на изграждане. Знаем, че някои от вас се чувстват неловко при тази идея, а причината вероятно е, защото все още се чувствате, неадекватно да бъдете смятани за богове. Имайте предвид, че преди да дойдете в дуалността всички вие бяхте богове, а като Същества от Светлина бяхте сред най-великите създатели във Вселената. Оставихте много зад себе си, когато избрахте да преживеете по-ниските вибрации и изгубихте и идентичността си, но тя пак започва да се връща чрез вашето пробуждащо се съзнание.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и усещам, че сега по-спокойно работите с нас и осъзнахте, че няма нужда вие да се чувствате по-нисши от нас по никакъв начин. Всички ние сме красиви души в чудесно пътуване заедно, споделящи преживяванията си, а ние ви виждаме като красивите души от Светлина, които действително сте.


Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com