We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 25, 2011

СаЛуСа – 23.11.2011г.


СаЛуСа – 23.11.2011г.

 


Силата на хората нараства и това, което виждате по света, е как можете да постигнете успех, когато се обедините заедно в обща кауза. Може да е необходимо време, за да постигнете пълен успех, но веднъж след като сте търкулнали топката, инерцията и ще я води напред. Правителствата ще обърнат внимание на вашите искания или ще ги игнорират на техен риск. Вие създадохте условията, които позволяват на нас и на други да дойдем при вас на помощ и естествено ние работим зад кулисите, а влиянието ни помага в преките дейности по начин, който е от ваша полза. Както знаете, ние наблюдаваме какво се случва сега, а също и какво е планирано от тъмните сили. Ние сте стремим да ви поставим на пътя, който е най-стабилен и с вероятност да се избегне насилието. Колкото повече властите ограничават мирните демонстрации, толкова повече подкрепа получават те. Населението на света се пробужда за това как е било поробено за еони от време и няма да спре с претенциите си за промяна, докато не се върне суверенитета на хората.

Така че борбата продължава, Служителите на Светлината донасят все повече Светлина на Земята, която издига вибрациите до нови висоти. Бъдете сигурни, че всичко върви както е планирано и е достигната точката, от която могат да се проведат някои енергични действия. Нашите съюзници работят усилено, но се нуждаят от нашата подкрепа от време на време, за да достигнат целите, които им определяме. Както е посочено по-рано, ние бихме искали да видим стъпка напред към края на годината, това ще отвори пътя за по-голям скок напред. По всяко време използвайте интуицията си, когато сте лично замесени и където виждате необходимост да предприемете стъпки, за да се защитите срещу резултата от някое предприето действие. Ние мислим по въпроса за възможен недостиг на храна и прекъсване на енергията, които в някои райони може да ви причинят неудобства. Имайте предвид, че в близко бъдеще ние ще бъдем много по-близо до вас и най-вероятно ще можем директно да ви помагаме. Няма проблеми, които да ви засегнат за дълго, тъй като те са били очаквани предварително и са позволени.

Вие започвате да осъзнавате, че въпреки страшните прогнози за катастрофа, идваща с края на дните, до сега не е имало нищо подобно на тези предсказания и вие можете да се доверите на промените, които са се случили. След дълъг период от време вие с успех работихте упорито, за да издигнете вибрационните нива, а това преодоля нуждата от драстични промени. Въпреки че почистването и физическите промени все още се изискват, вместо такива от драматичен мащаб, те станаха по-локализирани. Когато можем да се присъединим към вас, ние ще работим заедно и ще поработим кратко по предизвикателствата, с които се сблъсквате. Много от прочистването дори не изисква от нас да сме на Земята и може да бъде извършено директно от космоса. Всъщност, ние правим това от доста дълго време, ето защо някои от вашите главни премеждия единствено ви причиниха ограничени неудобства. В епохата на ядрените опити, които замърсиха вашата атмосфера, ние бяхме отговорни да я изчистваме.

Ние силно се възхищаваме от всички вас, че поехте предизвикателството на дуалността, знаейки, че това ще бъде изключително труден опит. Единствено сега много от вас се пробудиха за истинската си идентичност и за факта, че вие не сте физическите си тела, а Същества от Светлина. След хиляди години и много животи, вие открихте способността си да настроите намерението си за това, което наистина искате и това, че вие не сте зависими от никой друг човек. Вече не е необходимо да приемате да бъдете поробени както много в живота и все повече и повече от вас поемат отговорността за живота си. С времето вие ще станете напълно независими и ще ви е позволена свободата да избирате собствените си преживявания, а този ден не е далеч. Това е въпрос на себе издигане, така че да станете Същество от висшите царства, а Издигането е част от това пътуване.

Засега приемете проблемите на ежедневието си, знаейки, че те са средство към края, който ще ви види да навлизате в нов период на опит. Вие не ще трябва да преминавате през дълги периоди на възстановяване, защото работата по възстановяването ще бъде много бърза. До тогава ние ще сме пристигнали на Земята и заедно ние ще подготвим сцената за затварянето на цикъла на дуалността. Ние от Галактическата Федерация на Светлината дълго се подготвяхме за ролята, която ще изиграем много скоро и знаем, че в основни линии вие сте готови да се присъедините към нас. Нивата на съзнанието на много от вас достигнаха точката, която ви прави достатъчно наясно, че разбирате висшата цел на Човека и работите към този завършек.

Идващата година ще бъде година на огромни постижения и не на последно място година на разрушаване на преградите, които са ви разделяли. Независимо дали това ще бъде поради политически, религиозни или расови причини, естествената склонност на човека е да бъде добър и миролюбив. Тъй като ще бъде сложен край на войната и заплахата от война, вие ще можете да работите заедно, без да се страхувате и доверието между хората ще се завърне. Справедливостта също ще се завърне и където е възможно всички действия срещу невинни хора ще се обърнат към добро. Ние знаем, че много от вас са били жертви на фалшиви такси и ако все още сте под арест или лишени от свобода, ще бъдете освободени.

Политиката ще се промени толкова много, че няма да има място за подкуп или корупция, а честността и прозрачността ще гарантира, че можете да имате пълно доверие на тези, които сте избрали. Ние вече достигнахме до тези политици, които са от Светлина и може да им се вярва напълно, че ще приемат присърце вашите интереси, когато бъдат назначени във временните правителства. Има много работа, но планираното се развива от доста дълго време, а онези, които ще работят с нас, са доверени и знаят какво се очаква от тях. В бъдещето политическата система ще работи различно, а вие ще имате много повече влияние върху това, което ще се случва, а то ще работи за хората.

Скъпи мои, чакането ви скоро ще свърши, а миналото ще изглежда просто като лош сън. Животът ще бъде бързо трансформиран в такъв, който е радостен, и най-сетне ще изпълни очакванията ви. Вече има успокоение, което навлиза в живота на хората, тъй като новите енергии оказват влияние и знаейки, че полезните промени са в пространството. Продължавайте да се фокусирате напред и не позволявайте на настоящия хаос да ви достигне, тъй като той няма да продължи наблизо толкова дълго, колкото може би очаквате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас, които се спуснаха в усилията да донесете Светлина на Земята, а един ден ще откриете, че това е, за което сте дошли.
Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

 

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com