We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, November 28, 2011

28.11.2011


СаЛуСа – 28.11.2011г.

 


Количеството любов, изпращано към вашата красива планета, постоянно се увеличава и ще продължи да е така, тъй като това ви помага да достигнете по-високо ниво на съзнание. Много велики същества от чиста Светлина вземат участие в това, а тяхната сила е отвъд въображението ви. Те са способни да контролират потока от Светлина, така че вие да не сте претоварени и всъщност целия процес на Издигането е много внимателно организиран, за да гарантира максимум успех. Поради това, че бяхте способни да донесете Енергията на Земята, мрежите са се усилили и ви помагат да издигнете нивата си на съзнание. Ние не можем достатъчно силно да изразим колко важни за всички вас са тези времена и ви подтикваме да се възползвате от предимството на чудесната възможност да се издигнете, която ви е предоставена. Такава фокусирана енергия, центрирана върху Земята, която да предложи на всяка отделна душа средствата за издигане, няма да има за дълго време. Всичко, което първоначално се изисква, е намерението да промените живота си към такъв, където ще виждате всички души като Едно с вас и да се отнасяте с тях подобаващо с любов и грижа, така както бихте искали за себе си.

Нищо друго в живота ви не е така важно колкото вашата духовна еволюция, освен ако не желаете да останете в по-ниските вибрации, трябва да гледате напред, за да откриете как да издигнете съзнанието си до по-високо ниво. Каквото и да чувствате, вие носите в себе си естествения подтик да търсите целта на живота, това ще ви тласка още по-напред. Не обръщайте внимание на коментарите на хора, които не се способни да разберат идеята, че вие сте повече от физическото си тяло и знайте, че има част от вас, която е неразрушима и е истинското ви аз. Да придобиваш опит като физическо Човешко Същество в третото измерение е само част от велико приключение, която сега приключва със завършването на цикъла на дуалността. От сега нататък за онези, които ще се издигнат, това ще се промени в ново преживяване в тяло от кристаловидни клетки, които ще носят по-голяма степен на съзнание. Всичко от предишните недостатъци, които ви влияеха, като остаряването, повече няма да се случват, а животът ще бъде много по-приятен и възнаграждаващ.

Вие не можете наистина да останете спокойни, що се отнася до вашата еволюция, дори и въпреки че не възприемате промяна вътре във вас. Всичко около вас еволюира, а вие нищо не можете да направите, освен да бъдете повлияни от това, което се случва. В дългосрочен план вие ще искате да се придвижите отвъд сегашното си ниво, научени от опита и търсейки нов. Промените пред вас ще ви оставят без съмнение, че старата парадигма е спряла да е от значение и че новата ви предлага още по-голяма възможност да еволюирате. Това не е случайно събитие, а част от плана на Създателя за вас, изпълняван от Същества, които са се върнали към Източника. Когато ние от Галактическата Федерация най-накрая се появим и можем да разговаряме с вас, това ще ви даде възможност да получите отговори на въпросите ви. Ние сме ваши наставници за този период от време и вече отворихме сърцата ви и умовете ви за по-разширено разбиране чрез по-ранните ни контакти с вас.

Имаше нужда вие да поемете повече отговорност за собственото си духовно развитие и да придобиете повече вътрешно знание. Досега вие до голяма степен зависехте за това от други и в много случаи бяхте насочвани по грешната следа, което сериозно забави способността ви да напреднете към истината. Ние откриваме, че там, където вярванията са много силни, е трудно да се разчупи упорството срещу промяна, но има времена, които идват, когато ще е трудно да се отхвърли истината. Ние ще изложим убедително истината за вашата история по такъв начин, че ще е много трудно да се отрече, тъй като това ще бъде придружено с неопровержими доказателства. Това няма да повлияе на свободната ви воля, тъй като тя е Божествен дар, който никой не може да отнеме.

Това, което ще е убедително за всеки, ще бъде способността да покажем събитията от миналото ви както те действително са се случили. По този начин не би могло да има отричане на истината, а вашата история може да бъде пренаписана според това как в действителност се е случила. Това е важно, за да разберете напълно начина, по който са били контролирани животите ви, чрез негативните влияния, които се срещат във вашата Вселена. Обаче, когато сте издигнати, те повече няма да имат такава власт над вас, тъй като вибрациите им са твърде ниски, за да съществуват на това ниво.

Малко по малко започвате да виждате къде съответствате в далеч по-голямата картина и въпреки опитите на тъмните сили да предотвратят това, на вас ви е предопределено да успеете, що се отнася до Издигането. Всъщност това е естествена част от вашите опити, без която вие не можете да продължите към по-високите измерения. Ние сме присъствали на няколко процеса на Издигане преди, а вашия до сега е най-уникалния като ви позволява да се издигнете във физическо тяло. Това вероятно ви звучи отвъд въображението и все пак някъде в подсъзнанието ви имате дълбоки спомени от по-ранни времена като това. Винаги помнете, че всички вие някога сте били много По-висши Същества и напуснахте такива царства единствено, за да придобиете опит на по-физическо съществуване.

Скъпи мои, скокът, от където сте сега, към по-високото измерение ще бъде доста забележителен, поради скоростта, с която ще се случи той. Ние сме отговорни за голямата част от напредъка, който ще бъде направен и е очевидно, че трябва да започнем много скоро. Моментът е гъвкав, а ние нямаме същите отговори, както вие, за да отлагаме. Ние знаем точно кога определени събития трябва да започнат, така че имаме предимството да можем спокойно да изчакаме момента си, докато ни е разрешено да пристъпим в действие.

Светът се нуждае от окончателна инфузия Светлина, която ще причини експоненциално нарастване на нивата на съзнанието и ще ви отведе към ниво, което ви поставя отвъд влиянието на тъмните сили. Да ви постави в такава позиция, където можете напълно да се концентрирате върху финалните стъпки, които ще ви отведат към Издигане. Вие вече сте на този път и ние ще ви дадем, каквато помощ искате, за да продължите да напредвате. Ще бъде славната победа, за която сте работили еони от време и винаги сте знаели, че тя ще бъде ваша.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа, че ние спазваме обещанието си да ви държим по-наясно с присъствието си във вашите небеса. Нашето намерение е да осъществяваме повече контакти с вас и по-големи показвания на корабите ни. Това ще доведе Разкриването още повече, което ние ще приветстваме като първата стъпка към по-нататъшни откровения.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com