We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 30, 2011

30.11.11


СаЛуСа – 30.11.2011г.

 


Както казва поговорката, продължавайте да продължавате и не позволявайте на нищо да ви отклонява от избрания ви път. Единствено вие самите истински знаете какво е необходимо, за да ви придвижи напред и точно къде сте се прицелили. Обикновено бихте били доста щастливи да напредвате с ваша собствена скорост и разбира се, да няма упражнен никакъв натиск да правите обратното. Обаче, трябва да се разбере, че Издигането е толкова близо, че ако поискате да се възползвате от тази възможност да излезете от третото измерение, действително имате нужда да се уверите, че знаете какво ви трябва. Както толкова често сме споменавали вашето намерение е това, което е толкова важно, защото колкото по-скоро изпратите тази енергия, тя ще привлече подобна енергия и ще усили вашата, което отваря пътя към Издигането. Става въпрос за издигане на вибрациите ви чрез донасяне на повече Светлина в живота ви и споделянето и чрез позитивни мисли и действия.

Не се притеснявайте, ако вашият път е различен от този на другите, тъй като има повече от един път да достигнеш Издигането. В действителност има времеви линии, които покриват всяка възможна комбинация на възможности. Ако сте упражнили своя избор, не може да има грешен път, в противен случай свободата на избора би била безсмислена. Вие сте създателите на собственото си бъдеще, независимо дали го осъзнавате или не, ето защо ви е казано, че вие сте създали вашата настояща реалност. Това не означава, че тя не може да бъде променена, защото вие направихте точно това като се изправихте и отказахте на коленичите повече пред тъмните сили. Истина е, че ние и много други Същества от Светлина ви помагаме, но ние го правим единствено, когато сте направили сами първите крачки. Вие посочвате пътя, а ние ще поставим повече пътни знаци по него, за да не изгубите чувството си за посока.

Времената, в които сте, са чудесни, защото направихте съвсем очевидно, че вие повече не искате да имате нищо общо с начин на мислене, фокусиран върху война и конфронтация. Вие сте напълно позитивни в изискването за световен мир и ако настоящите ви лидери не са в състояние да отговорят, вие не сте настроени да ги видите само да отстъпят, но настоявате за назначаване на тяхното място на нови лидери, които могат да направят това. Скъпи мои, такива лидери има сред вас и когато ние отстраним препятствията и опозицията срещу тях, те ще ви поведат към мирна и щастлива ера, която вие не само търсите, но и заслужавате. Сега има голямо мнозинство от хора по света, които се молят за мир, но не на всяка цена, а чрез мирни преговори. Такива молитви получават отговори от Същества от Светлина от по-висшите царства, а те ни подкрепят в работата ни като ни дават сила да ви помогнем да достигнете траен мир на Земята.

Има много неща, които трябва да се постигнат, преди да достигнете края на 2012 и ето къде ние ще играем главна роля. Вие трябва да се преместите бързо от условията, създадени от Илюминатите, тези условия, които ви държаха под техен контрол. Те се стремяха да създадат ситуации, които да ви направят все повече зависими от тях. Като правеха това, те сториха всичко по силите си, за да спрат напредъка ви към Новата Епоха, тъй като това би ви направило по-независими от тях. Обаче, тяхната власт сега е силно намаляла и ще продължи да е така докато ние успеем да ги премахнем от позициите на властта и влиянието. Вече много от техните тайни бази са демонтирани и обезвредени, така че трайно са безполезни.

Въпросите се развиват добре, въпреки че според вашето възприятие може да не изглежда така. Гигантска е задачата да се достигне точката, от която ние можем да позволим на нашите съюзници да встъпят във властта. Не се страхувайте, тъй като ние сме толкова близо до слагането на край на вмешателството във вашия живот. Разбира се, дуалността даваше еднаква възможност и на Светлината, и на тъмнината да поемат отговорността, а до скоро тъмните сили бяха доминираща сила. Това повече не е така и чрез нашите съюзници ние търсим да използваме силата на Светлината, за да отстраним негативните енергии, които съществуват на Земята. Светлината може да бъде потисната, но никога победена от тъмните сили, а истина е, че Светлината винаги ще побеждава. Не обърквайте предстоящите дейности на Майката Земя с негативни събития, тъй като почистването, в което тя е включена, е серия от позитивни действия, които ще доведат до възстановяването на Земята. Където има физически изригвания или движения на Земята, някои души ще напуснат, но това е по техен избор.

Световните ви дела са доминирани от финансовата криза, но ние виждаме резултата като помощ да се премахнат членове на Илюминатите, които не само са упражнявали монопол над финансовите политики, но и са ги манипулирали в тяхна полза. Някои от най-големите престъпления срещу човечеството са в тази връзка. Вашите пари са откраднати или директно, или индиректно и са натрупани в джобовете на онези, които са се установили на върха на пирамидата. Богатството на света ще бъде върнато и справедливо разпределено и всички ще се радваме на удовлетворяващ живот, където повече няма да има бедност или робство.

Вие може би сте забелязали още по-голямо увеличение на броя на източниците, изпращащи съобщения за предстоящия период. Отсявайте и позволете на интуицията си да работи за вас и се дръжте за вашите убеждения докато намерите добра причина да ги промените. Както казахме, има много пътища до Издигането, но също и някои, които просто водят душите на продължаващо пътуване в сегашното измерение, тъй като те нямат желание да постъпят по друг начин. Оставете ги да следват избрания си път, тъй като той ще им осигури точно това, от което се нуждаят, за да напреднат. Ничия работа не е да ги убеждава в противното, но бъдете сигурни, че те не могат да са били на Земята, без да научат много полезни уроци. Те ще им служат добре в някое бъдеще време, а ако това са души, с които сте свързани сега, вие може би ще пожелаете да останете с тях като Водач.

Понякога вие говорите за благодарност към щастливите ви звезди за добрите неща в живота и може да не осъзнавате колко сте близко до истината. Когато погледнете към нощното небе, вие гледате към слънцата на много слънчеви системи. Всяко слънце е жилище на свръх висши Същества от Светлина, и те леят Светлината във вашата Вселена. Може де мислите за тях като за Богове, които на свой ред се свързват с Великото Централно Слънце и действат като проводници, за да разпръсват енергията навсякъде, по този начин издигайки по-ниските вибрации. Това е непрекъснат процес, който постепенно позволява целият живот да се върне към Източника. Помнете, че Всичко Е Едно и всичко има своето съществуване в енергията на цялото.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да предам благословии и любов цивилизациите членки на Галактическата Федерация.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com