We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 2, 2011

СаЛуСа – 31.10.2011г.


СаЛуСа – 31.10.2011г.

 


Разкриването като такова е важно за нас, но не колкото следващите го събития, а тъмните сили се опитват с всички средства да блокират обявяването, тъй като то предвещава края на техните потайни действия. Това също е началото на по-близки отношения между нас, което ще доведе до велико обединение в Братството на Светлината. Ние следователно настояваме нашите съюзници да започнат Разкриването колкото може по-скоро, но ако е необходимо ние ще го направим. Ние дълго обяснявахме божествената дата за това, а тя наближава, така че всяко забавяне ще е краткотрайно.

Това не означава, че вие ще бъдете неподготвени за Издигането, тъй като това се случваше от дълго време насам. Също така веднъж след като можем открито да общуваме с вас, ще направим детайлите напълно ясни за вас. Така, както стоят нещата, онези от вас, които са избрали да се издигнат, усърдно са следвали съветите, които бяха давани.
Вие намерихте собствения си път и много от вас вече живеят живота си като едни, които вървят в Светлината. Има различни представи за начина, по който ще се разиграят последните дни, но това е прието, тъй като ваш е изборът къде да ви отведе пътуването ви. Имайте предвид, че 12.12.12 е главното издигане и все пак само началото на друг цикъл на опити. Обаче, именно за вашата цивилизация е възможността да напусне дуалността и да не продължи да се ре-инкарнира в по-ниското измерение.

Може да сте открили спомени от Земята, но не забравяйте, че мнозинството от вас ще се издигнат с нея, за да се радват на красотата и хармонията на по-високите измерения. Няма да съжалявате по никакъв начин, че сте напуснали сегашната Земя, а всъщност ще се чувствате доста привилегировани да споделите нейното пътуване. Вие ще сте се придвижили от нереалното в изражението на Божественото по отношение на това какъв трябва да бъде живота. Дуалността ви бе дадена, за да преживеете точно това, което желаете и имахте напълно свободна воля. Сега, вие пристъпвате в божествените царства, където се проявяват Законите на Създателя и са ви дадени сили да създавате. До тогава вие ще сте станали Космически Същества без каквото и да било ограничение. Обаче, Законите на Вселената все пак се прилагат, но на вашето по-висше ниво на достижения и разбиране, вие не бихте направили нищо, което да е против тях.

След живота през дълбините на мрака и продължаващата ерозия на правата ви трябваше да се очаква, че вие ще се обърнете срещу онези, които наложиха това върху вас. Поради факта, че толкова много от вас се обърнаха в Светлината и потърсиха свобода от своите потисници, се позволи на Братството на Светлината да упълномощи нашето присъствие в живота ви. С помощта вие се издигнахте доста бързо, а чрез това издигнахте нивата на съзнанието до нова висота. Ефектът от това помогна на вашите спътници също да се пробудят, а тласъкът е такъв, че нищо няма да го спре да върви към естествения си завършек. Това е разбира се нещото, за което работихте от дълго време, а нашето присъствие е вашата гаранция за завършване.

Знаейки, че сегашния ви живот е само един от многото, които ще продължат до безкрайност, вие ще осъзнаете, че всичко това е за вашите опити, тъй като израствате в съзнанието. То постепенно ще се разшири, така че най-накрая ще може да обхване цяла планета, а в бъдещето някои от вас може да изберат да преживеят опит като планети. Това може да ви даде представа какво велико същество имате в Майката Земя, което, също като вас, все още расте в съзнанието. Ето защо вие се издигате заедно, а ако мислите за това, то е действително изумителен факт. Кой би помислил в противен случай, че Земята е истинско съзнателно същество. Ето защо вие сте помолени да признаете какво е направила тя за вас от любовта си към човечеството. Тя усеща вашата любов и приема молитвите ви и чрез тях е сигурна, тъй като продължава с прочистването на планетата.

Колкото повече разберете истината за себе си и целта на това да сте тук, толкова по-лесно ще приемете промените, които се случват. Ние бихме казали, вървете по течението, знаейки, че всичко ще бъде наред, независимо от това как ви изглежда сега. Само помислете колко малко време остава до Издигането и се радвайте на мислите за това колко е вълнуващо да сте част от него. Ето защо вие се инкарнирахте точно в това време и бяхте напълно наясно в какви преживявания ще се включите. Помислете отново за мъдрите души, които се присъединиха към вас в последните години, носейки по-високо ниво на съзнание, което е необходимо, за да гарантира, че издигането продължава. Вие ги наричате деца Индиго, Звездни семена или с други имена, които ги идентифицират като специални, които ви носят силно необходимо знание. Те напуснаха комфорта и хармонията на по-висшите измерения, за да ви служат във време, в което присъствието им е необходимо.

Отнасяйте се с всички като с Братя и Сестри и давайте любовта си колкото може безусловно. Ако можете да направите това и да видите Светлината в тях, вие ще помогнете за тяхното издигане, тъй като всяка душа отговаря на вибрациите на любовта. Когато можете да го направите, вие действително ще сте достигнали ново ниво на Христово Съзнание, което ще поддържа добро за бъдещето. Просто дайте всичко от себе си, нищо повече не можете да направите, а никоя грижовна душа няма да ви обвини за случаите, в които не можете да поддържате такива нива. Ще стане по-лесно, тъй като напредвате към по-високите измерения и най-накрая заемате мястото си в тях.

Истината ще дойде с откровенията, които ние ще ви донесем, но се подгответе да бъдете удивени от степента, в която сте били подвеждани. Много от това ще изглежда невероятно и трудно за приемане, защото мисълта ви е била контролирана толкова дълго време. Обаче приемете колкото може повече и всичко, което е оставено неразбрано все пак ще намери място в сърцето ви в подходящото време. Повечето разкрития ще имат добър ефект и ще обяснят някои от загадките, които съзнателно са били поставяни пред вас, за да ви държат под контрол. Последното нещо, което искат тъмните сили, е да станете независими от тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и колкото повече разбирам за вас, толкова повече оценявам колко сте гъвкави и как дуалността ви е закалила спрямо висините и спадовете в живота. Не е чудно, че други цивилизации ще гледат към вас и ще търсят помощта ви. Вие напуснахте комфорта и радостта да бъдеш в по-високите измерения, за да придобиете пълно преживяване на дуалността с цялата и болка и тъга, за да помогнете на другите. Аз се прекланям пред вас и признавам красивите обични души, които сте, обичам ви всички.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк КуинсWebsite: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com