We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 4, 2011

СаЛуСа – 4.11.2011г.


СаЛуСа – 4.11.2011г.

 


Вие сте в ситуация, която изисква да чакате търпеливо въпросите да се развият още малко, а след това можете да очаквате действие. Прочистването за вашата цивилизация се случва от дълго време на различни нива чрез преместване на тъмните сили от нашите представители от Светлина до настоящия ден, когато те са премествани и поставяни там, където не биха могли да навредят повече. Така че можете да видите, че условията стават такива, че ние можем да се придвижим в следващата фаза. С това идва и по-голямо осъзнаване от ваша страна, тъй като повече хора се отварят за истината по отношение на това какво се случва на Земята. От объркването, Фениксът на миналото, както когато бяхте в ерата на Любов и Светлина, се издига. Това беше през един от по-просветлените периоди на Атлантис, предшестващ нейния край. Буквално всички от вас живяхте през тази велика епоха, а спомените все още са пазени в подсъзнанието ви. В онези времена вие достигнахте връх в духовното си развитие, което позволи на великите Майстори да се върнат на Земята. Обаче, през хилядите години вибрациите постепенно спаднаха, докато Светлината трябваше да се състезава с преобладаващата тъмнина, която погълна Атлантис и доведе до нейния крах.

Сега вие енергизирате мрежите около Земята и още веднъж тя е готова да достигне до друг духовен апогей. Този път издигането се случва много бързо и толкова бързо, колкото можете да поемете по-висшите енергии. С непосредствения период, който е пред вас и с още по-голямото количество Светлина, излъчвана към вас, вътрешните ви промени стават все по-забележими. Някои от вас може да се чувстват неразположени, но това по никакъв начин не е неприятно и веднъж, след като се успокоите, ще се почувствате издигнати. Ние знаем, че много от вас вече са се развили до точка, от която сте способни лесно да се центрирате, независимо от това, което се случва около вас. Това е доказателство за продължаващата ви способност да привличате по-висшите енергии в себе си. Всеки един от вас, който е достигнал този етап, е в служба на онези, които не са го постигнали, като създава по-успокояваща и уравновесена атмосфера около себе си.

В Европа, разбираемо се стига до паника, тъй като ако Гърция все пак продължи и проведе референдума, относно боравенето с дълга, хората са настроени да отхвърлят въвеждането на повече съкращения или санкции, които да го покрият. Ако това е така, то почти предрича края на Еврото, с последващия колапс на тази система, тъй като и други държави също пропадат. Това означава, че е въпрос на седмици, отколкото на месеци да бъде решено бъдещето на Европа, а това ще отвори вратата за нова финансова система, която ще преодолее произтеклите проблеми. Ние не желаем такива сривове за вас, но докато те не се случат, пътят не би бил достатъчно чист, за да се въведат приемливите алтернативи. Бъдете сигурни, че всичко е в готовност да продължи, което означава, че периодът на прекъсвания и несигурност ще бъде сравнително краткотраен.

Безпокойството по света е сигурен знак, че пробуждането е в пълен напредък и че хората осъзнават, че максималната сила да решат бъдещето си е в тях самите. Като резултат те се мобилизират, за да демонстрират и да изискват промени в съществуващите системи. Това ги поддържа в центъра на публичното внимание, а движението се разраства, тъй като към тях се присъединяват повече хора. Те също са захранени от позитивните енергии, които привличат към себе си, а това се разпространява много бързо. Ние искаме да ви помолим да продължите действията си в позитивна насока и да не се поддавате на онези, които ще дискредитират кампанията ви. Дръжте ги мирни и ограничете всякакви усилия за предизвикване на насилие, защото това е само в полза на властите.

Скъпи мои, махалото се придвижва във ваша посока, а това означава, че контролът над вашия свят започва да сменя водачите си. Най–сетне онези души от Светлина, които дойдоха точно за тази възможност, се преместват в позиции, готови за заменят онези, които ще бъдат премахнати. Нашите планове очакваха точно това време и веднъж, след като видим възможността да ги поставим на мястото им, въпросите напред ще се ускорят. Така че първо е организацията, а после структурата за прилагането на промените. Това ще доведе до нещо, което вие може да наречете „ ключов” период, който да позволи да започнат физическите промени. До тогава ние ще бъдем в 2012година, която ясно ще бъде година на голяма дейност и в която вие ще играете главна роля, понеже никога не е визуализирано това да бъде нещо различно от съвместно предприятие или ако трябва да кажем, приключение. Ние имаме естествено желание за започнат последните етапи, водещи към Издигането, тъй като сега пътят е почти изчистен от миналите препятствия.

Също като вас ние се чувстваме въодушевени, че има достатъчно знаци за издигането ви, така че вие знаете със сигурност, че сега са започнали крайните времена. Това, което може да ви е изглеждало невероятно преди няколко години и беше трудно за разбиране за много от вас, сега се е втренчило в лицето ви. Доказателството за това, което се случва, е налице, за да го видят всички, въпреки че ние действително приемаме, че има някои души, които не са готови да прекрачат от другата страна. Все още ще им се помага и те като всяка друга душа, в края на краищата ще открият, че са създали своя собствена реалност, която ги очаква. Абсолютно справедливо и подходящо е всяка душа да напредва според нивото си на вибрация и да не може да влезе в по-висша вибрация, докато не е готова за това.

Всеки ден сега носи възможността нашите съюзници да са отбелязали напредъка, който търсим, така че да може да бъде направен голям напредък. Във всеки случай вашето очакване на нещо конкретно няма да е за дълго, понеже ние сме толкова близо до успеха. Както можете да си представите, има голямо очакване на сигнала за продължаване напред, а проблемите действително ще се премахнат веднъж, след като започнем. Разкриването остана една от най-важните теми, която бихме желали да излезе наяве, а това ще даде много повече информация, която ще направи по-лесни нашите дейности. При нас няма нищо, което да се случва без вашето знание и участие, тъй като ние никога не сме претендирали да се справим с вашите нужди сами, въпреки че сме напълно способни да го направим. За вас е време да направите стъпка нагоре, за да поемете ролята си сред нас, което ние очакваме с нетърпение като вълнуваща перспектива.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм окуражен от обрата на събитията по Земята, както изглежда толкова много хора изведнъж „оживяха” за истинската цел на живота си. Вместо сляпо да се препъват в мрака, те сграбчиха истината и желанието да изиграят ролята си за довеждането на Издигането до съществуване. Всеки има да предложи нещо дори ако е малко, в сравнение с другите. Това е съвместно усилие и всяка част е толкова уникална, както никоя друга. Ето защо ние ви приветстваме да се присъедините към нас в Любовта и Светлината, която представляваме.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired 

 
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com