We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, November 7, 2011

СаЛуСа – 7.11.2011г.


СаЛуСа – 7.11.2011г.

 


С много бързото развиване на въпросите вие имате нужда от малко информация за последиците. Напълно ясно става, че Европейската криза съвсем не е решена, а дългът в съюза е толкова голям, че може да ги срине. Междувременно хората стават по-активни от всякога, а натискът, който оказват върху правителствата, най-накрая ще огъне последиците. Зад кулисите ние заедно с нашите съюзници помагаме за това и продължаваме да изясняваме на тъмните сили, че дните им са преброени. Сред тях има голяма нестабилност и страх от последиците от техните действия. В арогантността си те никога не са си мислили, че ще трябва да отговарят за престъпленията си, но сега става очевидно, че ще го направят.

Нашите съюзници са готови да се възползват от всяка възможност, за да придвижат плана ни напред. На нас ни е разрешено да сме твърди, за да премахнем препятствията от пътя си и повече няма да толерираме намеса. Тъмните сили бяха жестоко отслабени в последните седмици и са в отстъпление. Следователно ние действително смятаме, че тяхното упорство няма да може да спре нашия прогрес. Много скоро можете да очаквате да научите за още напредък от наша страна. Вече отстранихме много властни хора, които стояха на пътя ни, и ще продължаваме да го правим. Към сегашния момент ние знаем всички имена на Илюминатите и никой не ще избяга от мрежата, която се затваря над тях. Ние сме в готовност да отстраним правителствени групи, които се провалиха в службата към хората, а веднъж, след като това се е случило, ние можем да очакваме да се обяви Разкриването.

Каквото и да се случи, ние стоим твърдо на пътя си да започнем Новата Година с победа над тъмните сили. Тъй като наближава следващата седмица, изпъкват две събития, едното е пристигането в средата на седмицата на това, което некоректно е било определено като астероид. Всъщност това е интелигентно контролиран космически кораб и остава да се види как той взаимодейства с вашата Земя или Луна. В петък вие с нетърпение дочакахте 11.11.11, носеща със себе си друг велик подем на енергията, която ще допринесе за чудесно издигане в нивата ви на съзнание. Колективният му ефект ще бъде доказан чрез нова вълна на любов по цялата ви Земя. Ако е възможно, намерете тихо местенце, където можете да релаксирате и да се отворите за енергията. Имайте предвид, че енергията вече започва да се проявява, а вие можете да се подготвите за нея в предстоящите дни като останете спокойни и мирни.

Този месец в много отношения е трамплинът за далеч по-велик период на дейност, която ще продължи от него до края на 2012г. Вашите очаквания скоро ще бъдат удовлетворени, а нашите ще бъдат завършени, когато се е случил Първият Контакт. От тогава нататък ще бъде спокойно плаване, тъй като виждате нашия план обяснен, а качеството ви на живот ще се повиши скокообразно, веднъж след като започнете да се възползвате от предимствата, които ви се полагат. От дълго време фокусът е бил на Запад, но осъзнавате, че в края на краищата целият свят ще бъде включен в това. Също така в нашето време ние подходихме към всички правителства и те са наясно защо сме тук и значението на това за вашата цивилизация. Ние сме повече от ръка за помощ и ще останем с вас за остатъка от пътуването. Ще бъде радостно обединение и вие без съмнение ще знаете, че сте част от нас и ще научите за божествената си съдба.

Продължавайте да гледате към бъдещето и му позволете то да изпълни сърцето ви с радост, тъй като това ще бъде действително случай от голяма важност без паралел с никое по-ранно преживяване в този цикъл. Обратът на събитията ще ви изненада със скоростта, с която те се случват, а това е, защото те са били педантично планирани. За нас това е не само велика отговорност, но и такава, която приехме без колебание, тъй като ние имаме много опит, що се отнася до Издигането. Ние откриваме, че много от вас приемат нашето съществуване като напълно нормално и чакат с нетърпение официалното ни пристигане на Земята. Независимо от това, което е прожектирано за нас чрез филмите и медиите ви, ние никога не сме ни нападали на вашата Земя, нито имаме каквото и да било намерение да го правим. Нашата мисия е породена от нашата Любов към всички творения на Създателя, независимо от форма, цвят или размер.

Вселената е пълна с разнообразни форми на живот, а всяка Вселена, в която пътуваме е пълна с изненади. Те всички са като вашите, където животът се развива и преживяна духовното си развитие и еволюция. Така че независимо от външния си вид, всички Вие сте Едно, а към времето, когато достигнете ниво на Христово съзнание няма да имате съмнение по този въпрос. Тогава и само тогава, ще ви бъде позволено да рискувате още, когато желаете. Част от Първия Контакт ще покрие различните форми на живот във вашата Вселена, вие ще бъдете запознати с тях. Скоро ще научите, че външният вид не е индикатор за духовната същност в тях. Дори на вашето ниво на съзнание, вие бихте почувствали по-висшите вибрации на Светлината, когато срещнете еволюирало Същество.

Сега, когато изцяло сте в преход от дуалност към Издигане, ще откриете, че много от това, което преди се приемаше за даденост, изчезва. Старите системи, които са неадекватни за Новата Епоха и не служат на тези, които се пробуждат, се разпадат и никакви усилия не биха ги възстановили. Това позволява на нови идеи, които са в съгласие с нуждите ви, да се проявят, те са в наличност. Много неща бяха потискани, за да поддържат старата парадигма жива и където е подходящо, те ще ви бъдат отпуснати. Най-плодовита територия е тази, свързана с безплатната енергия, и много малки преносими единици могат да се произведат за кратко време. Много неща ще обслужват целите ви, доколкото по-общ подход ще покрие нуждите ви. Това ще ви помогне да се освободите от крепостничеството, което ви държи ниско, където работите дълги часове, за да си осигурите основни неща за оцеляване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви оставям с благословията и любовта на Галактическата Федерация. Ние искаме да ви видим как взимате времето във ваши ръце, за да преструктурирате вашите общности в ефективни групи, които могат да поемат промените, така че да бъдат гладко въведени. Ние разбира се ще контролираме работата, която вършите, така че промените да са в съответствие с новия подход, който е в съгласие с принципите на Любовта и Светлината. Всички стари закони и регламенти, които ги нарушават, ще бъдат премахнати или пренаписани. Дори в краткия период, водещ до Издигането, вашият начин на живот ще се промени съвсем драматично, за да ви издигне и да сте готови да заемете мястото си сред нас. Вие сте значително напреднали до сега, за да знаете какво да очаквате, а това трябва да носи радост и щастие на сърцето ви.


Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинс

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com