We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, November 9, 2011

СаЛуСа – 9.11.2011г.


СаЛуСа – 9.11.2011г.

 


Нещата продължават да се движат с по-бързо темпо от преди, а светът гледа на спада в Европа, който ще има далеч по-важни последици. Проблемът в намирането на решение е, че няма достатъчно пари да се финансира каквато и да било форма на помощ или спасяване. Както ви информирахме, старата система не може повече да обслужва включените държави и трябва да бъде открита нова, която да разгледа въпроса. Отговорът, разбира се ви очаква, а нашите съюзници ще представят плана в подходящо време. Бъдете сигурни, че неудобството за вас ще бъде краткотрайно, а ние ще бъдем зад онези, натоварени с отговорността да внесат новия план. Промените трябва да дойдат и откакто вашите нужди бяха разпознати, ние вербувахме помощта на хора от властта да ги започнат много бързо. Онези от тъмнина, които вече сме разпознали, ще бъдат спрени от вмешателство и ако трябва ще бъдат преместени в места, където няма да могат да пречат.

Ние имаме някои съюзници, които могат да ви изненадат, които знаят, че опасността, надвиснала над света, би засегнала буквално всички държави. Илюминатите имат амбиции да завладеят света и никой не би бил в безопасност от техните намерения. За щастие опасността отмина и с времето всички следи от военните им сили и бази ще бъдат премахнати. Идва мир и ще бъде установен преди Издигането, а нашето присъствие ще увери, че мирът е пазен. Всъщност с постоянно увеличаващите се нива на съзнанието, има нежелание в повече човешки умове да се изправят срещу сънародниците си. Част от това се дължи на осъзнаването, че войните не решават проблемите, а в дългосрочен план става още по-зле. Част от почистването на Земята ще бъде възстановяването на всичко разрушено, повредено или замърсено от военни действия.

Любов и Светлина се връщат на Земята много бързо, много от това е било заземявано всеки път, когато сте достигали ключов момент. Следващият е 11.11.11, а това е изключително важно време, което драматично ще повиши честотите на вашето Светлинно Тяло и Физическо Тяло. Някои от вас без съмнение ще са наясно с това и ще знаят, че интензитетът се е повишил. Това ще продължи до Издигането, когато вие трябва да сте напълно готови да завършите процеса. След това Златната Епоха ще трябва да е започнала с другите етапи от просветлението, които ви отвеждат напред до още по-високи измерения.

Колкото повече земни действия бъдат приключени своевременно, толкова повече на старата парадигма в края на краищата ще и бъде отказана всякаква друга енергия, за да продължи да съществува. Тя вече се пропуква и много от ранния ви контакт с нас ще бъде посветен на справянето с нея. Ние сме ви обещали да премахнем всичко, което няма място в близкото ви бъдеще. Така че ще бъде вълнуващ период да присъстваш на Земята, тъй като любовта измества страха и онези негативни емоции, които бяха захранвани от по-ниските вибрации. Единството на Всичко Което Е ще ви издигне, а хората ще изоставят всички идеи за разделение, тъй като те се обединяват, за да създадат нова цивилизация, която действа като Едно, където всички души обичат и се грижат една за друга. Предполагаемите различия, които бяха разигравани от тъмните сили, за да ви държат разединени, бързо ще бъдат преодолени. Няма да има място за религиозни догми, а едната Истина ще царува, тъй като душите ще се научат да се свързват с Висшия си Аз.

Онези от вас, които се добре информирани и разбират Истината, ще бъдат призовани да бъдат наставници на онези, които не са. С наближаващо ни присъствие ние ще уверим, че всеки има възможност да научи Истината. Много неща са ви били грешно представени и със съжаление казваме, че това също се отнася и за повечето религиозни ордени или църкви. За тези, които се чувстват силно привързани към вярванията си, ние просто ви молим да се опитате да бъдете отворени за нови идеи и да разберете, че има само Един Върховен Създател. Вашето его може да не бъде лесно убедено да се откаже от вярванията, които оценявахте, но ние се чувстваме сигурни, че вие ще откриете, че те лесно могат да бъдат заменени.

Свободната воля е дар, който Бог ви даде и ние я уважаваме до степен, че ние няма да се опитаме да ви наложим различни гледни точки. Обаче, отново казваме – моля, бъдете отворени за нови версии за целта на живота и също по отношение на вашата история, която се нуждае от пренаписване. Знайте, че всичко, което някога се е случило от създаването, е записано и може да бъде „про-играно”, ако е необходимо, за да изясни всяко неразбиране. Може да има единствено Една Истина, а вие сега достигнахте момент, когато сте длъжни да я получите. Толкова много конфликти са се случили на Земята, поради различия, които са били увековечавани и разигравани от тъмните сили. Скоро ще разберете какво е да си освободен от такива условия и да живееш мирен и блажен живот с твоите Братя и Сестри, а това включва и нас.

Има толкова много, което да очаквате с нетърпение, а неудобството, причинено от промените, ще бъде нищо в сравнение с дара на свободата и мира, които ще бъдат ваши. Нищо не може да спре успешното завършване на вашето пътуване през Дуалността, тъй като му беше дадена благословията и любовта на Създателя. Следователно продължете с ежедневния си живот с радост в сърцата си и вижте себе си в онези души около вас. Тъмните сили или тези от Светлината, няма разлика, защото всички от вас са споделили опити от двете противоположни страни на разделението. В бъдещето вие ще разпознавате божествеността във всички онези, които срещате и ще споделите красотата на взаимната любов. Енергиите се сливат и вибрациите хармонизират заедно в израз на Безусловна Любов.

Скъпи мои, продължете пътуването си, правейки най-доброто, за да направите живота на другите хора малко по-щастлив, тъй като дори мила дума или поздрав може да ги издигне. Хората бяха склонни да са тесногръди и необщителни и все пак вие имате способността да бъдете дружелюбни и щедри с приятелството си към другите. Оставете настрана нещата, които правят други хора да изглеждат различни от вас и им „говорете” чрез по-високо ниво и те ще разберат. Желайте им това, което бихте желали за себе си и ще им помогнете да се издигнат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам въодушевен от мисълта за вашето издигане и завръщане в измеренията на Любовта. Нека получите Любовта и Благословията на Създателя, за да внесете радост и щастие в живота си.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  


http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.
No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com