We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 25, 2011

Музикален екстазМузикален екстаз
Лечебен дар за човечеството
Небесна  музика от Жоао Кота-Роблес
чрез Фредерик Деларю

            Дълбоко съм благодарен на Жоао Кота-Роблес, син на известната духовна ораторка Патрисия Кота-Роблес, че ме помоли да придам форма на тази музика, неговата Музика на Душата, за да можете да я чуете и почувствате. Намерението и желанието му беше да дари човечеството с музика, която  благославя всеки, който има каквато и да е форма на рак. Никога няма да забравя преживяването. Жоао ме помоли да създам музиката и каза на майка си да намери начин да я сподели със света. Моля, споделете я с всички! Благословии за всички!
Фредерик Деларю

История на музиката

            На 13-годишна възраст, една година след първото ми преживяване близо до смъртта, когато срещнах ангели и същества от светлина в тунела, стигайки до ярката и топла светлина, бях насочен да започна да свиря музиката на душите на хората.
            Знаех, че това е нещо много силно и може да промени живота на хората. Въпреки това бях изплашен, тъй като не можех да споделя опита и чувствата си с никой във Франция по това време. Едва на 30 години, след като бях временно парализиран, се предадох и си простих, че не споделих този дар по-рано. Силно вярвам, че това ми помогна да проходя отново, тъй като почувствах как „дъха на живота” се освободи от слънчевия ми сплит в момента на пълната прошка.
            На 29 декември 2010 г. Жоао Кота-Роблес направи своя преход към Светлината в следствие на внезапна пневмония. Не го познавах лично, но познавах баща му Дик и майка му Патрисия, която всяка година ме кани да изпълнявам музиката си на големите духовни конференции, които организира на места с висока честота или „вортекси”. Когато научих за прехода му към Светлината, получих веднага порив да шофирам от Палм Спрингс, Калифорния до Тускон, Аризона за службата. Междувременно Жоао комуникираше с мен и ме помоли да създам компакт диск с музиката на душата му, като наследство от него за семейството му. Но след службата, чувствах, че той желае музиката да бъде „Дар за човечеството”. Музика, която може да благослови с утеха всеки, който има каквато и да е форма на рак, музика, която ви помага да повишите вибрациите си.
            Необходими бяха няколко месеца, за да се изясни напълно идеята и да разцъфне. В средата на април 2011 г. внезапно почувствах и чух вътрешен глас, че трябва веднага да отида във Франция, което и направих. Там, освен че посетих семейството си, отидох до Рен льо Шато, за да снимам DVD. На мястото на снимките имах силното чувство, че Мария Магдалена е вървяла из това поле. След това, когато посетих църквата в Рен льо Шато, се помолих пред статуята на Мария Магдалена и имах невероятно, сюрреалистично, паранормално преживяване – почувствах, че лицето ѝ се движи и ми говори. Никога няма да забравя този момент!
            В Калифорния Жоао ме подтикваше да направя компакт диска и комуникираше с майка си, че тя знае по-добре от мен как да сподели музиката със света. Обадих се на Патрисия веднага и ѝ разказах всичко.
            Тя сподели, че синът ѝ желае дискът да бъде направен на следващия ден, който беше Петдесетница в чест на Мария Магдалена. Междувременно д-р Флоранс Филипс, съпруга на д-р Ърнест Филипс, пастори дълги години в Хемет, а след това в Палм Спрингс, Калифорния, почина от рак. Тя беше единственият пастор в Палм Спрингс, който ме приветстваше да извършвам медитативната си работа, без никакви условия. Тя беше ангел. Това, че тя почина в неделята на Петдесетница, ми даде още едно потвърждение, че компакт дискът трябва да бъде направен в този ден. Усещах силно, че д-р Флоранс беше с мен по време на създаването на музиката и я почитам за това.
            Преди и по време на създаването на компакт диска, усещах, че съм обгърнат от силни и дълбоки вибрации и честоти, и ми беше трудно да стана в края на това божествено творение. Беше толкова изумително красиво!
            Жоао каза, че музиката никога не трябва да бъде продавана или купувана. Трябва да се дава безплатно и никой да не прави пари от този божествен проект.
            Всичко беше много ясно. Моля, свалете музиката  за лично ползване и я споделете с всеки, който чувствате, че може да има полза от слушането ѝ.
            Благодаря. Ангелски благословии,
            Фредерик

Небесна „Музика на Душата” на Жоао Кота-Роблес
от Фредерик Деларю

            Патрисия Кота-Роблес и аз сме щастливи, че музиката „Музикален екстаз... Дар за човечеството” докосна толкова много сърца и благослови толкова много хора. Ентусиазмът ви е прекрасен!
            Много хора ни питаха дали могат да използват музиката като фон за техните водени медитации, уебинари, видеота и други записи. Съжалявам, но трябва да откажем, за да бъде защитено Божественото намерение на този свещен музикален дар. Ако върху музиката бъде записана друга информация, това ще попречи на лечебния процес и на Божественото намерение на музиката.
            Честотата на тази Небесна музика се свързва с Божествения разум на тялото на клетъчно ниво, повишавайки съзнанието на всяка клетка. Музиката успокоява и утешава клетките и естествената способност на тялото за самолечение се усилва.
            Тази свещена музика е съвместима и работи в хармония с всяка лечебна модалност или медицинско лечение, която човек може да избере. Тя резонира с допълнителна благословия за всеки, който има каквато и да е форма на рак.
            Пълната продължителност на музиката е 62 минути. Можете да свалите mp3 файла безплатно от сайта:  http://www.fredericdelarue.com/freemusic.html
            Тази музика е дар свише и не може никога да бъде продавана или купувана. Моля, споделете информацията с всеки, който чувствате, че може да има полза от свещения дар на тази Небесна музика.
            В качеството ми на композитор на музиката, тя е защитена с авторски права. Можете да записвате компакт дискове за лично ползване и да ги споделяте безплатно с всеки, когото познавате. Можете също така да принтирате изображенията от обложката на диска.
            Можете да слушате музиката в групи и по време на лечебни сесии и медитации. Бъдете изобретателни при използването на този прекрасен музикален дар, но моля, не говорете и не записвайте нищо върху музиката, включително написани думи. Ако върху музиката бъде записана друга информация, това ще попречи на лечебния процес и на Божественото намерение на музиката.

            Фредерик Деларю

            Превод: Камелия Захариева
            Източник: http://www.fredericdelarue.com/freemusic.html

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com