We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, December 12, 2011

12.12.2011г.


СаЛуСа – 12.12.2011г.

 


Чакането беше дълго и мярка за вашата вяра и способност да се фокусирате върху всичко, което е от Светлина, защото имаше много отвличания на вниманието, включително онези източници, които са създадени, за да объркат хората. Обаче вие станахте много по-мъдри и способни да разпознаете кое действително е от Светлина. Във всеки случай има различни интерпретации на събития, които са подредени, за да ви изведат до Издигането. Важното нещо е, че вие виждате, че каквото и да се случи, крайната цел е Издигането, а как да стигнете до там не е проблем, който трябва да доведе до разногласия между вас. Със сигурност във ваш интерес е да направите отстъпки за разликите, тъй като по всяко време плановете и темпото могат да бъдат пригодени. Това ви е твърде добре известно, но разберете, че промените понякога са необходими за фините настройки на нашите дейности. Тъй като тъмните сили са били принудени да отстъпят, те оставят следа от неуспешни опити да предизвикат безпорядък. Ние сме решени да блокираме всички такива опити и сега сме божествено упълномощени да използваме по-твърди средства, за да го постигнем. Въпреки това ние се грижим, за да не замесваме невинни хора.

Както можете да си представите, след като сте навлезли в годината 2012 ще има много спекулации и понякога неблагоприятни коментари за това какво ще доведе тя. Предсказанията на Маите ще бъдат използвани според вярванията на заинтересованото лице и както знаете много ще интерпретират края на времето с край на света. Последното нещо, което искаме да видим, е, че идеята, която се зарежда създава фактор за страх сред вас. Това може да удовлетвори някои, защото те вече вярват в края като наказание от Бог за злото по Земята. Обаче, ние искаме да подчертаем, че няма да има масово унищожение и загуба на живот в голям мащаб. Това не е планът и тъй като Бог Е Цялата Любов, ясно е, че Бог никога няма да оттегли тази Божествена Любов при никакви обстоятелства. Всички вие сте Божии Искри и каквото и да се случи винаги ще останете безсмъртни.

С края на дните ще настъпи „сортиране”, тъй като душите са насочени към пътя, който ще им позволи да продължат да еволюират, на вибрационното ниво, на което вече са. Няма да има никакъв смисъл или печалба, ако души са поставени в измерение, в което те не са съвместими според нивото им на съзнание. Така че не се тревожете за други души и имайте предвид, че всички накрая ще намерят пътя, който няма да компрометира тяхната свободна воля. Преди да се инкарнирате вие знаехте какъв би бил резултатът, а това е, за което работихте, така че никой няма да бъде разочарован. Ние осъзнаваме, че много искат да продължат земните си връзки и отношения и въпреки че връзката от любов ще остане, трябва да се направят разрешения, които дават на всяка душа пълна свобода на избор. Хората твърде много наблягат върху брачните обети, които се интерпретират по начин, че някой иска да притежава или да има друго Същество.

Хората са събрани заедно, така че техните взаимоотношения увеличават преживяванията, които са от полза за всички тях, както и от един живот към друг, те ще се променят по необходимост. Така че, Скъпи мои, опитайте се да бъдете благодарни на всички души, които пътуваха с вас през дуалността и знайте, че всички научихте от опитите си. Също имайте предвид, че до известна степен вие всички ще сте играли роля като един от тъмните. При всичко казано никои няма да открият, че са били по-свети от други, ето защо може да се каже, че сте в опасна територия, когато съдите друга душа. В крайна сметка, всички души ще намерят своята Светлина и Любов и няма да има кармична отговорност, останала от предишни животи. На някакъв етап дори спомените ще бъдат заличени, когато повече не обслужват никаква полезна цел. Помнете, че вие искахте да преживеете дуалността и се поставихте в опозиция на по-ниските вибрации, в които беше предвидено, че ще пропаднете. След като сте завършили времето си, повече няма нужда да се занимавате с тези преживявания, защото ще сте доказали способността си да ги преодолявате.

Вашият истински дом е в по-висшите измерения, живеейки в пълна хармония, водещи радостен и удовлетворяващ живот. Илюзията на по-ниските измерения е ваше творение и изпълнило целта си, то ще изчезне като бъде ре-абсорбирано отново в непроявеното. Издигането е процес на Вселенски пропорции и ще се случи като единично събитие. Без издигането на Земята процесът би бил незавършен, а това ви говори колко важна е вашата цивилизация сега. Сега виждате ли защо ви е дадена толкова много помощ и защо вие сте избрали да бъдете на Земята в това време. Вие сте Избраните, които, знаеше се, че постигнат успех и колкото и трудно е да се приеме – тъмните сили също са част от това.

Във вашата реалност вие сте живели в илюзията и все пак опитите са били перфектно истински, а когато завесата падне и това свърши, всички вие ще признаете взаимното си участие в това и ще продължите напред. И така, Разкриването остава важна част от способите за обединение на всички нас и изразява илюзията по начин, който можете да разберете. Това ще ви позволи да разберете колко уязвими сте били спрямо по-ниските енергии. Как тъмните сили откраднаха свободата изпод носа ви и как те постигнаха това. Тези откровения ще бъдат необходими, за да ви освободят от онези енергии веднъж завинаги.

Вече много от вас живеят живота си в по-висока вибрация и можете безопасно да преминавате невредими през минното поле на дуалността. Вие сте разчупили прикачванията, които сте събрали в продължение на много животи, които повече не служат на никаква ваша цел. Силната воля, разбира се, се изисква, за да стъпите в нова вибрация, както често ви информирахме, а веднъж, след като това намерение е изразено, вие ще получите много помощ. Част от нашата мисия е да гарантираме, че колкото може повече души ще се издигнат чрез Издигането. Разкриването на истината относно вашите опити е част от лечението за вашата загуба на памет относно истинската ви същност. Бъдете смирени и приемете, че колкото и интелигентни да сте, вие сте били заблудени, както всеки друг. Тъмните сили са били умни и изключително подли и търпеливо работиха за превземането на вас и вашия свят. Обаче те измислиха без наше влияние и това на Майсторите, които посетиха Земята, и засяха онези семена от Светлина, които отвориха очите ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус, а част от мисията на Галактическата Федерация е почти изпълнена, но нашата служба към вас никога не спира. Ние ви обичаме и силно се възхищаваме на начина, по който вие отново се издигнахте.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  

 

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com