We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, December 14, 2011

14.12.2011г


СаЛуСа – 14.12.2011г.

 


Финансовата сага в Европа далеч не е завършила, а последиците от нея ще пътуват надлъж и шир. Ние нямаме някакво особено желание относно резултата, но виждаме пораждащата се възможност да се представи окончателния план, който ще ви освободи от старата парадигма. Това ще се прояви по един или друг начин, тъй като няма връщане назад към старите начини на управление на делата ви. Сякаш чрез магия идването на 2012 ще освободи повече енергии, които ще ви издигнат по-бързо, отколкото във всеки друг предишен период. Дори онези сред вас, които малко са мислили за нейната значимост, ще усетят, че се случват динамичните промени. Навред ще летят слухове с приемане, както и отричане, причиняващи някои разногласия, но най-накрая истината ще излезе на преден план. Тя не може да бъде потискана постоянно и ще остане винаги, независимо от опитите да бъде скрита. Проблемът е, че вие сте живели в илюзията си толкова дълго време и е трудно да видите истината, която да я замени.

Наложително е да навлезете в предстоящия период с няколко определени идеи, но дайте възможност на промените, които ясно ще посочат посоката, в която навлиза вашата цивилизация. Това е разбира се Издигането, но пътя му ще се криволичи някак си, преди ясно да се разгърне пред вас. Позволете му да се разгърне в най-доброто си време, а ние ще бъдем на разположение да ви насочваме в правилната посока. Повечето от Служителите на Светлината имат ясна представа какво ще се случи, но не и непременно фините детайли. Ние от Галактическата Федерация сме, както бихте казали, на ръба на седалките си, тъй като натискът да продължим е почти непоносим. Обаче, ще кажем за кой ли път, че има подходящо време да се направи това, заради което сме тук и всичко ще работи далеч по-добре като резултат. В известен смисъл няма спешност, като се има предвид, че независимо от това, което ще се случи, вие ще достигнете Издигането, както е предназначено. От друга страна знаем, че колкото по-скоро можем да започнем, толкова по-бързо ще ни трябва вашата подкрепа.

Така че ние ви молим, Скъпи мои, моля концентрирайте се върху това къде отивате и позволете на всичко от по-ниските вибрации да ви подмине. Вие навлизахте в по-високите вибрации от известно време насам и те ви подкрепят във вашия стремеж да се издигнете. Пътуването на всяка душа може да бъде различно от това на друга, но по принцип всички вие търсите път напред, който да ви изведе от настоящото затруднение. Лишени от съществуване, твърде страшно, за да се изправи пред промени, няма причина, поради която вие да не приветствате издигането от настоящия ви опит. Ние разпознаваме умората и липсата на мотивация, която задържа някои от вас назад, но отговорите ще дойдат много скоро и ще ви издигнат от мрака. Имайте силна вяра в това, което е планирано за вашата цивилизация до края на този цикъл на дуалността. Сега преминавате през крайните дни и ако промените следите на това, което е пълно с обещания за бъдещето, вие активно ще бъдете включени в промените, които ще ви удовлетворят и ще донесат мир в живота ви.

Време е да споделите своето знание, тъй като ще изникнат много въпроси веднъж след като истината за нашето присъствие е обявена. Ние разбира се можем да говорим за себе си, но в самите основи вашата помощ ще допринесе за изчистването на пътя да бъдат казани по-велики истини. Имайте предвид, че не всеки има достъп до Интернет, а много хора са доста наясно какво ще се случи. Вашите по-възрастни хора са най-засегнати, те също идват и от поколения, които обикновено имат напълно различни нагласи и се нуждаят от помощта ви. Бъдете внимателни с тях и им дайте само толкова, с колкото чувствате, че те ще се справят и се уверете, че те разбират, че всичко ще е наред.

Позволете ни да подчертаем, че всичко върви по план, а най-доброто все пак предстои. На различни етапи, водещи към това време, на вашите лидери им беше дадена схема на нашата роля в световните промени. Така че обявяването на нашето присъствие няма да бъде такава изненада, каквато може да си представяте. Те ще са имали време да приемат, че нашата роля в упътването ви към Издигането не е по договаряне, тъй като ние отговаряме на много по-висши сили, отколкото тези на Земята. Във всеки случай без нас крайните времена биха били съвсем различни. Ние сме вашата гаранция, че нищо не може да промени Божествения план, който изпълняваме по искането на Създателя. Ето защо ние постоянно ви умоляваме да следите това, до което сте доведени да очаквате. Последователността на събитията е повече или по-малко установена, но ние имаме свои желания що се отнася до тях. Промените лесно са внедрени, тъй като ние имаме всеки аспект ясно дефиниран и планиран в детайли.

Дори когато се подготвяме за нашата мисия да стартираме сериозно различните проекти, ние отбелязваме влошаването на положението на населението по света, тъй като гладът расте с неотслабваща сила. Могат ли вашите лидери наистина да приемат за правилно на този проблем да не се обръща внимание толкова дълго време, когато цифрите растат до неконтролируеми размери. Ние разбираме, че без намеса, смъртните случаи в резултат на недохранване ще достигнат рекордни нива. Да не споменаваме за последващите болести, които също са пренебрегвани. Скъпи мои, проблемите вече са извън капацитета ви или волята ви да ги разрешите, което тъмните сили игнорират, поради желанието си да намалят населението на Земята. Ние сме готови да се справим с тях и имаме начини да осигурим прехрана, която бързо ще преодолее глада.

Искаме да видите какво може да се направи с природните ресурси на вашия свят, от които има достатъчно, за да се изхрани цялото население, ако се управляват правилно. Естествено ние ще въведем напреднали технологии, за да направят най-доброто от това, което имате. Те ще ви бъдат предоставени, но нуждата от тях ще бъде краткотрайна, тъй като веднъж след като се издигнете ще бъде представена още по-нова концепция за производството ви на храна. На борда на нашите кораби тя вече съществува, а нашите Кораби Майки са самостоятелни земеделски стопанства, ако желаете да използвате това описание. Естествено поради по-високите вибрации на нашите тела, нашите нужди от твърда храна са много ограничени, но ние можем да се радваме на плодове, подобни на вашите. Всъщност, ние също се грижим за нуждите на различни от нас Същества, които служат с нас. Крайната провизия е от Репликатор, който ще осигури всичко, което може да искате, което е полезно за Земните Хора в случаи, когато те ще останат с нас за известно време.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение това време от годината, когато много от вас имат мили мисли за онези, които са по-зле от вас. Това показва дълбока вътрешна любов, която се раздвижва в такива времена и показва истинската ви същност.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck- UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com